uwerx persbericht afbeelding
Persbericht

Decentraland (MANA) en Fantom (FTM) jagen op top 50, Uwerx (WERX) kan zich hierbij aansluiten

Decentraland (MANA) en Fantom (FTM) zijn twee tokens die in 2022 uit de gratie raakten bij investeerders. Beide projecten waren veelbelovend op het hoogtepunt van de bullmarkt, maar vielen uit de top 50 munten. Een project dat hen misschien vergezelt op jacht naar hogere niveaus, is Uwerx. Het project heeft een sterk waarderingspotentieel in een snelgroeiende bedrijfssector.

Uwerx (WERX) kan snelle groei realiseren

Uwerx heeft de wereld van freelance werk in het vizier met een blockchain-platform dat is ontworpen voor de gig-economie. Er wordt aangenomen dat het project een disruptief potentieel heeft in een nichesector, aangezien de huidige marktleiders vaak worden bekritiseerd vanwege hoge vergoedingen en trage betalingen. Een digitaal grootboekaanbod zou daar verandering in kunnen brengen en een van zijn concurrenten, Upwork, heeft een marktkapitalisatie van $1,5 miljard. Dat is genoeg om in de top 30 tokens te komen, maar investeerders kunnen op zoek gaan naar een top 50 zet zodra het project wordt opgemerkt.

Uwerx is nog maar net begonnen met zijn tokenvoorverkoop, en wat meer is, is dat investeerders op grondniveau kunnen instappen in een project dat de blue chip crypto-status zou kunnen hebben voor slechts $0,0065. Veel projecten stagneren in afwachting van massale acceptatie, maar de freelance-werksector heeft alleen al in de VS al 73 miljoen werknemers. Het project kan een groot deel van het marktaandeel veroveren met zijn voordelen ten opzichte van traditionele platforms. Internationale auditfirma’s InterFi Network en SolidProof slaagden voor twee audits die door Uwerx waren ingediend voordat de voorverkoop zelfs maar begon.

Decentraland (MANA) Verdwaald in Metaverse Wilderness

Decentraland (MANA) maakte eind november 2021 een hoge vlucht nadat Facebook een rebranding van zijn bedrijf naar Meta Platforms aankondigde. Beleggers waren enthousiast dat dit het begin was van de metaverse revolutie, maar het markeerde slechts het begin van een bearmarkt. Meta heeft sindsdien verklaard dat het jaren kan duren voor echte adoptie en dat Decentraland (MANA) tot die tijd onder druk zal staan.

Het project heeft nog steeds grip met een recente tweede editie van het muziekfestival Decentraland, met liveoptredens van onder meer Ozzy Osborne. Het project zag ook een grondverkoop van $2,3 miljoen in 2021 voordat de markt omsloeg. Decentraland (MANA) zou in de toekomst groot kunnen zijn, maar op korte termijn kan het een strijd zijn.

Fantom (FTM) winsten waren vluchtig

Fantom (FTM) was een ander hoogvliegend token dat uit de top 50 muntenlijst viel. Dit is een ander platform voor slimme contracten dat werd aangekondigd als een Ethereum-uitdager, maar de bearmarkt bracht het terug naar de aarde. FTM kreeg ook grip op de DeFi-markt, maar zag zijn invloed in de loop van de recessie afnemen. Fantom (FTM) handelde zo hoog als $3, maar is gezakt naar $0,504.

Fantom (FTM) heeft meer dan 200 gedecentraliseerde apps op het platform gebouwd, maar het zou een grote acceptatie moeten zien in sommige van die apps. Er zijn andere releases zoals de Fantom-portemonnee en een recent voorstel is aangenomen om tot 15% van de transactiekosten toe te wijzen als inkomsten voor ontwikkelaars die op het netwerk bouwen. Decentraland (MANA) kan het over een paar jaar goed doen, maar Fantom (FTM) krijgt zware concurrentie. Beide zullen op korte termijn waarschijnlijk achterblijven en het is de moeite waard om te positioneren in minder gevestigde kansen met een hoger opwaarts potentieel.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/