Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

DeFi token Aave bereikt hoogtepunt van $288

De Aave (AAVE) prijs is al weken lang hard aan het stijgen. Vandaag bereikte de DeFi-token zelfs een nieuwe All Time High van $288. Het DeFi-protocol genaamd Aave is een van de meest populaire op de markt en de recente rally in de DeFi-sector is een van de drijvende krachten achter de rally van de token.

AAVE bereikt hoogtepunt van $288 – Bron: Tradingview

Zoals je kunt zien in de grafiek lag de AAVE-prijs op 1 januari 2021 nog rond de $83. De prijsstijging die de munt heeft doorgemaakt is dus enorm. Het koopvolume is hoog en de voortdurende ontwikkeling van het uitleen-platform van Aave zorgt voor de geweldige prijsprestaties.


Aave zal status als Top DeFi-project behouden

Gegevens van DeFi Pulse laten zien dat het totaal aantal geld dat in Aave vast zit steeg van $2,03 miljard op 1 januari naar $3,73 miljard op het moment van schrijven.

Totaal aantal kapitaal in Aave – Bron: DeFi Pulse

Door de enorme stijving van het totale aantal kapitaal dat vast zit in Aave is het platform nu het op één na grootste DeFi-platform achter Maker (MKR). De gestage toevoeging van nieuwe tokens aan het protocol vergroot de kans dat de Total Value Locked (TVL) zal blijven stijgen. Hiermee zal Aave zijn status als top DeFi-project waarschijnlijk lang weten te behouden.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Groot aantal AAVE-tokens wordt gestaked

Het handelsvolume van AAVE steeg ook razendsnel. Op 3 januari lag het dagelijks handelsvolume op $200 miljoen. Twee weken later, op 16 januari bereikte het een waarde van $928 miljoen. Gisteren, toen de prijs een ATH van $288 bereikte, bereikte het 24-uurs volume zelfs een nieuw record van $1,06 miljard.

Toen de AAVE-prijs een nieuw hoogtepunt bereikte, bereikte het 24-uurs handelsvolume een record van $ 1,06 miljard. Deze volumestijging wordt gedeeltelijk veroorzaakt doordat beleggers meer tokens verwerven om te staken. 26,8% van het totale aanbod van AAVE wordt momenteel op het platform gestaked. Deze stakers krijgen een rendement van 6,1%.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten