Persbericht

De 4 beste crypto’s om in te investeren tijdens de crypto crash van 2022

Crypto traders verdienen bergen met geld als ze munten inkopen “wanneer ze bloed ruiken”, en het een kopersmarkt is. En dat is het nu. Vandaag, eigenlijk gisteren is het juiste moment om je research te doen en te beslissen wat volgens jou de beste crypto’s zijn om in te investeren tijdens de crypto crash.

Iets om in overweging te nemen wanneer je wil inschatten hoeveel van je extra inkomsten je aan de kant moet zetten om elke maand je crypto voorraad aan te vullen, is het volgende : We zijn waarschijnlijk aanbeland op het eindpunt van een 60% – 90% crash ten opzichte van de crypto prijzen van een jaar geleden. En ze zullen mogelijk nooit meer zo goedkoop zijn.

Nadat deze situatie voorbij is, kan de crypto crash van 2022 wel eens de laatste keer ooit zijn dat je op een cryptobeurs als Binance of Bitstamp kan inloggen, je kredietkaart in de hand kan nemen, en gewoon bitcoin (BTC) aankopen tegen een wisselkoers van $20K voor één Bitcoin.

Stel je voor dat je de kans gemist hebt toen de prijs nog op $4/BTC was genoteerd en je daarna deze crypto crash gewoon uitzit en je hetzelfde gevoel hebt binnen tien jaar als toen je de bitcoin aan $4 miste, nu BTC op $20K gewaardeerd staat.

Ik zeg je dat dit de realiteit is. Beleggingsfondsen en grote investeerders met durfkapitaal wachten in 2022 een duidelijke regelgeving af. Eens die is afgerond, hoogst waarschijnlijk in 2023, zal de prijs als een raket de hoogte in schieten en support vinden op een nieuwe bodemprijs. Misschien zelfs $68,000 deze keer.

Natuurlijk is bitcoin niet de enige cryptomunt die te koop is aan zeer aantrekkelijke lage prijzen op deze markt. Hoe heb ik dus de 4 beste crypto’s gekozen om in te investeren tijdens deze crypto crash?

Een snelle disclaimer

Eerst en vooral, ik ben geen professionele fondsbeheerder, financieel adviseur of investeringsplanner. Ik ben gewoon een crypto enthousiasteling omwille van ICFTT (in crypto for the tech), omdat ik houd van de manier waarop blockchain oplossingen aanreikt voor ingewikkelde problemen, die alleen maar konden waargemaakt worden door de ontwikkelingen in software technieken van de voorbije vijftig jaar.

Ik denk dat de crypto sector op het punt staat om betere en meer betrouwbare producten aan te bieden dan de bankinstellingen tot nu toe konden doen. Om die reden verwacht ik dat de meest bruikbare en populaire crypto’s veel groter kunnen groeien in waarde, dan de huidige kapitalisatie op de markt en het geld dat beheerd wordt door de traditionele financiële industrie. Als ik gelijk krijg, zullen mensen die nu hierin investeren, fortuinen verdienen met slimme crypto investeringen in de loop van de komende tien, twintig en dertig jaar.

Dus neem dit artikel met een korreltje zout, doe je eigen research, en maak verantwoorde keuzes in wat je leert en welke beslissingen je neemt om te investeren. Vraag advies aan een financieel professional indien nodig. Weet gewoon dat ik dat niet ben.

Alles wat je kan lezen in deze kort crypto koopgids, is slechts mijn mening. Maar ik zal mijn denkwijze en mijn informatiebronnen delen zodat de lezer zelf kan oordelen of die ook voor hen al dan niet voldoende geloofswaarde hebben. Op die manier kan je zien waarom ik een crypto op de lijst heb geplaatst en kan je zelf beslissen of je daarmee akkoord gaat of niet.

Hoe de crypto crash van 2022 tot stand kwam en hoe het nu loopt

De crypto crash van 2022 zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de zwaarste markt correcties voor crypto’s. Van een all time high van $67,582 op de achtste november, tot zijn laagste prijs dit jaar van $18,465 op 21 september, zakte de prijs van Bitcoin met 72.6%.

Maar het was niet de ergste van alle crypto crashes. GO Banking Rates maakte een lijst van de zeven zwaarste bitcoin ontwaardingen. De ergste van allemaal, was de allereerste in juni 2011, toen de Mt. Gox hack het sentiment van de kopers liet omslaan na een rally van $2 naar $32. Die koers van $32 zakte in de loop van één dag helemaal in elkaar tot de waarde van een dollarcent voor een bitcoin.

Dat gebeurde nog eens in april 2013, toen een ander hacking schandaal de prijs liet kelderen met 83%. En nadat die voor het eerst $20,000 bereikte op 24 dec 2017, begon het aan een langdurige neerwaartse spiraal van 84% die aansleepte tot december van het volgende jaar. Maar sindsdien heeft de munt dat hoogtepunt ver overschreden tot zijn huidige ATH prijs van $68,000. En als het zijn vorige ATH opnieuw bereikt, betekent dit dat het opnieuw $68,000 zal overschrijden.

Is de bodem al bereikt voor de cryptoprijzen?

Is de bodem dan al bereikt voor de cryptoprijzen? Volgens mijn mening, is dat de verkeerde vraag, beste crypto shopper. Het is de verkeerde vraag om te stellen, omdat die onmogelijk door iemand kan beantwoord worden, tot de markt een nieuwe beweging heeft gemaakt, en dan zal iedereen op hetzelfde moment het antwoord weten.

Er is geen enkele manier om er zeker van te zijn dat de bodem wel of niet bereikt werd. In een breder perspectief is het bij geen enkele valuta, grondstof of effect mogelijk om met voldoende zekerheid te voorspellen welke kant de prijsactie op zal ingaan in de toekomst, om er je investeringsbeslissingen op te baseren.

De markt voor crypto en aandelen is simpelweg te groot om te weten wat alle deelnemers de volgende dag zullen doen. En zowat iedereen met voldoende geld om BTC of NYSE:SI te kopen of te shorten, kan morgen mogelijks een deelnemer worden aan het marktgebeuren.

De enorm volatiele eigenschap van crypto, de grote aantallen beurzen, en de internationale verspreiding van de industrie, maakt het zelfs nog moeilijker om enigszins een gok te wagen hoe de waarde van deze munten zal evolueren.

Waarom crasht crypto en zal het zich herstellen?

Dit is welke vraag de grote investeerders Warren Buffett en Charlie Munger zich al decennia lang stellen, wanneer ze een beslissing moeten nemen om al dan niet aandelen van een onderneming aan te kopen :

Is dit een goede – of beter nog – een geweldige meerwaarde voor de prijs die ik betaal om die aandelen vandaag in mijn bezit te hebben?

En dat is het. Ze doen zelfs niet de moeite om hun hoofd te breken over vragen als, “Maar wat als ik een week zou wachten, of een maand en misschien kan ik die dan voor een lagere prijs aankopen?”

Die overweging wordt door hen zelfs niet gemaakt. Zo begeven ze zich zo goed mogelijk in elke markt, en denken er niet aan om te pogen op een precieze timing in te zetten voor die volgende stijging of daling van de prijs, omdat zoiets zinloos is.

Terwijl ze decennialang, keer op keer grote winsten wisten te boeken op de S&P 500 Index bij Berkshire Hathaway, bekeken ze potentiële investeringen en stelden zich telkens de vraag: Beschikt de onderneming over een duurzaam competitief voordeel op de lange termijn, een stevige financiële basis, en een eerlijk en getalenteerd team?

Hoe kies je de beste crypto om in te investeren, om winst te halen uit de crypto crash van 2022

Op deze manier koos ik zorgvuldig de volgende lijst van de 4 beste crypto’s om in te investeren tijdens de crypto crash van 2022, door dezelfde vraag te stellen. Hebben we hier te maken met een blockchain project met een duurzaam voordeel op de lange termijn, met stevige financiële onderbouw, en een eerlijk en getalenteerd team? Check.

Zitten we midden in een zware prijscorrectie voor crypto waarbij zo goed als elke munt bijna 90% in waarde verloren heeft ten opzichte van de prijzen van vorig jaar? Check. Ik zou nog liever de bodemprijs aan deze kant van de correctie missen, om later nog meer munten te kopen tegen een lagere prijs, dan die aan de andere kant. Het is tijd om een beslissing te nemen.

1. Metacade (MCADE) – Eén van de beste crypto’s om nu te kopen. De beste crypto om in te investeren voor DeFi Gaming in 2023!

Als je slechts één crypto zou kopen dit jaar, koop dan Ethereum. Het zal een dolle rit worden na The Merge update naar een proof-of-stake consensus netwerk. Maar als je twee crypto’s zou kopen dit jaar, koop dan Ethereum en Metacade (MCADE). Omdat MCADE nieuw is op de markt, met een presale roadmap die in het eerste kwartaal van 2023 zal gelanceerd worden, is er sprake van potentieel grote winsten wanneer de lanceringsprijs gaat stijgen.

