Cryptocurrency

Cryptocurrency

Cryptocurrency en Black Friday: dit zijn de deals

Black Friday komt uit Amerika en is een Amerikaanse feestdag van Thanksgiving sinds 2013. Deze dag valt op de datum van de vierde vrijdag in november. Op deze dag, worden vaak enorme kortingen gegeven op een breed scala aan goederen en/of diensten. Ook in Nederland wordt deze dag steeds populairder en doen er steeds meer bedrijven mee aan de feestdag. Maar wat betekent dit voor liefhebbers van Bitcoin en andere cryptocurrencies? Newsbit zet een paar acties op een rijtje.


Ledger

Om te starten heeft Ledger, het bedrijf achter de gelijknamige cold storage hardware wallets, een wereldwijde kortingsaanbieding van 30% lopen tijdens Black Friday. Deze actie loopt nog tot 2 december 2019.

Newsbit heeft een review geschreven over de hardware wallets Ledger Nano S en de Ledger Nano X. Wil jij hier meer over weten? Check dan even deze reviews uit!


Trezor

Hiernaast heeft ook de hardwarewallet fabrikant Trezor een actie lopen gedurende Black Friday! Net als Ledger, biedt Trezor 30% korting aan voor hun wallets! Deze actie loopt nog tot 3 december 2019.

Newsbit heeft een review geschreven over de hardwarewallet Trezor: One. Wil jij hier meer over weten? Check dan even deze review uit!


KeepKey

Naast de twee bovengenoemde hardwarewallets, wordt de KeepKey hardwarewallet ook met korting aangeboden tijdens Black Friday! Zo biedt cryptomaan de KeepKey wallet met 50% korting aan tijdens Black Friday!

Newsbit heeft een review geschreven over de hardwarewallet van KeepKey. Wil jij hier meer over weten? Check dan even deze review uit!


TradingView

Ook TradingView heeft een Black Friday aanbiedingsactie lopen. Zo biedt het bedrijf een korting van maar liefst 60% aan voor haar gebruikers! Deze actie loopt nog tot vrijdag 29 november 2019 tot 23:59.


Bitcoin Meester

Tot slot heeft ook de cryptocurrency broker Bitcoin Meester een speciale Black Friday actie. De in Nederland gevestigde aanbieder van cryptocurrencies maakt het op 29 november 2019 namelijk mogelijk om de gehele dag meer dan 200 verschillende crypto’s te kopen en verkopen tegen een verlaagde fee van 0,25% per transactie.

 
Bitcoins Kopen Knop

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten