crypto prijs stijgt
Altcoin

Deze Crypto maakt zich klaar voor een Fantastisch 2024

In het begin van 2024 heeft de cryptomarkt overwegend een positieve trend laten zien. Tegen deze achtergrond valt Filecoin (FIL) op, niet vanwege groei, maar door een opmerkelijke daling van bijna 30% binnen een week.

Deze neergang suggereert dat Filecoin mogelijk voor enkele uitdagende maanden staat. Ondanks deze tegenvallende koersbewegingen, kenmerkt het project zich door een toegewijde groep ontwikkelaars. Hun voortdurende inzet en innovatie wijzen op een sterke basis voor toekomstige groei op de lange termijn.

Wat is Filecoin?

Filecoin, met zijn indrukwekkende aantal van meer dan 15.000 bijdragen op GitHub, een vooraanstaand platform voor softwareontwikkeling, heeft een opmerkelijke actieve ontwikkelingsgemeenschap. Dit wordt verder benadrukt door de implementatie van meer dan 2.400 unieke smart contracts op de blockchain, en de aanwezigheid van meer dan 3.000 projecten binnen het netwerk. Deze aanzienlijke activiteit op GitHub is een indicatie van diepgaande betrokkenheid en voortdurende innovatie binnen het Filecoin-ecosysteem, wat kan resulteren in verbeterde functionaliteiten, een toename in adoptie, en uiteindelijk een versterking van zowel het vertrouwen als de waarde van het netwerk op de lange termijn.

Daarnaast heeft Swan Chain, een Layer-2 protocol aangedreven door Filecoin, recentelijk positieve aandacht getrokken. Hun ambitieuze roadmap voor dit jaar heeft het potentieel om de algemeen sceptische houding ten opzichte van FIL te keren, hoewel dit proces tijd zal vergen. Het protocol beleefde een succesvol jaar met de testnetwerken Lagrange en Mars, die verschillende facetten van het ecosysteem belichten. Deze ontwikkelingen suggereren dat investeerders in Filecoin zich beter kunnen focussen op de lange termijn potentieel in plaats van op kortetermijnwinsten.

Andere crypto met potentie

VeChain, bekend om zijn specialisatie in supply chain management, zou volgens de mening van crypto-analist AJ een aanzienlijke waardestijging kunnen ervaren. Terwijl VeChain’s token, VET, een piek van $0,28 bereikte in 2021, noteert het momenteel slechts rond $0,031. AJ’s optimisme is echter gebaseerd op de recente vorming van een ‘Golden Cross’ in de prijsgrafiek, wat algemeen wordt beschouwd als een bullish signaal in technische analyse. Deze positieve kijk wordt verder versterkt door een historische gebeurtenis: een eerdere indrukwekkende stijging van 3.062% na een vergelijkbaar patroon in 2020. Op basis van deze gegevens voorspelt AJ dat VET in 2024 zou kunnen stijgen tot een waarde van $1,14.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Filecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins