Ripple_PB
Exchange, Ripple

Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd

Blockchain.com, een toonaangevend en gevestigd crypto-opslagplatform, heeft recentelijk aangekondigd dat het nu ondersteuning biedt voor XRP. Deze belangrijke mededeling, gedeeld via hun X-platform (voorheen bekend als Twitter), stelt gebruikers in staat om XRP-tokens te bewaren in hun Blockchain.com-wallets.

Dit is ongetwijfeld goed nieuws voor de XRP-gemeenschap, vooral gezien de toenemende populariteit van XRP, die mede is gestimuleerd door de regelgevende duidelijkheid die het eerder dit jaar heeft verkregen.

Hernieuwd vertrouwen in XRP na rechterlijke uitspraak

Vele beurzen waren voorzichtig met het aanbieden van het XRP-token, te midden van Ripple’s voortdurende juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De classificatie van XRP als een “security” door de SEC maakte beurzen huiverig om betrokken te raken bij het dispuut tussen Ripple en de commissie.

Dit jaar echter, heeft XRP een opmerkelijke wending genomen. Een belangrijke gerechtelijke uitspraak bepaalde dat XRP niet als een security beschouwd wordt. Dit leidde tot een veranderde houding bij grote beurzen, die XRP weer begonnen te lijsten. Vooraanstaande platforms zoals Coinbase, Kraken, Bitstamp en Gemini hebben snel na de uitspraak van rechter Analisa Torres actie ondernomen om XRP te (her)noteren, wat duidt op een vernieuwd vertrouwen in de munt.

Vertraagde maar belangrijke stap van Blockchain.com

Sommigen zullen ongetwijfeld verrast zijn dat Blockchain.com deze stap nu pas zet, vooral omdat de gerechtelijke uitspraak al in juli plaatsvond. Wat ook de redenen voor deze vertraging mogen zijn, deze recente ontwikkeling kan worden gezien als een teken van de toenemende vraag naar het token, vooral vanwege zijn unieke kenmerken en aanbod.

XRP’s unieke status en groeiende adoptie

Analisten benadrukken de unieke status van XRP als het enige crypto-token met expliciete regelgevende duidelijkheid, waardoor het onderscheidend is in de cryptomarkt. Deze duidelijkheid wordt gezien als een belangrijk voordeel dat XRP kan doen opvallen in de volgende periode van marktoptimisme, bekend als de ‘bull run’. Bovendien wordt verwacht dat de adoptie van XRP zal toenemen na de afronding van de juridische strijd tussen Ripple en de SEC.

Conclusie

Blockchain.com’s recente besluit om XRP te ondersteunen, samen met de toegenomen belangstelling van andere prominente beurzen, weerspiegelt een groeiend vertrouwen in XRP. Deze ontwikkelingen, aangejaagd door de juridische bevestiging dat XRP geen ‘security’ is, benadrukken de sterke positie van XRP in de cryptowereld. Vooruitkijkend, wijst alles op een veelbelovende toekomst voor XRP, met een verwachte toename in adoptie na de afhandeling van de juridische kwesties met de SEC.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Waarom deze week cruciaal wordt voor Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?