Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

De Digibyte (DGB) prijs blijft explosief stijgen

Digibyte is bezig aan een explosieve opmars. De DGB prijs is in de afgelopen week met bijna 40 procent gestegen en de prijsstijging lijkt vandaag zeker nog niet te zijn afgelopen.


Digibyte is op weg naar $0,088

Ondanks dat de prijs van de altcoin vandaag even inzakte, slaagde de munt erin om terug te stuiteren. Hierdoor werd het ondersteuningsgebied van $0,05 gevalideerd en lijkt de munt nu op weg naar een prijs van $0,084.

Op het moment van schrijven ligt de Digibyte koers rond de $0,0723. Het dichtstbijzijnde weerstandsgebied is $0,088 (0,618 Fib-retracementniveau). Daarna ligt er pas weer weerstand op de All Time High van $0,14.

Digibyte week-grafiek – Bron: Tradingview

Als we wat beter kijken zien we dat de Digibyte koers vandaag even inzakte tot het ondersteuningsgebied van $0,050, maar vanaf daar mooi naar boven stuiterde. Zolang DGB boven dit niveau handelt, kunnen we verwachten dat de prijs zal blijven stijgen richting het volgende weerstandsgebied op $0,088. Vanuit daar zou de koers zelfs kunnen stijgen tot richting de $0,140.

DGB stuitert omhoog vanaf $0,05 ondersteuning – Bron: Tradingview

Wat kunnen we verwachten?

Ook de dagelijkse grafiek, die hieronder te zien is, ziet er positief uit. Naast de enorme bullish candlestick, heeft de RSI ook een verborgen bullish divergentie laten zien. Dit is doorgaans een sterk teken van een trendbreuk. Mede daardoor verwachten analisten dat de Digibyte koers zal blijven stijgen, in ieder geval tot de eerder aangegeven weerstandsgebieden. Zolang de DGB prijs boven de $0,050-ondersteuning blijft lijkt een koersstijging naar $0,088 dus aannemelijk. Echter, een grote correctie van BTC zou roet in het eten kunnen gooien.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten