WHALE
Persbericht

Crypto Whales profiteren van dips in deze altcoins klaar voor Bull Run

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met het voortdurend veranderende landschap van digitale activa, zijn whales altijd op zoek naar aantrekkelijke projecten. Momenteel profiteren whales van de berenmarkt om zich in te slaan op Injective, Optimism en Pullix. Ze zijn naar voren gekomen als de beste munten om in te investeren tijdens de marktdip. Laten we eens kijken wat ze in 2024 te bieden hebben.

Injective (INJ) stelt koersdoel op $88,53

Injective (INJ), de op AI gebaseerde DeFi-munt, kreeg bekendheid in de cryptosector na de rush voor AI-technologie. In 2023 kregen AI-tools en chatbots wijdverbreide adoptie, en de Injective-munt was een van degenen die profiteerden van de massale adoptie.

De token steeg met meer dan 2.700% naar een piek van $34,64 in december 2023. Verrassend genoeg brak het die piek op 9 januari door naar $45,19 te vliegen. De prijs van de altcoin schommelde tussen $30,68 en $38,16 nadat deze onder de $40 viel.

Niettemin blijft de Injective-prijs bullish op de jaarlijkse tijdlijn met een prijsstijging van 1371,0%. Ondertussen ondersteunen 25 van Injective’s technische indicatoren een opwaartse prijsbeweging. Deskundigen hebben voorspeld dat de Injective-munt in 2024 zal handelen tegen een piek van $88,53.

Optimism (OP) prijsvoorspelling

Optimism (OP), een Ethereum-laag-2-schaaloplossing, heeft de afgelopen week enorme verkoopdruk ondervonden omdat het onder de $4-markering valt. Dit komt nadat de DeFi-munt steeg naar een maandelijks hoogtepunt van $4,25, slechts enkele centen verwijderd van zijn all-time high van $4,57.

De Optimism-munt wordt momenteel gewaardeerd in de prijsklasse van $2,64 – $3,18 vanwege de berenmarkt. Whales maken gebruik van de dip om hun Optimism-bezit te vergroten in afwachting van een prijsstijging.

Ondertussen is de algemene prijsvoorspellingssentiment voor Optimism bullish, met 20 technische analyse-indicatoren die bullish signalen geven en 5 die bearish signalen geven. De prijs van Optimism wordt voorspeld om in 2024 zo hoog als $ 4,34 te bereiken als de bulls hun grond houden.

Pullix (PLX): Analist Voorspelt Stijging Naar $1

Pullix (PLX) is een aankomend project dat als doel heeft alle problemen op te lossen waarmee mensen te maken krijgen in de handelswereld door het creëren van een hybride platform. Dit platform zal het beste van CEX en DEX combineren in één beurs.

Deze voordelen omvatten hoge liquiditeit, snelle transacties, een gebruiksvriendelijke interface en verhandelbare activa zoals cryptocurrencies, aandelen, forex, grondstoffen en ETF’s. Bovendien heeft Pullix een van de goedkoopste transactiekosten en geen koop- of verkoopbelasting.

Dit stelt handelaren en investeerders in staat om hoge winsten te genieten op hun handel. Hoewel dit het hoogtepunt van de beurs is, zal het Pullix-team ook andere elementen bevatten, zoals Copy Trading en Yield Farming.

Het ecosysteem van Pullix stelt je in staat om transacties van andere ervaren handelaren te kopiëren in een proces dat Copy Trading wordt genoemd. Ook kun je LP-tokens staken en PLX-tokens als beloning verkrijgen door middel van yield farming. Op dit moment is de native token van Pullix in de 7e fase van zijn voorverkoop beland, en de prijs van de altcoin is $0,10. Analisten hebben een 10x stijging naar $1 in 2024 voorspeld.

Slotwoorden

De bullish voorspelling van analisten voor Injective, Optimism en Pullix maakt ze tot een van de beste munten om dit jaar in te investeren. Gelukkig voor jou is er een bonus van 10% voor degenen die het PLX-token kopen. Haast je nu voordat de bonusaanbieding eindigt.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de onderstaande links:

 Bezoek Pullix

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.