GOT NFT
NFT

Crypto Twitter reageert op officiële ‘Game of Thrones’ NFT’s: ‘Het slechtste dat ik ooit heb gezien’

De officiële NFT-collectie van “Game of Thrones”, genaamd “Build Your Realm”, is slechts zeven uur na de release gisteren a; volledig uitverkocht op de NFT-marktplaats genaamd Nifty’s.

De enorme vraag naar deze NFT’s was al wel te voorspellen vanwege de populariteit van de show, maar veel crypto fans kunnen hun lachen niet bedwingen over de kwaliteit van de verzamelobjecten. De avatars zijn zo slecht dat het komisch is.

De NFT’s van Game Of Thrones zijn dramatisch

Ondanks dat er ook wat problemen waren tijdens de lancering van het project, heeft het merendeel van de kritiek zich gefocust op het uiterlijk van de avatars op de NFT’s. En dan in het speciaal op de vreemde handen van NFT nummer 54 en 32.

“Deze Game of Thrones NFT-collectie is net als het laatste seizoen van de show”, schreef Justin Taylor. Ook andere twitteraars noemen de NFT’s het slechtste wat ze ooit hebben gezien.

NFT #54 – Bron: Nifty

Toch kan alle commotie die is ontstaan rondom de Game Of Thrones NFT’s misschien wel een goede uitwerking hebben voor investeerders. Sommige analisten hebben namelijk opgemerkt dat alle hilariteit rondom de karakters er wel eens voor zou kunnen zorgen dat de prijs flink omhoog schiet.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?