ManiaPB
Persbericht

Cryptowinnaars van morgen onthuld en leiden de strijd

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks recente marktschommelingen blijft het beleggerssentiment optimistisch, waarbij het optimisme wordt aangewakkerd door discussies op sociale media en indicatoren zoals de Bitcoin (BTC) Fear & Greed Index die wijzen op potentiële koopmogelijkheden te midden van de retracement. Het artikel van vandaag is bedoeld om marktspelers te helpen hun portefeuilles te diversifiëren met geselecteerde altcoins om schommelingen te beheersen en de groei te stimuleren, waarbij het belang van onderzoek wordt benadrukt.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een uiterst succesvolle voorverkoop die $6.125 miljoen aan financiering opleverde, bijna 18.400 houders aantrok, en meer dan 60.000 volgers verzamelde, is het langverwachte debuut van ScapesMania op PancakeSwap eindelijk aangebroken. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet voor groei samen met zijn gemeenschap van houders.

Het aantal houders stabiliseerde op 18,41K in de eerste 24 uur, met een handelsvolume dat de $2,25 miljoen bereikte. ScapesMania domineerde onmiddellijk de lijst met ‘Hot Pairs’ van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van de token naar zijn hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% markeert.

Baanbrekende Aanpak in Gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers zich zonder enige voorkennis van crypto kunnen onderdompelen in meeslepende ervaringen. Ondertussen kunnen houders profiteren van het succes van het project en inspraak hebben in de richting ervan via een DAO.

Door in te spelen op de groeiende casual gaming industrie tijdens de huidige bullmarkt, bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je de cryptonieuws hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk succesverhalen gezien van gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om op te stijgen en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom Kiezen voor ScapesMania?

Vraag je je af waarom de gemeenschap naar ScapesMania stroomt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De $MANIA tokenomics zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliffs en vestingperiodes. Een gestructureerd vestingschema is ontworpen om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • De $MANIA-token dient als bestuursmiddel in de evoluerende DAO en fungeert als een in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens staken voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van het nut van de token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en het aantal gebruikscases binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie na de notering in gang gezet. Het team heeft zijn marketingkracht bewezen, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6M, de basis van 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van 60K+ en 75K+ gemiddeld maandelijks verkeer.
  • Het slimme contract van het project heeft een keurmerk ontvangen van BlockSafu. Als houder kun je vertrouwen op de toewijding van het platform aan veiligheid.
  • ScapesMania wint aan tractie op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door goedkeuringen van gerespecteerde influencers in het veld.

De Weg Vooruit

In een wereld waar casual gaming de overhand heeft, neemt ScapesMania de leiding door slim in te spelen op wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die een disconnectie met hun publiek ervaren, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl houders profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista wordt verwacht dat de casual gaming-industrie tegen 2027 zal groeien tot $19,12 miljard. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelen voor fondsenwerving zijn overtroffen, is het team volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Voor een vliegende start heeft het project partnerschappen gesloten met ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben veiliggesteld in de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, de CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals je weet, is voor het bereiken van ambitieuze doelen een bekwaam team essentieel. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lancerings team werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan het versterken van het ontwikkelingsteam. Om de operaties te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Sluit je aan bij het gemeenschapskanaal om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Vertrouwen van de Gemeenschap

De cryptogemeenschap is op populaire platforms druk in gesprek over het project. Mensen delen de visie en willen actief betrokken zijn. Ook whales hebben het project opgemerkt, met stortingen die de $20.000 al overstijgen.

Het is duidelijk dat geen van deze successen mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters oprecht voor deze kickstart. En onthoud, dit is slechts het begin – er komt nog veel meer aan!

Sluit je aan bij de ScapesMania Beweging

Het avontuur van ScapesMania begint net. Terwijl de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om je in te zetten in dit veelbelovende landschap.

Herinner je je nog hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Nou, de huidige crypto-marktboom zou een soortgelijke kans voor expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële ondersteuning heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstrajectorie hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal gebieden waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden voor de toekomst biedt.

Waarom wachten? Onderneem vandaag actie! Verzeker je plek op een potentieel lonende reis – koop nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

Sluit je aan bij 18K houders – Koop $MANIA nu!

Shiba Inu (SHIB): de mememunt met een cultstatus

Shiba Inu (SHIB) heeft de aandacht getrokken vanwege zijn lage instapprijs, levendige gemeenschap en speculatief potentieel. De projecties voor Shiba Inu (SHIB) duiden op voorzichtig optimisme, hoewel de volatiliteit ervan de noodzaak van zorgvuldige afweging bij beleggen onderstreept.

Ripple (XRP): navigeren door onzekerheid

Ripple (XRP) staat bekend om zijn toepassingen en partnerschappen in de echte wereld, ondanks uitdagingen op regelgevingsgebied, waarbij het prijstraject afhankelijk is van juridische resultaten en uitbreiding van partnerschappen. Duidelijkheid over de regelgeving zal cruciaal zijn voor de toekomstige groei van Ripple (XRP), omdat positieve resoluties het naar nieuwe hoogten kunnen drijven, terwijl ongunstige uitkomsten aanzienlijke risico’s met zich meebrengen.

THORChain (RUNE): Faciliteren van naadloze uitwisseling van activa

THORChain (RUNE) heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in DeFi met veilige, gedecentraliseerde cross-chain uitwisselingen, waarbij aandacht wordt getrokken voor zijn innovatieve liquiditeitsaanpak. Optimisme omringt het groeipotentieel van THORChain (RUNE), aangedreven door technologische vooruitgang en de adoptie van DeFi. Uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid en beveiliging kunnen echter van invloed zijn op het traject ervan.

Conclusie

De recente neergang op de cryptomarkt heeft de stemming van investeerders niet getemperd, vooral niet als het gaat om bepaalde opvallende cryptocurrencies die klaar zijn voor toekomstig succes. Hiervan zijn verschillende veelbelovende projecten gemarkeerd als de crypto-winnaars van morgen, klaar om de leiding te nemen in de volgende marktrally.

Hun potentieel wordt ondersteund door een combinatie van solide fundamenten, innovatieve technologie en groeiende steun vanuit de gemeenschap. Vooral ScapesMania heeft veelbelovend vroeg succes laten zien, wat wordt benadrukt door zijn indrukwekkende debuut op PancakeSwap en de sterke betrokkenheid van de gemeenschap die het heeft opgeleverd.

Website: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.