amerika
Altcoin

‘De Crypto-industrie moet Amerika opgeven’

De oprichter van de gedecentraliseerde exchange dYdX vindt dat de crypto-industrie zich de komende vijf tot tien jaar moet richten op het bedienen van markten buiten de Verenigde Staten. Het gaat om Antonio Juliano die meent dat de onzekerheid over regelgeving in de Verenigde Staten het “gedoe” of de “compromissen” niet waard zijn.

Volgens Juliano is het beter voor de industrie om hun producten in andere landen te bouwen om daarna in een sterke positie terug te komen naar de Verenigde Staten.

Amerika opgeven

Zijn voorstel aan de crypto-industrie is dus om Amerika voorlopig op te geven en daar over 5 tot 10 jaar pas opnieuw proberen binnen te komen. Het zou het gedoe en de compromissen op dit moment echt niet waard zijn volgens Juliano.

“Het grootste deel van de markt bevindt zich toch al buiten de Verenigde Staten. Innoveer daar, vind een Product Market Fit en kom terug met meer kracht.

Het enige dat voor ons allemaal van belang is, is dat crypto een 10x sterkere product market fit vindt. Er zijn genoeg grote markten buiten de Verenigde Staten om in te experimenteren”, aldus Juliano.

Lobbyen voor vriendelijkere cryptoregulering kost volgens hem tijd, maar dat proces kan worden versneld als de industrie erin slaagt om producten te maken waar consumenten vraag naar hebben.

Beleidswerk in Verenigde Staten blijft belangrijk

“Dit betekent niet dat het beleidswerk van de crypto-industrie in de Verenigde Staten niet belangrijk is. Dat is het absoluut, want het duurt erg lang en een groot deel van de wereld zal het voorbeeld van de VS volgen”, zo gaat Juliano verder.

Omdat crypto nog niet geschikt is voor gebruik op wereldwijde schaal, hebben we nog niet veel invloed op het beleid, zo is de mening van Juliano.

Om die invloed wel te krijgen moeten er dus producten komen die wel deze impact hbeben. “We moeten producten hebben met massaal gebruik waarbij gebruikers (kiezers) zeggen: ‘Wacht, dit heb ik nodig.'”

Verder zegt de oprichter van dYdX dat Amerikanen zich uiteindelijk zullen realiseren dat Bitcoin is ontworpen voor de Amerikaanse waarden en principes.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?