solana
Solana

Cryptoanalist voorspelt scherpe daling Solana koers tot $70

In 2023 maakte Solana (SOL) een opmerkelijke sprong met een indrukwekkende rally, stijgend van onder de $10 naar een piek van $121. Recentelijk is er echter een neerwaartse trend in de koers van Solana waargenomen, die synchroon loopt met de algemene verzwakking van de cryptomarkt. Na een daling van ongeveer 30%, voorspelt cryptoanalist Bluntz Capital dat Solana mogelijk nog meer waarde zal verliezen.

Bluntz Capital schat in dat de prijs van SOL kan dalen tot rond de $70, wat een extra daling van 17% van de huidige koers zou betekenen. Deze prognose is gebaseerd op de analyse van het ABC-patroon. Dit patroon wordt veelvuldig toegepast in de technische analyse van financiële markten, waaronder de cryptocurrency-markt, als een methode om toekomstige koerstrends en prijsbewegingen van een activum te voorspellen.

Eerst een daling, dan een stijging

Hoewel de korte termijn vooruitzichten voor Solana (SOL) momenteel negatief lijken, heeft analist Bluntz Capital plannen om deze situatie in zijn voordeel te gebruiken. Hij geeft aan van plan te zijn een aanzienlijke hoeveelheid van de munt te kopen zodra deze het prijsniveau van $70 bereikt.

Bluntz Capital voorspelt dat op dit niveau een significante trendommekeer kan plaatsvinden, waarbij Solana potentieel kan stijgen naar een waardering van $150. Als deze prognose werkelijkheid wordt, zou dit de hoogste waardering van het project in een periode van twee jaar betekenen, wat een opmerkelijke ommekeer zou zijn na de recente dalingen.

Nieuwe Solana smartphone

Het tweede smartphone dat momenteel in de planning staat zou dit jaar ook nog eens als aanzienlijke katalysator kunnen zorgen voor de SOL koers. De eerste crypto telefoon, de Saga, met functies zoals een crypto wallet en gedecentraliseerde app winkel, werd populair na de aankondiging van Bonk (BONK) memecoin en non-fungible tokens (NFT) airdrops voor zijn gebruikers.

Ondanks een aanvankelijke prijs van $1.000, werden exemplaren op secundaire markten voor meer dan $3.000 verkocht. De nieuwe telefoon van Solana zal vergelijkbare Web3 functies hebben, maar met verbeterde hardware en mogelijk een aantrekkelijker prijs. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?