Deze nieuwe token heeft een sterk voordeel ten opzichte van de competitie, als de eerste DeFi gaming hub van zijn soort, onder de vorm van een gedecentraliseerde blockchain speelhal. Zelfs tijdens deze crypto crash, wisten gaming tokens met een sterke fanbasis zich weerbaar op te stellen, terwijl heel wat programmeerbare en non-fungibles het moeilijk hadden. Sommige crypto’s hebben een anoniem project ontwikkelingsteam, maar in de whitepaper van Metacade spelen ze open kaart.

>>> U kunt hier deelnemen aan de Metacade-voorverkoop <<<

2. Bitcoin (BTC)

Bitcoin houdt zich nog steeds sterk, voor een munt die zo’n grote val heeft meegemaakt sinds zijn laatste all time high. Alhoewel BTC nog altijd onder de helft van de waarde van zijn recordprijs wordt verhandeld, bevond het zich al meer dan eens in die positie.

De originele cryptomunt waar alles mee begon heeft nog altijd de titel van de grootste marktkapitalisatie in handen en proof-of-work blockchain effecten komen er altijd weer bovenop.

En in tegenstelling tot vorige crypto winters, is er iets erg interessants aan de hand. Bitcoin wordt momenteel verhandeld met een erg lage volatiliteit voor bitcoin, en blijft nu al maanden dicht bij de grens van $20K hangen.

Dat zorgde ervoor dat CNBC opperde : “Het traden in bitcoin is ‘saai’ geworden – maar dat hoeft daarom geen slechte vaststelling te zijn.” Vijay Ayyar van Luno crypto beurs, vertelde aan CNBC “Dat bitcoin nu vast zit in een beperkt bereik maakt het saai, maar dit is ook het moment waarop de kleine beleggers hun interesse verliezen en het slimme geld zich begint op te stapelen.”

3. Ethereum (ETH)

Zoals reeds eerder vermeld, staan er grote dingen te gebeuren voor Ethereum in 2023. De succesvolle merge dit jaar was een technisch hoogstandje op een schaal en van een niveau dat nog nooit eerder was vertoond.

De hoeveelheid ETH die wordt gestaked sinds The Merge is duizelingwekkend.

Herinner je het deel over “een stevige financiële onderbouw” in de vraag die we stelden om deze lijst van beste crypto om in te investeren tijdens de crypto crash samen te stellen? Op dit moment werden al 14 miljoen Ether ter waarde van $2 miljard gedeponeerd door Ethereum stakers, volgens een CoinDesk rapport dat de dag voor Halloween verscheen.

4. BNB Coin

BNB Coin geeft extra voordelen aan crypto traders op de Binance beurs, en het gebruik van de Binance Smart Chain om BEP-20 programmable tokens en BEP-721 non-fungibles te minten.

BNB maakt gebruik van een hybride consensus mechanisme dat Proof of Staked Authority werd gedoopt. Het combineert proof-of-stake en proof-of-authority om een consensus te bekomen op de Binance base layer.

Niet alleen is BNB een sterke cryptomunt omdat zijn vaste voorraadbeperking en de kwartaalsgewijze coin burns  ervoor zorgen dat de munt over een deflatoire en duurzame waarde beschikt, maar ook omdat de onderneming achter de munt een agressieve strategie hanteert om zijn producten de beste op de markt te maken en ze ook van de nodige marketing voorziet.

Dit zorgt voor een sterke zichtbaarheid van alle projecten die binnen het Binance ecosysteem uitgroeien op Binance Launchpad en de Binance Smart Chain, zodat er automatisch sprake is van diversifiëring. BNB Chain kondigde de komst aan van een $10 miljoen fonds om blockchain projecten te ondersteunen in Q4.

Conclusie

Als je een extraatje aan de kant hebt staan om in dit kwartaal en het volgende mee te spelen, geld dat je niet nodig hebt en dat je niet zou missen mocht het verdwijnen, en je wil je wagen aan de DeFi gaming en play-to-earn (P2E) markt, dan is MCADE een uitstekende kans in deze crypto kopersmarkt. Maar als je een meer conservatieve zet wil doen volgens de crypto standaarden, dan zijn Bitcoin, Ethereum en BNB Coin nog steeds de toonaangevende crypto’s met een enorm potentieel in het vooruitzicht.

U kunt hier deelnemen aan de Metacade-voorverkoop.