Monero
Persbericht

Deze week in Crypto: Monero (XMR) ziet aanzienlijke prijsschommelingen, terwijl investeerders massaal naar de NuggetRush-voorverkoop trekken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Binance zal Monero niet langer als handelsoptie aanbieden.
  • XMR viel kort na de aankondiging van Binance.
  • NuggetRush (NUGX) haalt meer dan $2,1 miljoen op nu de verwachte tokennotering nadert.

Binance heeft voor de tweede keer in minder dan een jaar de schrapping van Monero aangekondigd. Analisten debatteren nu of XMR zou kunnen herstellen van de daling veroorzaakt door het nieuws.

De gaminggemeenschap van NuggetRush (NUGX) biedt spannende NFT-beloningen, lidmaatschapsvoordelen en de mogelijkheid om echt goud te winnen. Maar kan NUGX de allure van de beste DeFi-projecten in de gamingwereld evenaren? Doe mee aan de discussie.

NuggetRush Kopen

Binance schrapt opnieuw Monero

Binance heeft aangekondigd dat Monero (XMR) uit zijn cryptocurrency-handelsopties wordt verwijderd. Deze stap leidde tot geruchten over veiligheidsproblemen rond Monero en andere privacy-altcoins. De beslissing van Binance was de tweede grote schrapping van Monero (XMR) in minder dan een jaar.

Zoals verwacht daalde het beleggerssentiment van Monero scherp, wat leidde tot een prijsdaling. XMR werd op 1 januari verhandeld tegen $169,61. Het daalde met 9,7% tot $153,01 op 18 januari. XMR herstelde met 4,7% tot $160,29 op 30 januari. Nadat Binance op 6 februari de schrapping van Monero aankondigde, daalde XMR met 34,5% tot $104,98.

Houders van Monero (XMR) vrezen dat deze stap de marktvooruitzichten in het eerste kwartaal van 2024 verder zou kunnen temperen. Bovendien zeggen analisten dat meer beurzen Monero uit de notering zouden kunnen halen in navolging van Binance. Dit zou de waarde van XMR vervolgens met 37,7% kunnen doen stijgen tot $144,59.

NuggetRush: Crypto-gaming opnieuw definiëren

Het unieke ontwerp van NuggetRush (NUGX) maakt het zeer aantrekkelijk voor investeerders en liefhebbers van Play-to-Earn-ervaringen. Het bevat een miningspel waarvan de avontuurlijke uitdagingen zeer realistisch zijn en echte miningervaringen weerspiegelen. NuggetRush (NUGX) maakt ook gebruik van hoogwaardige spelmechanismen om veel entertainment en betrokkenheid te garanderen.

Op NuggetRush (NUGX) heb je één centrale taak: word een megaminer van natuurlijke hulpbronnen. De landschappen zijn rijk aan mineralen zoals goud. Het is jouw taak om miningactiviteiten op te zetten die deze hulpbronnen omzetten in verkoopbare producten. De marktplaats bevordert de soepele handel in minerale hulpbronnen, waardoor je je speeltijd in geld kunt omzetten.

Het miningecosysteem van NuggetRush (NUGX) is uitgebreid en er zijn veel gamers aanwezig. Met behulp van een groot miningteam en de benodigde uitrusting kun je in het spel verschillende miningsites opzetten. Spelers kunnen deze activa vinden op de marktplaats van de game. Deze activa kunnen ook als beloning komen wanneer u miningtaken voltooit.

Het verhandelen van NFT-activa op NuggetRush (NUGX) is de belangrijkste bron van inkomstengeneratie. Gamers kunnen geld verdienen door hun NFT-activa in te zetten. Beloningen voor NFT-staking bedragen maximaal 20%. De game deelt ook RUSHGEMS uit, dit zijn virtuele gouden activa. Spelers kunnen hun RUSGHGEMs inleveren om echt goud te ontvangen.

FOMO rond NuggetRush bereikt een kritische massa, wat aangeeft dat het één van de meest populaire NFT-projecten aan het worden is. NuggetRush heeft 171 miljoen NUGX-tokens verkocht sinds de start van de blockchain-ICO. De muntwaarde is sinds de eerste dag van de voorverkoop ook met 80% gestegen. NUGX handelt tegen $0,018 en wordt genoteerd na een prijsstijging van 11,1% naar $0,020.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.