Bitcoin
Bitcoin

Dave the Wave voorspelt Bitcoin koers van $205.000

Dave the Wave, de analist die er in mei 2021 in slaagde om de koerstop van Bitcoin te voorspellen, ziet voor deze bullrun het niveau van $205.000 als eindstation. Hij baseert zich hierbij op zijn versie van de Logarithmic Growth Channel (LGC) curve, waarmee hij de lange termijn koersbewegingen van Bitcoin probeert te voorspellen.

Bitcoin koers van $205.000

Volgens de analist suggereert zijn LGC-model dat de huidige marktcyclus van Bitcoin kan pieken op een maximum van 3x de huidige koersen of grofweg $205.000.

“De Bitcoin koers zit rond de halving altijd in de buurt van zijn oude all-time high”, aldus Dave The Wave.

Ondanks dat we daar nu al een tijdje ronddobberen, is hij dus nog zeer bullish over de Bitcoin koers voor deze cyclus.

Hoewel het LGC-model ook steeds lagere rendementen voorspelt voor de Bitcoin koers, lijkt het model na 2030 nog steeds richting het niveau van $1.000.000 per Bitcoin te stijgen.

“Het LGC-model suggereert een maximale stijging van 3x vanaf hier. Dat is ook waarom je wellicht wil overwegen om wat extra volatiliteit te handelen in de vorm van altcoin/USD paren om winsten te nemen, terwijl je voor de lange termijn op Bitcoin blijft zitten”, aldus Dave the Wave.

Korte termijn steun voor Bitcoin

Op dit korte termijn ziet Dave the Wave een steun voor Bitcoin ontstaan. Volgens de analist gaat de digitale munt richting een stijgend diagonaal steunniveau, dat in het verleden een sterke support was voor de digitale munt.

“Bitcoin beweegt opnieuw richting de koerslijn die in het verleden als een sterke steun fungeerde”, aldus Dave the Wave.

Daar heeft hij gelijk in, maar vergeet niet dat het hier slechts om lijnen in een grafiek gaat. De steunlijn waar Dave the Wave over spreekt is pas sinds oktober/november 2023 van kracht.

Wat dat betreft is het geen lijn waar Bitcoin al jaren op leunt. Tot nu toe zijn er drie aanrakingen geweest op die lijn.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin Runes verzamelen meer dan 2.500 BTC aan transactiekosten in 2 maanden
Dit is waarom deze week cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
PlanB vergelijkt saaie Bitcoin koers met 2020, ‘mensen worden ongeduldig’
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken