prijs stijgt
Persbericht

De 4 Beste Investeringen Tijdens een Crypto Bear Market of Crypto Dip 2023

Een bear market of crypto dip geeft altijd uitstekende mogelijkheden om goede cryptomunten op te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Om jou als lezer te helpen bij het kiezen van de juiste tokens om in te investeren tijdens een crypto dip, zullen we in dit artikel een aantal van de beste projecten bespreken die de rest van 2023 wel heel goed kunnen gaan presteren, en nu goedkoop te krijgen zijn!

Top 4 Beste Investeringen tijdens een Crypto Bear Market of Crypto Dip

Hieronder hebben we de top 4 beste investeringen tijdens een crypto bear market onder elkaar gezet. Iets verder in dit artikel zullen we verschillende crypto projecten een voor een bespreken, en toelichten wat het voor projecten zijn en hoe ze werken.  

  1. Love Hate Inu (LHINU) – Al met al de Beste Optie om te Investeren Tijdens een Crypto Bear Market
  2. Fight Out (FGHT) – Populair Move-To-Earn project en Interessante Investering Tijdens een Crypto Dip
  3. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project Perfect voor het Opladen van Elektrische Auto’s 
  4. RobotEra (TARO) – Uitstekend Metaverse Project en Goede Investering Tijdens de Crypto Bear Market

>>> Bezoek Direct de Love Hate Inu Presale <<<

De Top 4 Beste Investeringen tijdens de Crypto Bear Market of Crypto Dip – Reviews van de Beste Crypto Bear Markt Investeringen

Het investeren tijdens een crypto dip is altijd onzeker. Het blijft natuurlijk altijd maar de vraag of de markt het dieptepunt heeft bereikt of dat de koersen het nog slechter gaan doen. Er heerst een algemeen gevoel van angst over de gehele crypto markt en investeerders zijn vaak sceptisch en terughoudend over de bekende cryptomunten.

Daarom kunnen investeerders ook overwegen om een investering te doen de crypto presale van een interessant project. Aangezien tijdens crypto presale altijd de tokens worden verkocht voor de best mogelijke prijs, zullen investeerders niet de dupe zijn van een plotselinge verdere daling van de markt. 

In deze gids zullen we daarom 4 interessante presale projecten bespreken. 

1. Love Hate Inu (LHINU) – Al met al de Beste Optie om te Investeren Tijdens een Crypto Bear Market

Naar onze mening vormt het Love Hate Inu project de beste investeringsmogelijkheid tijdens een crypto bear market. Het project maakt slim gebruik van de meme token cultuur en heeft een uitstekend vote-to-earn platform gecreëerd, waar gebruikers crypto kunnen verdienen door hun mening te geven. 

Het Love Hate Inu ecosysteem zal gebruikers van het platform belonen wanneer ze hun mening geven in polls en enquêtes van uiteenlopende onderwerpen. Denk hier bijvoorbeeld aan politiek, publieke figuren, entertainment en sociale issues. Makers van de polls zullen gebruikers die hun stem uitbrengen vervolgens belonen met de native currency $ LHINU.

De presale van deze token is onlangs van start gegaan, en hierbij is maar liefst 90% van de totale hoeveelheid beschikbaar om te kopen voor de community. De overige 10% is toegewezen voor een aantal andere doeleinde om het ecosysteem verder op te bouwen. Denk hier aan marketing, liquiditeit en het belonen van gebruikers. 

Momenteel verkeren we nog in de eerste fase van de presale, waardoor de token tegen een erg aantrekkelijk prijs kan worden aangeschaft. 1 $ LHINU kan worden gekocht voor  $0,000085 in de eerste fase, waar deze prijs zal stijgen tot $0,000145 in de laatste fase. Investeerders die interesse hebben in deze token zullen dus haast moeten maken. 

>>> Bezoek Direct de Love Hate Inu Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) –  Populair Move-To-Earn project en Interessante Investering Tijdens een Crypto Dip

Fight Out is een van de beste investeringen tijdens deze crypto bear market, en gaat gebruikers van hun nieuwe move-to-earn project belonen als ze actief bezig zijn. Gebruikers kunnen hierdoor cryptomunten verdienen door naar de gym te gaan, buiten hard te lopen of thuis een snelle work-out uit te voeren. 

De mobiele app van Fight Out is hier essentieel, aangezien hier alle fysieke activiteit worden bijgehouden. Op basis van deze gegevens zal uiteindelijk worden bepaald hoeveel tokens een gebruiker verdient heeft. Hier geldt natuurlijk ook de regel – hoe vaker je sport, hoe meer tokens je zult verdienen. 

De tokens die gebruikers kunnen verdienen zijn REPS. Met deze token kunnen zij allerlei dingen kopen, zoals een fitness-plan, online privésessies met een persoonlijke trainer, masterclasses, merchandise en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk om in-app NFT items te kopen voor je eigen virtuele avatar. 

Naast REPS is er ook de FGHT token. Deze token heeft een vergelijkbare utility als de REPS token, maar kan wel direct worden aangeschaft. De presale van deze token is bijna afgelopen en verkeerd momenteel in de laatste fases. Op het moment van schrijven kan 1 $ FGHT worden gekocht voor 0,0333 USDT. 

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<< 

3. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project Perfect voor het Opladen van Elektrische Auto’s 

C+Charge is een nieuw duurzaam crypto project dat blockchain technologie wil inzetten om de maatschappij groener te maken. Het project beoogt dit te doen door het oplaadproces van elektrische auto’s te vernieuwen, aangezien dit proces momenteel nog een aantal tekortkomingen heeft. 

C+Charge is van mening dat het betalen voor oplaadbeurten met crypto de norm moet gaan worden. Hierdoor kunnen betalingen niet alleen erg snel en efficiënt worden uitgevoerd, maar zal dit ook nog eens lagere kosten met zich meebrengen. C+Charge wilt hiervoor gebruik maken van de CCGH token en het betalingsproces voor oplaadbeurten stroomlijnen.  

C+ Charge bouwt momenteel een netwerk aan oplaadstations met hun software waar gebruikers gemakkelijk kunnen betalen met CCGH, en waardoor consumenten ook nog eens carbon credits kunnen verdienen. Deze carbon credits nemen de vorm aan van een NFT en kunnen daardoor ook weer verkocht of geruild worden. 

Investeren in deze groene crypto is een uitstekende manier om je portfolio te verduurzamen. Gezien de manier hoe crypto de afgelopen tijd in het nieuws heeft gestaan met betrekking tot duurzaamheid, is dit natuurlijk een verademing! 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<< 

4. RobotEra (TARO) – Uitstekend Metaverse Project als Goede Investering Tijdens de Crypto Bear Market 

RobotEra is een relatief nieuwe crypto game die de hoge verwachting rondom metaverse tokens probeert te vervullen. Er wordt verwacht dat de metaverse de komende jaren steeds groter gaat worden, waardoor investeren in deze tokens op dit moment erg lucratief kan zijn.

De metaverse van RobotEra speelt zich af op planeet Taro, waar spelers de vorm zullen aannemen van een Robot NFT avatar. Elke speler in de metaverse is een robot en kan meehelpen aan het heropbouwen van de verwoeste planeet Taro. Spelers kunnen hun fantasie volledig loslaten en mooie huizen of ander creaties maken. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van hele attractieparken of musea, maar dan in de metaverse? Bij dit soort attracties is het bovendien mogelijk om entree te vragen, waardoor creatieve spelers zo weer extra crypto kunnen verdienen.

Momenteel is de presale van de native currency van RobotEra: TARO aan de gang. Spelers kunnen met deze token allerlei dingen doen in de metaverse. Op dit moment is de token te koop voor 0,020 USDT per stuk. 

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<< 

Criteria voor het Selecteren van Beste Investeringmogelijkheden Tijdens een Crypto Dip

Een crypto bear market is een uitstekende mogelijkheid om op de lange termijn veel geld te verdienen met crypto, aangezien veel tokens kunnen worden aangeschaft tegen een aantrekkelijke prijs. Het vinden en selecteren van deze cryptomunten is echter nog een hele opgave.  

Voor dit artikel zijn we daarom op zoek gegaan naar de beste investeringen tijdens een crypto bear markt of crypto dip. Uit dit onderzoek is gebleken dat crypto presales de beste mogelijkheid zijn tijdens een crypto dip, aangezien zij minder beïnvloed worden door gedaalde prijzen. De 4 tokens die we in deze gids hebben besproken behoren dan ook tot de beste crypto projecten van dit moment. 

We kunnen ons echter voorstellen dat dit misschien niet helemaal duidelijk is voor sommige lezers. In dit gedeelte van de gids zullen we daarom de beweegredenen achter onze keuzes uitleggen. 

Toepassing 

De afgelopen jaren zijn er vrijwel elke dag nieuwe cryptomunten gelanceerd. Elk project zegt een unieke toepassing te hebben en in de toekomst erg succesvol te zijn. Daarentegen zijn er maar weinig die dit ook daadwerkelijk zijn. 

De tokens die we in deze top 4 hebben meegenomen hebben allemaal een duidelijke toepassing. Neem bijvoorbeeld Love Hate Inu, deze token maakt gebruik van uitstekende vote-to-earn technologie, waardoor er op een verbeterde manier gestemd kan worden op polls en enquêtes.

Groeipotentie  

Een ander belangrijk kenmerk van een goed crypto project is de groeipotentie. Alle crypto projecten in deze lijst verkeren nog in de presale fase, waardoor de potentie tot verdere groei nog hoog is. De tokens zijn nu nog te koop tegen een gereduceerd, vast tarief.

Het risico van investeren in deze tokens is natuurlijk ook hoger, maar het mogelijke rendement ook. In de crypto industrie hebben we al vaker gezien dat een presale token 100x of wel 1000x ging binnen enkele maanden tijd na de presale fase.

Stappenplan voor het investeren in presale van Fight Out tijdens een crypto dip

Hieronder zullen we uitleggen hoe je kan investeren in een van de crypto presales die we in deze gids besproken hebben. Hiervoor gebruiken we de beste optie om te investeren tijdens een crypto bear markt: Love Hate Inu. 

Stap 1: Ga naar de website van Love Hate Inu

Ga naar de website van Love Hate Inu (of een van de andere presale tokens) om te investeren in deze munt. Klik op ‘Buy LHINU’, om de token te kopen. 

Stap 2: Verbind crypto wallet 

Allereerst dien je een crypto wallet te verbinden met de website van Love Hate Inu. We adviseren altijd MetaMask, aangezien dit een uitstekende wallet is die ook nog eens gratis is. Log in met de gegevens van je crypto wallet en klik op ‘Connect Wallet’. 

Stap 3: Koop Love Hate Inu met ETH of USDT

Wanneer je crypto wallet verbonden is met de website kun je overgaan tot het aanschaffen van de tokens. Kies hoeveel tokens je wilt aanschaffen en klik op de knop: ‘Buy Now’. Hier kan gekozen worden voor ETH of USDT. Houdt er wel rekening mee dat er altijd een kleine hoeveelheid ETH nodig is voor de gas fees van het Ethereum netwerk. 

Wanneer de transactie voltooid is, zul je hier een bevestiging van ontvangen via Ethernet. De tokens zullen beschikbaar zijn op het moment dat de presale ten einde is gekomen. Dit is wanneer alle tokens uitverkocht zijn of de presale periode afgelopen is (8 mei volgens de whitepaper). 

>>> Bezoek Direct de Love Hate Inu Presale <<<