Rebel Ethereum Satoshi
Persbericht

Deze nieuwe meme-munt krijgt een opwindende prijsactie terwijl SHIB en FLOKI er zwak uitzien

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • FLOKI daalt ondanks de recente marktcorrecties. Experts zoeken naar alternatieve investeringsmogelijkheden.
  • Beleggers zijn niet erg onder de indruk van de stijging van 0,22% van Shiba Inu (SHIB). Experts raden aan te investeren in Rebel Satoshi.
  • Rebel Satoshi ($RECQ) heeft het cryptodomein stormenderhand veroverd en kwam tijdens de voortdurende voorverkoop naar voren als de beste ICO.

Terwijl de cryptocurrency-markt corrigeert na een recente crisis, hebben sommige top-altcoins zoals FLOKI en Shiba Inu nog steeds moeite om goede winsten vast te houden. Ondertussen is er een nieuwe meme-munt die met 85% is gestegen van de Early Bird-prijs van $0,0020 naar de huidige prijs van $0,0037 tijdens de huidige fase 1 van de voorverkoop. Laten we de details van de nieuwe lucratieve meme-munt FLOKI en SHIB eens bekijken om te bepalen in welke altcoins we het beste kunnen investeren.

FLOKI overtreft Meme Coin-concurrenten in populariteit op sociale media

Volgens LunarCrush-statistieken die op 7 april zijn vrijgegeven, overtrof FLOKI zijn meme-muntrivalen, waaronder Dogwifhat (WIF), Dogecoin (DOGE) en BONK, in termen van totale betrokkenheid op sociale media.

Sinds dit bekend werd, heeft FLOKI een marginale daling doorgemaakt, met een daling van ongeveer 3,32%. FLOKI werd namelijk gewaardeerd op $0,00020, maar daalde in een paar dagen lichtjes naar $0,00019. Deskundigen hebben diverse voorspellingen voor FLOKI gepresenteerd, waarbij het heersende sentiment een potentiële opwaartse trend suggereert, terwijl projecties wijzen op een stijging naar $0,00027 in mei. Deze verwachting wordt ondersteund door de toename van het nut en de acceptatie van FLOKI.

Omgekeerd zijn er pessimistische projecties ontstaan met betrekking tot FLOKI, voornamelijk voortkomend uit recente technische signalen. Bijgevolg voorzien bepaalde experts een verdere neergang voor FLOKI, die mogelijk eind april zal dalen tot $0,00014.

765 miljard Shiba Inu-tokens verplaatst in 24 uur: impact op de prijs

Volgens verschillende rapporten van 11 april waren de dag ervoor ruim 765 miljard SHIB-tokens tussen beurzen verplaatst. Het merendeel van deze SHIB-munten wordt verzonden naar handelsplatformen zoals Coinbase, wat vaak aangeeft dat de houders zich voorbereiden om te verkopen.

Volgens recente prijsupdates heeft Shiba Inu de afgelopen dagen opmerkelijke vooruitgang op de markt laten zien. Van $0,000027 is SHIB in een paar dagen gestegen naar $0,000028, wat een stijging van 0,22% betekent. Dit positieve traject heeft vertrouwen gewekt bij vooraanstaande Shiba Inu-investeerders, die nu investeringsmogelijkheden overwegen met de verwachting dat SHIB in mei $0,000038 zal bereiken.

Omgekeerd heerst er onder bepaalde Shiba Inu-analisten een zekere bezorgdheid over SHIB, vooral wat betreft de volatiliteit die met Shiba Inu gepaard gaat. Bijgevolg hebben deze analisten medio april een daling voor SHIB voorspeld tot ongeveer $0,000018.

banner

Rebel Satoshi’s $RECQ boekt vooruitgang na tot nu toe een stijging van 85%

Rebel Satoshi is een opkomend meme-muntenproject dat tot doel heeft de decentralisatie in de cryptosector te verbeteren en de interesse van investeerders te wekken met zijn gemeenschapsgerichte benadering van het tegengaan van centralisatie. Het specifieke doel van Rebel Satoshi is om de zwijgende meerderheid wakker te schudden en een gemeenschap te creëren die de onderdrukkende normen van gecentraliseerde cryptobedrijven verwerpt.

Beleggers voelen zich ook aangetrokken tot Rebel Satoshi vanwege het dual-token-ecosysteem, waarbij de $RBLZ en $RECQ elk een uniek doel dienen. Het $RBLZ-token vertegenwoordigt de lidmaatschapsbadge van Rebel Satoshi. Met name rondde $RBLZ zijn openbare voorverkoop af op 29 februari, wat resulteerde in een ROI van 150%, waarna $RBLZ live ging op de beurzen Coinstore, CoinGecko, Uniswap en DexTools.

Interessant is dat investeerders die de voorverkoop van $RBLZ hebben gemist, kunnen investeren in $RECQ, de utility-token van Rebel Satoshi waarvan de voorverkoop momenteel loopt. In april lanceerde $RECQ fase 1 van zijn openbare voorverkoop voor $0,0037, wat aangeeft dat $RECQ al een ROI van 85% heeft behaald voor Early Bird Round-investeerders die het voor $0,0020 hebben gekocht.

Zodra $RECQ zijn debuutprijs van $0,0125 bereikt, zullen Early Bird Round-beleggers een rendement van 525% zien. Fase 1-beleggers zullen hun $RECQ-aandelen daarentegen aan het einde van de voorverkoopperiode met 237,84% in waarde zien stijgen. Dit enorme groeipotentieel maakt $RECQ de beste cryptocurrency om momenteel in te investeren!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.