cryptopb28
Persbericht

De 6 Beste Cryptocurrencies om Nu te Kopen – Top Investeringen voor 2023

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er zijn nog maar drie maanden over in 2023, en de cryptomarkt vertoont geen tekenen van vertraging. De markt begon het jaar goed en zal het nieuwe jaar waarschijnlijk ook op een hoogtepunt inluiden. Er zijn veel nieuwe altcoins gelanceerd die tijdens de presale-fase tegen lage prijzen kunnen worden verzameld. Het is een goede strategie om je portfolio te diversifiëren door een mix van gevestigde cryptocurrencies toe te voegen samen met enkele nieuwe coins in de presale-fase. Deze strategie kan resulteren in een portfolio dat op de lange termijn potentieel miljoenenwinsten kan opleveren.

Als je op zoek bent naar het opfrissen van je portfolio door nieuwe opties te verkennen, zul je niet teleurgesteld zijn met wat de markt momenteel te bieden heeft. Terwijl investeerders optimistisch zijn over de gebruikelijke favorieten zoals Ripple, Cardano en Hedera, trekken ook nieuwe altcoins zoals InQubeta (QUBE) veel kopers aan.

Om meer te weten te komen over enkele van de beste altcoins van 2023, lees je gewoon de volgende lijst door.

1. InQubeta: Waar DeFi te Hulp Schiet bij Startups

InQubeta is niet zomaar een crypto-project, maar een ultramodern platform waar opkomende startups hun groeitraject kunnen verbeteren door toegang te krijgen tot fondsen voor hun project. Het platform creëert zelfstandig een praktisch plan voor het benutten van kunstmatige intelligentie, blockchain en startup-talent om een transformatie in alle drie de sectoren teweeg te brengen. De eigen cryptocurrency van het platform is de QUBE-token, die wordt gebruikt voor diverse transactionele doeleinden op het netwerk.

De QUBE-token is momenteel beschikbaar in de voorverkoop en wordt na zijn opmerkelijke groei in de afgelopen maanden geprezen als de top ICO van 2023. Als je geïnteresseerd bent in het aankopen van QUBE, onthoud dan dat er een vestigingsperiode van 12 weken is, en een koper zou moeten wachten tot deze periode is afgelopen om toegang te krijgen tot de aangeschafte QUBE-tokens. Deze stap is genomen om alle investeerders te beschermen tegen pump-and-dump-schema’s. Volgens het InQubeta-team kan een vestigingsperiode helpen om de vrijgave van de tokens te faseren en een overvloed op de markt te voorkomen. De strategie matigt prijsschommelingen en verhoogt het vertrouwen van cryptocurrency-gebruikers in de QUBE-token.

Het op Ethereum gebaseerde platform werd eerder dit jaar gelanceerd en helpt startups die werken met projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie bij het vinden van de juiste financiering. Door de kloof tussen investeerders en startups te overbruggen, stelt InQubeta crypto-gebruikers in staat om veelbelovende projecten te benaderen voordat ze op de markt worden gebracht en zo het voordeel van de eerste beweger te behalen. Het succes van zijn cryptocurrency ICO is een andere reden waarom InQubeta gewild is. In korte tijd is de voorverkoopfinanciering de $3,2 miljoen gepasseerd.

Wat de QUBE-token aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid. Het wordt niet alleen gebruikt voor alle transactionele doeleinden op het netwerk, maar is ook cruciaal voor het bestuur van het netwerk. Aangezien InQubeta een gedecentraliseerd autonoom organisatiemodel gebruikt voor het bestuur, hebben alle belanghebbenden, inclusief tokenhouders, de speelruimte om bij te dragen aan operationele zaken en besluitvorming. Als een gemeenschapslid een suggestie heeft, brengen ze dit als voorstel in bij andere gemeenschapsleden. Het voorstel wordt besproken door de leden van de gemeenschap om de voor- en nadelen te belichten. Later wordt erover gestemd, en tokenhouders gebruiken hun speciale stemrechten om voor deze voorstellen te stemmen.

QUBE is gebouwd op een deflatoir model, en het mechanisme is essentieel om de rendementen van tokenhouders te beschermen wanneer de markt volatiel is of onder inflatoire druk staat. Een deflatoir model vereist dat het tokenaanbod schaars wordt gehouden door ervoor te zorgen dat het onder de marktvraag blijft. Dit gebeurt door ervoor te zorgen dat extra tokens in omloop worden vernietigd door ze naar een burn-wallet te sturen. Omdat het aanbod altijd beperkt is, zijn de prijsschommelingen minimaal. Een voorbeeld van hoe het mechanisme werkt, zijn de belastingen die door het platform worden geheven bij de verkoop of aankoop van QUBE-tokens. Kopers en verkopers van tokens moeten een nominale belasting betalen over dergelijke transacties in de vorm van QUBE-tokens. Terwijl de belastingopbrengsten grotendeels worden gebruikt voor het financieren van marketingactiviteiten en het onderhouden van liquiditeitspools, wordt een klein deel van de tokens verbrand om het aanbod in toom te houden.

Tot slot kan de QUBE-token worden gestaked in ruil voor aantrekkelijke crypto-beloningen. Hoe langer een tokenhouder bereid is de activa te staken, hoe hoger de rendementen zullen zijn.

Voor startups die meer mogelijkheden op InQubeta willen verkennen, is het eerste wat geregeld moet worden een aanbod voor de investeerders. In ruil voor financiering kunnen startups een beloningsniveau aanbieden van een aandeel in hun bedrijfskapitaal. Deze aanbiedingen worden getokeniseerd en geslagen als NFT’s die beschikbaar worden gesteld op de NFT-marktplaats van InQubeta. Op de marktplaats kunnen investeerders deze aanbod-gebaseerde NFT’s benaderen en beoordelen en, als ze akkoord gaan met de voorwaarden, ze kopen met hun QUBE-tokens. Deze NFT’s kunnen ook worden gefractioneerd, zodat zelfs een gemiddelde crypto-gebruiker kan uitkijken naar het worden van een startup-investeerder met InQubeta.

Bezoek InQubeta Voorverkoop 

2. Ripple: Blockchain voor bedrijfsgroei

Ripple is een gedecentraliseerd platform dat bedrijfsoplossingen van enterprise-niveau aanbiedt en bedrijven helpt groeien door gebruik te maken van blockchain-technologie. De inheemse cryptocurrency is het XRP-token, en dit wordt gebruikt voor transactiedoeleinden op het netwerk. Ripple wordt aangedreven door de XRP Ledger (XRPL) technologie.

In het verleden hebben bedrijven die gebruik hebben gemaakt van Ripple’s oplossingen daarvan geprofiteerd door hun kapitaalvereisten te verminderen, nieuwe inkomstenstromen te verkennen, nieuwe doelgroepen aan te spreken en snellere transacties te verwerken. Ondanks de huidige strijd tegen de Amerikaanse SEC, is Ripple relatief ongeschonden gebleven en heeft het veel nieuwe partnerschappen gevormd. Experts hebben het XRP-token aangeprezen als de topinvestering van 2023, aangezien er plannen zijn voor meer upgrades en partnerschappen met nieuwe ondernemingen.

3. Cardano: Vergroting van de adoptie van het Ouroboros-protocol

Aangedreven door het Ouroboros-protocol, kan Cardano al je zorgen wegnemen over welke crypto vandaag te kopen voor de lange termijn. Voor veel ontwikkelaars springt Cardano eruit omdat het Ouroboros-protocol is gebaseerd op peer-reviewed onderzoek en op bewijs gebaseerde methoden. De eigen cryptocurrency is het ADA-token, en het is de primaire cryptocurrency van het netwerk.

Cardano behoort tot de blockchain-netwerken die met succes het proof-of-stake-consensusprotocol hebben benut om decentralisatie te bevorderen. In tegenstelling tot het proof-of-work-algoritme is PoS een milieuvriendelijker protocol en vereist het minder energie. Het team doet ook grote inspanningen om ervoor te zorgen dat elke technologie die door het netwerk wordt ontwikkeld, wordt ondersteund door degelijk onderzoek en een op bewijs gebaseerde methodologie, aangezien dit helpt bij het aanpakken van beginproblemen voordat de technologie wordt gelanceerd op het hoofdnetwerk.

Cardano werkt momenteel aan de Basho-upgrade die betere schaalbaarheid en interoperabiliteit zal bieden voor het ADA-ecosysteem. Veel whales verzamelen momenteel het ADA-token, en het blijft een topkeuze in 2023, aangezien het meerdere rallies zou kunnen meemaken na de succesvolle implementatie van de Basho-upgrade.

4. Toncoin: Naadloze crypto betalingen tegen nominale kosten

Toncoin behoort tot de beste altcoins die je op de huidige markt kunt vinden en is gebouwd op een gedecentraliseerde Layer 1 blockchain. Het platform wordt door een groot aantal gebruikers gebruikt om cryptocurrencies te kopen, ermee te betalen en ze op te slaan. Klanten betalen een nominale transactiekost en gebruiken Toncoin’s eigen token TON voor het afhandelen van betalingen en het valideren van transacties. Het netwerk maakt gebruik van het proof-of-stake consensusalgoritme om het netwerk te beveiligen. Met het PoS-protocol wint Toncoin op het gebied van schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Toncoin heeft een meerlagige gedecentraliseerde structuur die werkt volgens het principe van sharding. Bij sharding werken meerdere subnetten op dezelfde blockchain en elk subnet heeft een andere functie. De sharding-functie voorkomt de ophoping van ongeverifieerde blokken en versnelt operaties. Een ander voordeel van sharding is dat het de schaalbaarheid, efficiëntie en massale adoptie van het netwerk vergroot. Toncoin blijft een topfavoriet token in 2023 omdat het een gebruiksvriendelijke interface heeft en plannen heeft voor integratie met dApps en populaire socialemediakanalen.

5. Hedera: Implementatie van hoogwaardige dApps met vooruitstrevende tools

Hedera is een ondernemingsgericht openbaar netwerk dat ontwikkelaars voorziet van vooruitstrevende tools om krachtige dApps te implementeren. Het heeft zich gevestigd als een van de topcrypto’s om in te investeren door uitdagingen zoals instabiliteit en lage prestaties, die geassocieerd worden met traditionele blockchainplatforms, te elimineren. Zijn eigen token, HBAR, is handig bij het afhandelen van verschillende transactiedoeleinden op het netwerk. Het HBAR-token is een veelzijdige cryptocurrency die diensten aandrijft zoals naadloze transacties, bestandsopslag en slimme contracten. Het wordt ook gebruikt voor het beveiligen van het netwerk, aangezien tokenhouders hun assets kunnen staken en helpen bij het waarborgen van optimale groei voor het platform.

Het netwerk wordt aangedreven door Hedera Hashgraph, dat een gedistribueerde grootboektechnologie is. Wat Hedera onderscheidt van verschillende altcoins is dat het het hashgraph consensusalgoritme gebruikt. De belangrijkste voordelen van het algoritme zijn snellere transacties, minder vertragingen, betere beveiliging en meer transacties per seconde. De kernservices die door Hedera worden aangeboden, zijn onder andere de consensusdienst, waar klanten consensus-tijdstempels en volgorden kunnen onderhandelen door berichten naar het netwerk te sturen. Een andere populaire dienst van het platform is de Hedera tokenservice, waarmee klanten eenvoudig tokens kunnen genereren en beheren.

Hedera is naar voren gekomen als de beste cryptocurrency om in 2023 in te investeren, omdat het zijn strategische relatie met DU heeft weten te benutten om innovatieve blockchainoplossingen te brengen voor KMO’s en grote ondernemingen. DU is een telecommunicatiebedrijf gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten.

Chainlink behoort tot de top cryptovaluta die zowel ontwikkelaarvriendelijk als nuttigheidsgericht zijn. Het is een blockchain-abstracteringslaag voor het verbinden van slimme contracten. Het wordt aangedreven door een netwerk van oracles, dat naadloze interacties tussen een blockchain en datafeeds, betaaloplossingen en Web 3.0-evenementen mogelijk maakt. Met deze interacties levert Chainlink cruciale off-chain data aan slimme contracten. Ook heeft het een eigen cryptocurrency uitgebracht, genaamd de LINK-token, en dit is het officiële token van het Chainlink-ecosysteem.

Het Chainlink-ecosysteem is een open-source netwerk dat wordt onderhouden door nodebeheerders, onderzoekers, dataproviders, beveiligingsauditors en ontwikkelaars van slimme contracten, onder andere professionals.

Chainlink was een van de eerste gedecentraliseerde netwerken die integratie van slimme contracten met off-chain data aanboden. Met zijn uitgebreide netwerk van betrouwbare partners, behoort Chainlink tot de toonaangevende gedecentraliseerde platforms in de sector van gegevensverwerking. Door integratie van kritieke off-chain data aan te bieden, heeft Chainlink de aandacht getrokken van verschillende dataproviders die toegang tot data aan Chainlink kunnen verkopen en daarmee de informatie die ze hebben, kunnen monetariseren. Wat Chainlink een goede crypto maakt om te kopen, is het gemak waarmee men een nodebeheerder kan worden en beloningen kan verdienen door data-infrastructuur te runnen. Zijn verzameling van nodebeheerders samen voeden de Price Feed oracle-netwerken. Algemeen beschouwd als de topinvestering van 2023, zou de LINK-token mogelijk aantrekkelijke winsten kunnen bieden, aangezien deze momenteel wordt verzameld door whales.

Conclusie

Het jaar 2023 is vrij goed geweest voor de cryptocurrency markt, en gebruikers kunnen hun portfolio’s een mooie boost geven door te kiezen voor een van deze zes cryptocurrencies. Echter, als je op de lange termijn mikt, is de cryptocurrency die door crypto-analisten wordt aanbevolen InQubeta.

Door te kiezen voor InQubeta, krijgen crypto-gebruikers de kans om deel uit te maken van de groeireis van een startup en rijke beloningen te verkrijgen voor hun geduld en investering. Ze kunnen deze investeringsmogelijkheden omzetten in een stabiele inkomstenbron die hun toekomst kan veiligstellen. QUBE wordt aangedreven door een robuust beveiligingssysteem om zowel je assets als privacy veilig te houden.

Al wadend door een zee van nieuwe altcoins, is het InQubeta gelukt om met zijn innovatieve en unieke oplossingen een eigen plekje te veroveren.

Bezoek InQubeta Voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.