De Chainlink prijs stijgt opnieuw tot een hoogtepunt

Chainlink is vandaag opnieuw één van de best presterende cryptomunten. De koers stijgt vandaag namelijk opnieuw naar een all time high.


Bullish sentiment is nog lang niet afgestopt

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK token rond de $15,55. Dit terwijl de koers gisteren nog op $12,57 lag. Dat betekent dat de Chainlink koers vandaag met meer dan 25 procent is gestegen.

Chainlink prijs stijgt tot een hoogtepunt – Bron: CoinMarketCap

De afgelopen 3 dagen zag de Chainlink prijs een kleine maar gezonde correctie. Vandaag zien we dat deze kleine correctie periode het bullish sentiment nog lang niet heeft afgestopt.

Doordat de munt zich in een prijsontdekkingsfase bevindt heeft het te maken met enorme volatiliteit. Dit komt omdat er geen weerstandsniveau’s zijn vanuit het verleden die de prijsstijging kunnen tegenhouden. De koers kan om deze reden zomaar nog veel verder stijgen.

Aan de andere kant is het wel opletten geblazen voor LINK investeerders. Naast dat er weinig weerstand is, is er ook weinig ondersteuning. Dit kan ervoor zorgen dat de prijs net zo hard kan dalen als het de afgelopen dagen is gestegen.