cardano, ada
Cardano

Deze analist voorspelt een Cardano koers van $6

Een aanzienlijk aantal Cardano (ADA) bezitters, namelijk 94%, bevindt zich momenteel in een verliesgevende positie. De digitale valuta ligt aanzienlijk onder zijn all-time high, waarbij een enkele token ooit voor $3,09 werd verhandeld. Op dit moment schommelt de waarde van ADA rond de $0,25. Volgens deze crypto-analist zou deze situatie echter niet lang kunnen aanhouden.

ADA kan 6 dollar bereiken

Op het platform X, voorheen bekend als Twitter, deelde analist Ali Martinez zijn voorspelling over de toekomstige koers van ADA. Als zijn visie uitkomt, zou dit voor crypto-investeerders kunnen resulteren in aanzienlijke winsten. Gebaseerd op historische data, voorziet hij een mogelijke stijging van maar liefst 2.300%. Dit zou betekenen dat de ADA koers kan oplopen tot wel $6, een prijs die twee keer hoger ligt dan de vorige recordwaarde van de munt.

Martinez gelooft dat de koersstijging reeds in december zou kunnen beginnen. Echter, hij geeft ook aan dat het mogelijk tot juli 2024 kan duren voordat er daadwerkelijk een prijsrally plaatsvindt. Investeerders moeten echter voorzichtig zijn, want hij waarschuwt ook voor mogelijke waardedalingen in de tussentijd. Volgens zijn voorspelling kan de waarde van ADA zelfs dalen tot een dieptepunt van $0,15. Hoewel dit op de korte termijn een risico van kapitaalverlies inhoudt, biedt het ook een kans voor investeerders om tegen een lagere prijs meer tokens te verkrijgen.

Cardano blijft innoveren

Op de achtergrond blijft het Cardano hard doorontwikkelen. Maandelijks staat het project bovenaan de lijst qua ontwikkelactiviteit, zelfs boven prominente concurrenten zoals Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) en Solana (SOL).

Deze actieve ontwikkeling heeft geleid tot diverse verbeteringen, waaronder de Lace wallet en een vernieuwde interface voor de gedecentraliseerde applicatie (dApp) store. Bovendien wordt er actief geïnvesteerd in het netwerk via initiatieven zoals Project Catalyst. Recentelijk heeft dit initiatief een investering van 50 miljoen ADA aangekondigd, die verdeeld wordt over bijna 200 projecten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht ADA of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Google Bard voorspelt de Cardano prijs voor begin 2024
Cardano (ADA) bereikt nieuw jaarlijks hoogtepunt na stijging van 10% – Kan het $1 bereiken?
Cardano (ADA) beleeft opmerkelijke stijging: TVL bereikt hoogste niveau sinds Maart 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers