The Sandbox
Altcoin

Dit is waarom The Sandbox koers met 27 procent is gestegen

De prijs van Sandbox (SAND) steeg fors nadat het bekendmaakte dat het bedrijf een memorandum had ondertekend met Saoedi-Arabië voor de ontwikkeling van metaverse-projecten.

De metaverse race

Het opkomende fenomeen van metaverses heeft landen in de hele wereld aangezet tot een race om de volgende “metaverse hub” te worden. Naast de Verenigde Arabische Emiraten die recentelijk aankondigden interesse te hebben in het bouwen van een eigen metaverse, heeft ook Saoedi-Arabië aangekondigd deel te willen nemen aan deze crypto-race. Beide landen hebben de afgelopen jaren beleid en investeringen onderzocht die verband houden met cryptocurrencies, Web3 en de metaverse.

The Sandbox gaat samenwerken met Saudi-Arabië

Saudi-Arabië en The Sandbox, hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend om samen te werken aan het bouwen van diverse metaverse-projecten. Sebastien Borget, de mede-oprichter en COO van The Sandbox, kondigde het nieuws aan op LinkedIn. Hij benadrukte dat dit een historische samenwerking is die de toekomst van het metaverse-landschap zal veranderen. Hij schreef:

Het was een eer om onze MOU met Saudi Arabia Digital Government Authority (DGA) te ondertekenen en we kijken ernaar uit om elkaar wederzijds te helpen, te adviseren en te ondersteunen bij het bouwen van de Metaverse!

Hoewel De COO van The Sandbox geen verdere informatie over de overeenkomst kon vrijgeven, heeft hij beweerd dat er binnenkort meer details bekend zullen worden gemaakt.

The Sandbox koers schiet omhoog

De recente aankondiging heeft geleid tot een enorme prijsstijging van The Sandbox (SAND). Volgens gegevens van Newsbit steeg de SAND koers in een uur na de aankondiging met meer dan 17 procent en die prijsstijging is er in de uren erna niet minder op geworden.

SAND koers 8 feb

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SAND token rond de $0.9118. Dat is meer dan 27 procent hoger dan een dag geleden.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken