Persbericht

De nieuwe garde van cryptocurrency: Munten klaar om de markt te domineren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoin-sector is veerkrachtig en groeiend, met de Total3-index die Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) uitsluit en een nieuwe cycluspiek van $788 miljard bereikt, een stijging van meer dan 74% ten opzichte van het hoogtepunt van de berenmarkt. Deze opleving wijst op een diversificerend landschap en potentieel voor een nieuw tijdperk in cryptocurrency nu de index zijn hoogtepunt van april 2022 van $837,5 miljard nadert.

Te midden van marktvolatiliteit komt een gevarieerde selectie van veelbelovende projecten naar voren, die potentieel bieden ondanks de inherente onzekerheid.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een adembenemend succesvolle voorverkoop, heeft ScapesMania eindelijk de beurswereld betreden. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18,400 houders, is het tijd voor $MANIA om vooruit te gaan.

Nu wordt het aangeboden op PancakeSwap, de leidende DEX met 1 miljoen maandelijkse gebruikers. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT paren, waarbij USDT de voornaamste bron van liquiditeit was.

Succes vanaf Dag 1

De eerste handelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht van het token en de veelbelovende toekomst aangeeft. Het aantal houders stabiliseerde op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering.

Met meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen die bijna onmiddellijk werden geregistreerd, steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Daarbovenop klom de munt snel naar de top van de Hot Pairs lijst van DEXTools binnen de eerste paar uur.

De Aantrekkingskracht van ScapesMania Ontgrendeld

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door in verbinding te blijven met zijn publiek, waardoor het een ware game-changer in de industrie is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder de complexiteit van crypto, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem kunnen vormgeven.

Opererend binnen de enorme casual gaming-industrie, die volgens Statista tegen 2027 naar verwachting zal stijgen tot $19,12 miljard, is ScapesMania klaar om te profiteren van deze groei. De huidige bull run suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen om de hoek staat, met gamingtokens voorop.

De timing van de notering van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en je $MANIA-tokens te grijpen.

Wat Staat Er Voor Houders Te Wachten?

Naarmate ScapesMania aan momentum wint, is dit wat $MANIA-adoptanten kunnen verwachten:

  • Gebalanceerde Tokenomics met Cliff en Vesting: Deze mechanismen helpen stabiliteit te waarborgen door een evenwicht tussen vraag en aanbod te handhaven.
  • DAO Governance: Houders kunnen de ontwikkeling van het ecosysteem beïnvloeden door te stemmen over cruciale beslissingen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens staken voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van Tokengebruik: In tegenstelling tot meme munten die afhankelijk zijn van hype, onderscheidt $MANIA zich met uitzonderlijke bruikbaarheid die zal uitbreiden met nieuwe projecten toegevoegd aan het ecosysteem. De token zal dienen als de in-game valuta in het pilot gaming project, houders machtigen met stemrechten in de ontwikkelende DAO, en hen in staat stellen om staking en gemeenschapsbeloningen te scoren.
  • Geverifieerde Veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is geaudit en goedgekeurd door BlockSafu, wat de betrouwbaarheid en veiligheid ervan garandeert.

Toekomstvisie en Vooruitzichten

Met het succesvol behalen van de fondswervingsdoelen richt ScapesMania zich nu op een veelbelovende toekomst. Hier is een blik op wat er te wachten staat:

  • Het team focust zich nu op productontwikkeling, werkt samen met ervaren game-ontwikkelaars en kweekt een eigen talentenpool. Het project gaat vooruit met elk voltooid mijlpaal. Niet nu instappen zou kunnen leiden tot spijt terwijl je de groei van het project uit de eerste hand meemaakt.
  • Geleid door hun visionaire CEO, is het team constant bezig met het testen en verfijnen van ideeën om ervoor te zorgen dat deze perfect resoneren met de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie na de notering is ScapesMania bezig zijn outreach-inspanningen uit te breiden en zijn tactieken te verfijnen, en bereikt het nieuwe hoogtes bij elke stap. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap die de 60.000 leden overstijgt en nog steeds groeit, en een gemiddeld maandelijks bezoekersaantal van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheden van het team.

Gemeenschapsenthousiasme

De cryptogemeenschap is in rep en roer over ScapesMania. Mensen voelen zich verbonden met de visie en willen actief deelnemen. Zelfs de whales tonen interesse, met stortingen die al meer dan $20.000 overschrijden.

Het is duidelijk dat geen van deze successen bereikbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania team spreekt zijn oprechte dank uit aan zijn supporters voor deze initiële impuls.

Bekijk wat de supporters van ScapesMania te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende debuut op PancakeSwap en vernieuwend gameconcept staat ScapesMania in de schijnwerpers. Mis je kans niet om deel uit te maken van de opwinding.

Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun ontvangen. Een golf van nieuwe houders wijst op een sterk geloof in het langetermijnpotentieel.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de voortgang in de ontwikkeling en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit in elk van deze gebieden en biedt spannende vooruitzichten voor de toekomst.

Wacht niet langer – haal vandaag nog je $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en surf mee op de golf van groei in casual gaming!

>>> Join de Actie – Grijp $MANIA Vandaag Nog! <<<

Polygon (MATIC): Ethereum’s Mogelijkheden Verbeteren

Polygon (MATIC) is een toonaangevende oplossing voor de schaalbaarheid en infrastructuur van Ethereum, en biedt een multi-chain ecosysteem dat de transactiesnelheid verhoogt en de kosten vermindert. De strategische belangrijkheid binnen Ethereum heeft een positieve impact op zijn marktaanwezigheid, met aanhoudende ontwikkeling die waarschijnlijk zijn prijs zal doen stijgen naarmate de adoptie van blockchain groeit.

Om zijn veelbelovende toekomst te behouden, moet Polygon (MATIC) opkomende concurrentie en evoluerende blockchain-technologie navigeren.

Magic Square (SQR): De App-marktplaats Revolutioneren

Magic Square (SQR) streeft ernaar de Web3-app-marktplaats te herdefiniëren door applicaties te centraliseren en ontwikkelaars aan te trekken met een aanzienlijke tokenallocatie voor ecosysteemontwikkeling. Deze toewijding aan groei kan de vraag naar Magic Square (SQR) stimuleren, wat positief invloed kan hebben op zijn marktwaarde, maar het succes hangt af van het koesteren van een bloeiende ontwikkelaarsgemeenschap te midden van concurrerende app-marktplaatsen.

Jito (JTO): Een Nieuwe Deelnemer met Veel Potentieel

Jito (JTO) heeft aandacht getrokken vanwege zijn opmerkelijke prijsstijging en bijdragen aan het Solana-ecosysteem door functies als een liquid staking pool en MEV-producten, gericht op het verbeteren van liquiditeit en DeFi-mogelijkheden voor SOL-houders. De recente prijsstijging van Jito (JTO) wordt aangedreven door zijn innovatieve aanbod en succesvolle airdrop, wat wijst op potentieel voor verdere groei terwijl het Solana blijft ondersteunen.

Als nieuwkomer moet Jito (JTO) vertrouwen en langetermijnviabiliteit vestigen te midden van de competitieve en vluchtige cryptocurrency-markt.

Conclusie

De cryptocurrency-markt bevindt zich op een transformatief kruispunt, met bepaalde altcoins die de dominantie van Bitcoin en Ethereum (ETH) uitdagen met unieke innovaties. ScapesMania, met name klaar om te leiden in de casual gamingmarkt, belichaamt deze golf met veelbelovend potentieel.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.