blastup152
Persbericht

De Drie Sleutel Tokens die Lange-Termijn Crypto Investeerders Nodig Hebben in Hun Portfolio, Beweert Expert

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto-whales investeren steeds meer in alternatieve cryptocurrencies. Deze verschuiving is duidelijk onder langetermijninvesteerders. Terwijl ze hun portfolio’s diversifiëren, krijgen bepaalde tokens meer aandacht. Ons artikel biedt inzichten van een expert over de belangrijkste tokens die langetermijn-crypto-investeerders zouden moeten overwegen. Deze tokens kunnen aanzienlijke waarde bieden in de evoluerende cryptomarkt.

BlastUP Presale Haalt $2 Miljoen op: In Afwachting van het Volgende Grote Ding in Crypto

BlastUP, het vooraanstaande lanceerplatform op Blast, heeft onlangs een spetterend debuut gemaakt in de cryptowereld door $2 miljoen op te halen in een paar weken. Het aantal vroege investeerders dat het hoge potentieel van BlastUP al heeft erkend, groeit exponentieel.

BlastUP staat op het punt om een daverend succes te bereiken, met plannen om Web3-tools te versterken met AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startuplanceringen. Het biedt een uitgebreide set tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel is BlastUP bezig met zijn vierde presalefase, waarbij BlastUP-tokens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Door deze tokens nu te kopen voor $0,055, krijg je een flinke korting van 45%, aangezien de noteringsprijs op $0,1 is vastgesteld.

>> Wees Erbij als EERSTE! Krijg de Exclusieve Voordelen van de BlastUP Presale <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkopen, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s, en de mogelijkheid om rente te verdienen door staking.

Volgend op een simpele missie om blockchain startups sneller te laten groeien en meer te laten verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is diep toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte start in de cryptoruimte.

De uitgebreide roadmap van BlastUP strekt zich uit tot 2026, waarin plannen zijn opgenomen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die zijn aangepast voor startupteams, en de Community Marketplace op te zetten.

>> Doe NU Mee aan de BlastUP Presale om Vroege Voordelen te Ontgrendelen <<

De rally van NEAR Protocol Versterkt door Nvidia’s AI-Conferentie

De indrukwekkende rally van NEAR Protocol naar $7,89 vanaf eerdere dieptepunten geeft blijk van hernieuwd vertrouwen van investeerders. Met het nieuws over de deelname aan Nvidia’s AI-conferentie, zou NEAR op korte termijn het tweede weerstandsniveau van $9,11 kunnen richten. Deze opwaartse beweging wordt verder versterkt door de Relative Strength Index (RSI) en Stochastische indicatoren die een neutrale positie aangeven.

Echter, kijkend naar het 100-dagen simpel voortschrijdend gemiddelde ($3,54), ziet men dat NEAR’s huidige prijs deze waarde verdrievoudigt. Op lange termijn, als de markt voortijdig afkoelt als reactie op andere opkomende blockchain-technologieën, zou NEAR kunnen terugvallen naar zijn dichtstbijzijnde steun op $2,97. Toch betekent het advies van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) ‘kopen’, wat betekent dat deze terugval kan dienen als een instappunt voor nieuwe investeerders.

De samenwerking van Nomura’s Laser Digital en Pyth Network kan prijzen beïnvloeden

Het team van Nomura’s Laser Digital dat samenwerkt met Pyth Network voegt toe aan zijn geloofwaardigheid. Deze koppeling kan potentieel de prijs voorbij zijn dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,92 drijven, en als het momentum aanhoudt, zou het het tweede weerstandsniveau op $1,18 kunnen testen. Met het advies van de voortschrijdende gemiddelden ‘kopen’, zou de huidige prijs van $0,86 een kortetermijnstijging kunnen meemaken.

Echter, het is cruciaal om voorzichtig te zijn. Ondanks het optimisme zijn cryptocurrency-markten volatiel. De prijs van het Pyth Network zou kunnen vallen tot zijn dichtstbijzijnde steunniveau op $0,38, of zelfs lager naar het tweede steunniveau op $0,12 in het geval van ongunstige dynamiek. Terwijl het advies van de MACD ‘kopen’ is, blijft de RSI-positie neutraal, wat mogelijke langetermijnrisico’s signaleert.

Conclusie

Hoewel de samenwerking tussen NEAR Protocol en Pyth Network veelbelovend potentieel toont, is het BlastUP dat opvalt vanwege zijn innovatieve concept en solide positionering in het Blast-ecosysteem. Als een toegankelijk lanceerplatform voor blockchain startups, toont het superieur potentieel voor toekomstige groei en winstgevendheid. Dit project, met zijn uitgebreide zevenjarige roadmap, toont een vooruitstrevende aanpak die het cryptolandschap aanzienlijk kan verrijken, waarmee de aanwezigheid van BlastUP als een essentiële speler op de markt wordt bevestigd.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.