gfoxpb
Persbericht

Deze Week in Crypto: $WIF 10% Gedaald terwijl $GFOX Richting de $4 Miljoen Koerst; $XRP Klaar voor een Rally?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Fear and Greed Index is terug in het gebied van hebzucht, en Jerome Powell heeft de rentetarieven gehandhaafd, maar zijn toon suggereerde dat verlagingen nog steeds spoedig kunnen komen. Deze week in crypto lijkt een achtbaanrit te worden met volop airdrops en markten die voorzichtig renteverhogingen inprijzen.

Terwijl dogwifhat ($WIF) 10% is gedaald, schiet Galaxy Fox ($GFOX) omhoog richting de $4 miljoen, en zelfs na een inbreuk lijkt Ripple ($XRP) klaar om te rallyen. Altcoins zijn de smaak van de maand, en de crypto’s om in de gaten te houden zijn nieuwe projecten uit deze cyclus met kleine marktkapitalisaties.

Galaxy Fox ($GFOX) Weg naar $4 Miljoen

Galaxy Fox is de grote winnaar in het cryptonieuws van deze week. Zijn zevende voorverkoopfase is al voor 95% ingeschreven, en binnenkort zullen vroege $GFOX-houders een mooie prijsstijging van 15% zien als het project overgaat naar Fase 8. Galaxy Fox heeft onlangs de drempel van $3 miljoen overschreden en heeft nu zijn zinnen stevig gezet op het doorbreken van $4 miljoen.

Deze play-to-earn/memecoin hybride zet een nieuwe standaard voor verdienen en entertainment in DeFi, en slimme geld wallets zijn opvallende deelnemers geweest bij het aanjagen van het vroege succes van deze voorverkoop. Het model van Galaxy Fox is eenvoudig. Het werft gebruikers via zijn Web3 runner spel, dat bekwame spelers in staat stelt om echte geldprijzen te verdienen. En dan, wanneer deze gebruikers het verdienpotentieel binnen het ecosysteem realiseren, blijven ze.

Stakingsbeloningen zijn een enorm onderdeel van dit galactische ecosysteem en zijn geïntegreerd in zijn economische model. Het geavanceerde belastingssysteem van Galaxy Fox orkestreert kapitaal naar waar het in het ecosysteem moet gaan. Deze causale link tussen ecosysteemgroei en uitbetalingen van staking maakt alle $GFOX-belanghebbenden, en als kers op de taart, ze verdienen rendement op een deflatoir actief.

Gelegen in de arena van memecoins en de GameFi ruimte, lijkt deze small cap klaar om absoluut te vliegen bij de lancering later dit jaar. Aangeduid als een top crypto om dit jaar in te investeren, voorspellen analisten zelfs dat $GFOX andere memecoins zoals $WIF drastisch zal overtreffen vanuit een ROI-perspectief.

dogwifhat ($WIF) heeft het nog steeds moeilijk

Het Solana ($SOL) ecosysteem is fascinerend. De lancering van het token van Jupiter ($JUP) was een enorme gebeurtenis, en de airdrop heeft het ecosysteem verrijkt. $JUP heeft een belangrijke plaats in de markt en is ongetwijfeld een van de topcrypto’s om nu te kopen. Dus waarom staat dogwifhat ($WIF) recentelijk in de min? De snelle aard van verhalen en handelen op Solana heeft kapitaal berucht elastisch gemaakt. Het beweegt sneller, en handelaren wisselen vaker van positie. Ook de lage kosten en hoge prestaties van Solana hebben hier invloed op gehad.

dogwifhat is gedaald omdat investeerders zijn overgestapt op $JUP. Er vond een grote verkoop plaats omdat investeerders het nieuwe en glanzende token achterna gingen. $WIF blijft een vaste favoriet onder de degens en zal waarschijnlijk in de komende weken herstellen.

Ripple ($XRP) Pomp na Hack?

Ripple is overal in het nieuws geweest, maar niet om de juiste redenen. Er vond een hack plaats van $112 miljoen, die een van de mede-oprichters van het protocol, Chris Larsen, trof. Gelukkig werden er geen bedrijfswallets uitgebuit, alleen die van Larsen. Het nieuws over deze exploitatie duwde de prijs van $XRP naar beneden richting $0,50, en dit is een belangrijke steunzone voor het token. Dat Ripple rond dit niveau handelt en niet naar beneden breekt, wijst op een krachtigere beweging omhoog die zich opbouwt.

Verkopersuitputting en negatieve pers waren de gebeurtenissen die de bodem voor Ripple markeerden. Nu staat $XRP op het punt om te genieten van een rally die veel toeschouwers zal verbazen.

Afsluitende Gedachten: Altcoin Seizoen in Aantocht

Sommige handelaren geven de voorkeur aan nieuwe projecten boven oude en geloven dat de volgende generatie van memecoins en DeFi-tokens de top tien cryptocurrencies en andere grote altcoins uit het water kunnen blazen vanuit een ROI-perspectief. Deze nieuwkomers zijn de top crypto’s om nu te kopen.

De voorverkoop van Galaxy Fox is een buitengewone gebeurtenis, en zijn aanhoudende succes, zelfs terwijl andere protocollen tekenen van zwakte tonen, spreekt boekdelen over zijn toekomstige traject. Zorg voor een allocatie voordat de voorverkoop sluit en kijk hoe deze galactische vos $WIF later dit jaar voorbijstreeft.

Leer hier meer over $GFOX:

Bezoek Galaxy Fox Presale | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.