metacade
Persbericht

De top 8 crypto nu in de presale met een potentiële stijging van x10

Er is geen betere kans voor snel geld verdienen dan een project te identificeren dat nu nog in de presale zit en veel in waarde kan stijgen. Deze projecten beginnen meestal met een zeer lage prijs en vroeg beginnen betekent dat het vasthouden van tokens kan leiden tot prijsstijgingen naarmate meer en meer mensen zich bewust worden van het project en willen instappen.

Nu het ergste van de bearmarkt voorbij lijkt te zijn, is er geen beter moment om de crypto markt voor presales te bekijken. Met deze opties kun je je inleg de komende maanden vertienvoudigen.

Dit zijn enkele van de crypto in de presale die hun houders de beste vooruitzichten bieden:

  • Metacade (MCADE)
  • Metropoly (METRO)
  • ASTL (ASTL)
  • EstateX (ESX)
  • HedgeUp (HDUP)
  • Artyfact (ARTY)
  • Dogedoge (DOGODOGE)
  • ECOTERRA (ECOTERRA)

1. Metacade (MCADE)

Veel ervaren investeerders verwachten dat Metacade de komende jaren tot de beste mogelijkheden voor snel geld verdienen zal behoren, vanwege het grote potentieel van het project en de waanzinnige presale, die tot nu toe $10.2m heeft opgeleverd in slechts 16 weken. Het project vertoont geen tekenen van vertraging, aangezien de totale financiering nu nog meer is gestegen in fase 6 van de presale.

Veel van deze interesse komt voort uit de recente release van de whitepaper van het project, die vanwege de verreikende visie en redelijke implementatiestappen die het Metacade-team heeft uiteengezet ongelooflijk goed is ontvangen door de crypto community.

De kern van deze visie is het vlaggenschip van het Metacade ecosysteem – de grootste play-to-earn (P2E) arcade ter wereld. Deze arcade biedt onderdak aan een enorme bibliotheek met games en zorgt ervoor dat gamers van alle soorten aan hun trekken komen in de arcade ervaring.

Dit project heeft een uniek en lonend systeem dat geschikt is voor alle soorten gamers – of ze nu gewoon casual willen spelen of de besten in de community willen uitdagen. Spelers worden ongeacht hun voorkeur beloond met een inkomen. Zo kan iedereen snel geld verdienen met het spelen van games.

Het beloningssysteem gaat nog verder, waardoor gebruikers beloningen kunnen verdienen voor niet-gaming activiteiten die de bredere gebruikerservaring ten goede komen. Dit wordt gezien als een strategische meesterzet in het ontwerp van het platform vanwege de virtuele cirkel die is gecreëerd. Een groter aantal gebruikers betekent dat meer mensen bijdragen aan de kwaliteit van het platform.

Het platform gebruikt het utility-token MCADE, dat de beloningsmechanismen voedt en een rol vervult als de valuta van het platform. Hierdoor is de waarde van MCADE direct gekoppeld aan de groei van gebruikers, waarbij meer gebruikers aan boord komen en waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid koopdruk op het token zullen uitoefenen.

MCADE kan ook worden gestaked, wat een manier biedt om een passief inkomen te verdienen voor houders die wachten tot de waarde van het token in de loop van de tijd stijgt. Staking beloningen worden verdeeld in stable coins om te voorkomen dat het aanbod van MCADE wordt opgeblazen, dat met slechts 2 miljard tokens als zeer investeerdersvriendelijk wordt beschouwd.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het Metagrants programma bewezen een enorme aantrekkingskracht te hebben op investeerders die zoeken naar kansen voor snel geld verdienen. Hiermee kunnen game-ontwikkelingsteams van verschillende groottes hun ideeën pitchen voor de Metacade community. MCADE-houders kunnen vervolgens de aan hen verleende bestuursrechten gebruiken door het MCADE-token te houden om te stemmen voor welke projecten financiering uit de Metacade schatkist verdienen.

Metacade heeft, vanwege het ongelooflijke potentieel van het project, de positie in de lijst met maximaal potentieel voor snel geld verdienen al verstevigd.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

Metropoly (METRO)

Metropoly is een project dat gebruikmaakt van NFT-normen om investeerders in staat te stellen om onroerend goed in hun investeringsportefeuille op te nemen zonder het langdurige en dure proces te doorlopen om de eigendommen daadwerkelijk te kopen.

Metropoly betekent dat investeerders op nieuwe en opwindende manieren toegang hebben tot activa door middel van gefractioneerde investeringen. Door in te stappen tijdens de presale fase zijn investeerders de drukte voor die later zou kunnen komen naarmate het project in de loop van de tijd meer mainstream wordt.

Het project heeft ook blijk gegeven van sterke marketing capaciteiten, met een uitgebreid scala aan voordelen zoals NFT’s en cashback, samen met een opvallende wedstrijd waarbij een prachtig pand in de Burj Khalifa ter waarde van $1 miljoen gewonnen kan worden.

ASTL (ASTL)

ASTL is een project dat de wereld van crypto-mining voor de massa opent door de moeilijkheid van het opnieuw opzetten weg te nemen en in plaats daarvan een gedeelde mining pool te kopen. Het kopen van het ASTL-token staat gelijk aan het veiligstellen van een deel van de totale mining power en betekent dat degenen met het token een mining inkomen kunnen verdienen zonder de overheadkosten en kapitaaluitgaven die meestal betekenen dat het streven vruchteloos is.

Het project heeft ook stappen ondernomen om zijn energiebehoeften te diversifiëren, door zich zoveel mogelijk te richten op hernieuwbare energiebronnen voor die ESG-bewuste investeerders. ASTL maakt deel uit van een groeiende beweging van projecten die via de kracht van blockchain alternatieve beleggingsklassen willen aanbieden aan reguliere investeerders, dus ASTL zou er vroeg bij kunnen zijn als de campagne vaart krijgt.

EstateX (ESX)

EstateX is een ander op vastgoed gericht tokenisatiespel, waarbij het project zich voornamelijk richt op high-end onroerend goed. Door dit te doen, opent EstateX een hele wereld van investeringen die anders totaal niet beschikbaar zouden zijn voor de meeste investeerders, wat betekent dat ze kunnen investeren in een deel van een luxe onroerend goed en kunnen profiteren van de prijsstijging waar luxe onroerend goed het de afgelopen tijd zo goed door heeft gedaan. 

EstateX is goed gepositioneerd als een vastgoedspel omdat het in de loop van de tijd enorme sommen kapitaal naar de ruimte zou kunnen brengen. Dat betekent dat degenen die slim genoeg zijn om vroeg in te stappen, kunnen profiteren van de aanzienlijke koopvraag die zou kunnen ontstaan voor het ESX-token.

HedgeUp (HDUP)

HedgeUp is nog een project dat alternatieve investeringen onderzoekt, dit keer met een breder scala aan activa die zelfs in de hele TradFi-wereld in populariteit toenemen. Deze activa zijn hoogwaardige luxe activa, zoals goede wijn, luxe horloges, jachten en meer. Een belangrijke motor voor de groei in deze ruimte is het grote rendement dat veel van deze investeringen hebben kunnen opleveren voor hun eigenaars.

Door deze wereld open te stellen voor alledaagse beleggers door gebruik te maken van Web3-technologie, kunnen alle soorten investeerders blootstelling krijgen aan hoogwaardige items die in het verleden zeer goed hebben gepresteerd als investeringen die normaal gesproken niet voor hen beschikbaar zouden zijn.

Het HedgeUp-project heeft duidelijk gemaakt dat het project is ontworpen om uiteindelijk door de community te worden geleid. Het team heeft dit al goedgemaakt door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te implementeren waarmee de community kan stemmen en actie kan ondernemen bij toekomstige strategische besluitvorming. Hierdoor zou het langdurig vasthouden van het HDUP-token in de loop van de tijd kunnen worden gestimuleerd.

Artefact (ARTY)

Artyfact is een project dat de bovenkant van de gaming markt wil aanspreken door een GameFi-platform te bouwen dat is gericht op een game-ervaring die P2E-functies combineert met de mogelijkheid om een open-world game-ervaring te verkennen die is geïnspireerd op onder meer GTA Online en Fortnite.

Spelers kunnen het ARTY-token verdienen door te spelen, met plannen om een breed scala aan NFT-aangedreven in-game middelen op te nemen, zoals avatars, wapenskins en meer. Het project wordt gelanceerd op de Binance Smart Chain en zal dus ook profiteren van de lage transactiekosten binnen zijn marktplaats.

Het project heeft een brede focus en streeft ernaar om in de toekomst een metaverse ervaring uit te brengen. Hierin kunnen gebruikers door gebruikers samengestelde ervaringen bijwonen. Op voorwaarde dat het project in staat is om de aanzienlijke ambities van de geschetste wereld waar te maken, zou het kunnen profiteren van de voorspelde groei van de metaverse ruimte naarmate Web3-technologie de komende jaren meer mainstream wordt.

Dogodoge (DOGODOGE)

Dogodoge is een opwindend nieuw presale project dat de door Shiba Inu geïnspireerde meme coin naar een hoger niveau wil tillen. Het project heeft zijn ambitie geschetst om tegemoet te komen aan een breed scala aan crypto-use-cases en, misschien wel het meest opvallend, heeft al een aantal verschillende NFT’s gepresenteerd die hoogwaardige kunstwerken van honden weerspiegelen.

Het project heeft ook ambities op het gebied van play-to-earn, met plannen op hoog niveau die zich richten op de wereld van virtuele sporten en op zoek zijn naar het DOGODOGE-project om een deel van de enorme hondenrace-industrie te veroveren via een door Web3 aangedreven equivalent.

Het project bouwt tevens een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX), bekend als Dogo Swap. Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen op een gedecentraliseerde manier cryptocurrencies uitwisselen, maar zal het de basis vormen van het toekomstige DOGODOGE-ecosysteem, dat een breder scala aan producten zou kunnen omvatten, zoals andere games en een marktplaats om gebruikers aan te trekken.

Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra is een interessant nieuw project dat blockchain-technologie gebruikt om positieve milieuacties te stimuleren. Door de R2E-app van het project te gebruiken, kunnen gebruikers Ecoterra verdienen in ruil voor de acties die ze ondernemen om te recyclen.

Het team van Ecoterra streeft er tevens naar om een brede set tools voor zijn gebruikers te creëren en richt zich specifiek op zakelijke gebruikers met enkele van de andere functies. Dit omvat een marktplaats voor gerecyclede materialen en een marktplaats voor CO2-compensatie, en het project stelt bedrijven in staat een impactprofiel te creëren om hun positieve acties vast te leggen.

Ecoterra zou aanzienlijk succes kunnen boeken als het in staat is om grip te krijgen op de zakelijke spelers voor wie ESG-verantwoordelijkheden een groeiende zorg zijn. Als ze een deel van deze markt kunnen veroveren, zouden ze de komende jaren in een goede positie kunnen verkeren voor een aantal aanzienlijke prijsstijgingen.

Welk project biedt de grootste kans voor snel geld verdienen?

Hoewel een aantal projecten in een vroeg stadium beschikbaar is, zal vooral Metacade het hart vormen van een opkomende sector die explosief zal groeien. Met zo’n ongelooflijk potentieel lijdt het geen twijfel dat Metacade een duidelijke favoriet is van investeerders die op zoek zijn naar mogelijkheden voor snel geld verdienen en de verwachting is dat het de komende jaren een van de beste crypto winsten blijft.

Nu de presale in een hoog tempo blijft vorderen vanwege de toegenomen belangstelling van investeerders die het potentieel van het project realiseren, is er waarschijnlijk slechts een beperkte tijd over voor gelukkige investeerders om hun MCADE veilig te stellen tegen de sterk verlaagde prijzen die beschikbaar zijn tijdens de presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.