Cryptopedia gelanceerd door Gate.io

 
 

Gate.io heeft de al langer geplande Cryptopedia gelanceerd. Deze Cryptopedia is een zoekfunctie waarmee eenvoudig toegang tot vrijwel alle blockchain-gerelateerde terminologieën en inzichten wordt gegeven. Deze kennis wordt vervolgens aangevuld en verbeterd door gebruikers van het platform.


Investeerders en gebruikers bij elkaar brengen

Gate.io heeft Cryptopedia ontworpen met de visie om de blockchain-gemeenschap van gebruikers en investeerders dichter bij elkaar te brengen. Volgens het bedrijf kunnen zij gezamenlijk leren en ontdekken.

De Cryptopedia bevat momenteel termen uit de blockchain- en financiële sectoren. Maar ook jargon uit de cryptocurrency wereld staan in deze Cryptopedia.

Gebruikers van het platform kunnen direct zoeken naar een term waar zij graag meer over willen weten. Ook kunnen ze via een eenvoudig overzicht door alle termen heen scrollen.


Zowel beginners als experts

Cryptopedia staat open voor zowel beginners als experts. Gate.io verwelkomt dan ook alle gebruikers en blockchain-professionals om suggesties en feedback te geven over Cryptopedia.


Gate.io

Gate.io is een cryptocurrency handelswebsite dat sinds 2017 actief is. Het bedrijf wil haar leden toegang bieden tot een aantal moeilijk te vinden crypto-munten en opkomende projecten. Hiernaast biedt de website beleggers informatie met betrekking tot hun voorkeursmunt. Ook verstrekt de website informatie over algemene markttrends.


Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken