Maak een account op Bitvavo en krijg €10 cadeau!
Bitvavo: Ontvang €10
Welkomstbonus!
In één van de nieuwste afleveringen van ‘The Simpsons” is Jim Parsons (Sheldon), van de Big Bang Theory als gastheer verschenen om uit te leggen hoe cryptocurrencies en de blockchain werkt.
In de aflevering wordt voorspeld dat cryptocurrencies het geld van de toekomst is. Jim Parsons verschijnt op een tv en legt uit wat een grootboek (ledger) is. Het geanimeerde grootboek zingt vervolgens: “Ik sta elke dag dichter bij het geld van de toekomst. Niet in je portemonnee, ik zit in je computer!”
The Simpsons did it! Cryptocurrency explained to Lisa by the great Jim Parsons on #TheSimpsons! It's the money of the future!
— Altcoin Daily (@AltcoinDailyio) February 22, 2020
Bullish!🚀 pic.twitter.com/HQFX5dpbR4
Het lijkt er dus op dat de maker van de Simpsons enorm positief is over de cryptomunten. Echter, even later wordt er flink de draak gestoken met de digitale munten. Alle nep crypto experts worden belachelijk gemaakt met de volgende tekst:
“Cryptocurrency is een systeem dat niet afhankelijk is van een niet-cryptocurrency centrale autoriteit, maar in plaats daarvan vertrouwt op een niet-gecentraliseerde gedistribueerde consensus over cryptocurrency-eigendom. Door het woord cryptocurrency herhaaldelijk te gebruiken bij het definiëren van cryptocurrency lijkt het alsof we een begrip van cryptocurrency-beginner hebben over cryptocurrency.“
Ook wordt het minen van crypto’s stevig bekritiseerd:
“Om de één of andere reden houden al die cryptomannen echt van computers. Dus we hebben een groot gebouw vol energie slurpende computers met airconditioning die nutteloze wiskundeproblemen oplossen.”
Ondanks de kritische noot in de aflevering verwelkomd de crypto community de aflevering met groot gejuich:
“De Simpsons hebben het gedaan! Cryptocurrency uitgelegd aan Lisa door de geweldige Jim Parsons op The Simpsons! Het is het geld van de toekomst! Bullish!“, schrijft Altcoin daily.
Veel Twitteraars wijzen er op dat de Simpsons een reputatie hebben om de toekomst te voorspellen. Zo voorspelde het programma 10 jaar geleden al dat Donald Trump de president van Amerika zou zijn. Meer recentelijk werd de finale van de Game of Thrones serie voorspeld.