mgls
Persbericht

Crypto Tony: Bitcoin stelt $47K plafond, Ethereum (ETH) verwacht uitbraak – Meme Moguls (MGLS) presenteert passief inkomen mogelijkheid

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto Tony, een belangrijke crypto-expert, deelde zijn gedachten over de huidige prijsklasse van Bitcoin, waarbij hij aangaf dat Bitcoin gebonden is aan een hoge prijsgrens van $47K en een lage prijsgrens van $38K. In een andere post geeft hij ook zijn mening over Ethereum, waarbij hij de mogelijkheid van een terugval in prijs benadrukt. Hoewel de prijs van Ethereum deze verwachting kan overtreffen, komt Meme Moguls met een uniek crypto-investeringsplatform ondersteund door meme munten, perfect voor degenen die op zoek zijn naar enkele van de beste crypto-investeringsopties.

Belangrijke analist geeft mening over mogelijke prijsklasse van Bitcoin (BTC) voorlopig

In de afgelopen maand schommelde de Bitcoin-prijs rond een breed scala van $42K tot 48K, voordat het uiteindelijk vorige week daalde naar het bereik van $43K tot $46K.

Volgens Crypto Tony is Bitcoin gebonden om onder de prijsklasse van $38K tot $47K te blijven voorlopig, gezien zijn huidige prijstraject. Echter, Bitcoin heeft al meer dan 93% van de totale token-circulatie voltooid. En dit kan leiden tot een mogelijke prijsstijging veroorzaakt door een toename in vraag.

Bitcoin nadert zijn halvering, wat een potentieel moment aangeeft voor de prijs van BTC om te stijgen, maar tot die tijd kan Bitcoin inderdaad moeite hebben om over $47K heen te gaan. Desalniettemin is alles mogelijk in de wereld van cryptocurrencies en BTC blijft op de lange termijn een goede crypto om te kopen.

Ethereum-prijs kan uitbreken uit zijn huidige bereik

Terwijl Crypto Tony de mogelijkheid ziet dat Ethereum terugvalt naar $2.400, kan het tegenovergestelde het geval zijn aangezien Ethereum recentelijk gestaag groeit, met meer dan 13% in de afgelopen week.

Ethereum schommelt momenteel rond het prijsbereik van $2.500 tot $2.555, met een piek boven $2.700 deze week.

Vergeleken met de prijs aan het begin van de maand, die een lage prijs van $2.200 zag, heeft de Ethereum-prijs nu opgeschaald boven $2.500, wat een bullish patroon aangeeft.

Ethereum heeft zijn dagelijkse weerstandsniveau van $2.560 al doorbroken. Echter, als Ethereum boven zijn maandelijkse weerstand van $2.700 uitbreekt, kan de prijs van Ethereum een ander ATH bereiken met het doel van $3.000 en hoger als een mogelijkheid.

Meme Moguls (MGLS) biedt perfecte handelsmogelijkheid voor passief inkomen

Meme Moguls (MGLS) staat als een goede crypto om te kopen, omdat het actief verdienen en investeringsmogelijkheden binnen het meme coin-rijk benadrukt. Via de $MGLS-token kunnen gebruikers deelnemen aan een educatieve game-ervaring, waarbij gesimuleerde investeringen, uitdagingen voor echte prijzen en strategisch portefeuillebeheer centraal staan.

Meme Moguls adopteert ook een community-gerichte benadering met door gebruikers gecreëerde toernooien, één-op-één confrontaties en een ranglijst voor het erkennen van uitmuntendheid. Vooruitgang in rangen brengt niet alleen prestige, maar opent ook wegen om passief inkomen te genereren door handelsvaardigheden te benutten.

De toevoeging van een marktplaats binnen Meme Moguls introduceert zeldzame NFT-personages, die de dynamiek van handel versterken. Verder breidt Moguls World het ecosysteem uit naar een metaverse, die mogelijkheden biedt voor connecties, token-mining, deelname aan liquiditeitspools en token-staking voor verhoogde rendementen.

Meme Moguls, met potentieel de beste crypto-investering, verkoopt nog steeds snel uit in de 5e fase van zijn voorverkoop en heeft al meer dan $1,6 miljoen opgehaald. De MGLS-token wordt momenteel verkocht voor een prijs van $0.0036 voordat deze weer in waarde stijgt.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.