Bitcoin Nieuws

Derde rijkste man van Mexico verandert zijn Twitter-bio naar ‘Bitcoin’

De derde rijkste man van Mexico, Ricardo Salinas Pliego, heeft zojuist zijn Twitter biografie veranderd in ‘Bitcoin’. Hij voegt zich bij de vele rijke mensen die hun fan zijn van Bitcoin en dat laten zien in hun Twitter-bio’s. Voorbeelden hiervan zijn Michael Saylor van MicroStrategy, Anthony Scaramucci van Skybridge, Tyler Winklevoss van Gemini en voor een korte periode Elon Musk.


Over de Mexicaanse milljardair

Salinas is de op twee na rijkste persoon in Mexico en de 106e rijkste persoon ter wereld volgens Forbes. Hij bezit met een netto kapitaal van $13,2 miljard. Salinas is de oprichter en voorzitter van Grupo Salinas, een Mexicaans media- en retailconglomeraat dat bestaat uit TV Elektra. Grupo Salinas is de op een na grootste omroep organisatie van het land. Daarnaast is hij de voorzitter van de Grupo Elektra, een detailhandelaar in huishoudelijke apparaten en elektronica.


Salinas en de Bitcoin

Salinas houdt Bitcoin al een tijdje in de gaten gehouden. Op 21 oktober 2020 plaatste hij een lijst met aanbevelingen van boeken, waaronder The Bitcoin Standard, van econoom Saifedean Ammous. Een maand later, op 17 november, viel Salinas fiatgeld in het Latijns-Amerikaanse banksysteem aan.

Daarnaast plaatste Salinas ook een interview waarin hij over de Bitcoin sprak. In zijn laatste Bitcoin gerelateerde tweet van het jaar adviseerde hij zijn volgers die mogelijk geïnteresseerd waren in de Bitcoin om het account van Bitcoin-goeroe Dan Held te volgen.

Bitcoin nieuws

<strong>Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?</strong>” title=”<strong>Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?</strong>” width=”322″ height=”165″/>
        </figure>
      </a>
    </header>

    <article>
      <a href=

Bitcoin en Ethereum waren deze week stabiel, is het ergste van FTX voorbij?

Het drama rondom FTX is nog altijd in volle gang, maar de impact op de koersen lijkt grotendeels voorbij.

Inkomsten van Bitcoin-mining op laagste niveau sinds 2 jaar
Hoe laag kan de Bitcoin koers gaan?
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten