solana
Altcoin

Deze geluksvogel veranderde $92 in $1,5 miljoen met een op Solana gebaseerde memecoin

Je hebt geluksvogels en je hebt geluk-gelukgsvogels en dit verhaal gaat over iemand uit die tweede categorie. Op 21 december 2023 publiceerde Loononchain een bijzonder verhaal over een handelaar die begon met een investering van 1,5 Solana (op dat moment ongeveer 92 dollar) en dat bedrag in 16 dagen (!) veranderde in een gigantische winst van 1,5 miljoen dollar…

De handelaar in kwestie kreeg dit voor elkaar door te handelen in Silly Dragon (SILLY), een nieuwe memecoin op Solana.

Handel met voorkennis?

De timing van de initiële investering van de handelaar werpt vragen op over mogelijke voorkennis over de lancering van de munt…

De munt is overigens gebaseerd op de outfit die Anatoly Yakovenko, de oprichter van Solana, droeg tijdens de Breakpoint 2023 conferentie. Inmiddels heeft de gelukkige handelaar al voor 202.575 dollar aan winst gerealiseerd op de token en bezit hij nog 15 miljoen SILLY ter waarde van ongeveer 1,35 miljoen dollar…

Kan dit de volgende memecoin worden die projecten als PEPE en BONK achterna gaat? Dat kan alleen de tijd ons leren… het investeren in dit soort munten blijft in ieder geval een gigantische gok.

Gokken op memecoins

Gokken op memecoins kan een hele lucratieve business zijn, maar het gevaar is dat jouw volledige vermogen in rook opgaat. Wij zouden niemand dan ook adviseren om hier een significant deel van zijn of haar spaarvermogen in te stoppen, behalve als je zin hebt in een gigantische bak stress.

Dat neemt niet weg dat het wellicht leuker is dan een ticket voor de volgende loterij, maar daar blijft het ook bij.

Het is echter wel grappig om te zien dat het nog mogelijk is om met zulke minimale bedragen enorme koerswinsten te boeken. Een hoog risico komt in potentie ook met een hoog rendement zullen we maar zeggen.

Heb jij weleens in dit soort memecoins geïnvesteerd?

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?