Bitcoin, ethereum, BTC, ETH
Ethereum

Dave the Wave kiest momenteel Ethereum boven Bitcoin

De populaire pseudonieme handelaar Dave the Wave laat zijn volgers weten dat hij op dit moment Ethereum verkiest boven Bitcoin. Volgens de analist lijkt het erop alsof Bitcoin terrein wint, maar als je uitzoomt krijg je een ander plaatje te zien.

“Wees voorzichtig met het trekken van conclusies op basis van de korte termijn. Er is sprake van een serie van lagere hoogtepunten voor Bitcoin, totdat dat niet meer het geval is”, aldus Dave the Wave.

Ethereum op de lange termijn

Het lange termijn tijdsframe is volgens Dave the Wave altijd belangrijker dan wat we op de korte termijn zien. We moeten de lange termijn grafieken gebruiken om de toekomst te voorspellen, omdat de korte termijn koersactie volgens hem niet zoveel hoeft te zeggen over de toekomst.

Ether koers

Als we naar de afgelopen maanden kijken, dan lijkt het er inderdaad op alsof Ethereum in een zware neerwaartse trend zit ten opzichte van Bitcoin.

Dat beeld is echter heel anders als we de lange termijn grafiek erbij pakken. Dan zien we dat deze dalingen wellicht onderdeel zijn van een langere opwaartse trend voor Ethereum.

Zou Ethereum dan op het punt staan om Bitcoin zijn hielen weer te laten zien?

Bitcoin nog tien jaar de baas

Wat Bitcoin zelf betreft is Dave the Wave nog altijd zeer bullish. Op basis van zijn eigen Logarithmic Growth Curves (LGC) model voorziet hij een sterk decennium voor Bitcoin ten opzichte van traditionele assets.

Het LGC-model helpt om lange termijn cyclussen van de markt te voorspellen, terwijl het volatiliteit en ruis filtert.

BTC koersverloop

Als het model klopt kunnen we tijdens de volgende bullrun van Bitcoin al een koers van meer dan 100.000 dollar verwachten. Dat zou een geweldige prestatie zijn na de lastige periodes die Bitcoin in 2022 en ook dit jaar meemaakte.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ethereum nieuws

Bitcoin en Ethereum ETF’s kampen met uitstromen, terwijl koersen stijgen
Waarom presteren Bitcoin en Solana beter dan Ethereum?
Ethereum nadert bodem ten opzichte van Bitcoin, zegt populaire analist
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins