pbborroe
Persbericht

Diversifiëren van Crypto Portfolio: Het Groeipotentieel van Borroe Finance, Bitcoin en Chainlink Beoordelen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als je graag je crypto-portfolio wilt diversifiëren, suggereren experts drie cryptocurrencies – Borroe Finance ($ROE), Bitcoin (BTC) en Chainlink (LINK). Ondanks dat het een van de nieuwe DeFi-projecten is, staat $ROE klaar voor ongekende groei. Aan de andere kant biedt BTC een intens positieve vooruitzicht voor de halvering, en LINK toont grote veerkracht op de markt. Laten we meer te weten komen.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe Finance is de herdefiniëring van crowdfunding

Of je nu geïnteresseerd bent in blockchain of gewoon je crypto-portfolio wilt diversifiëren, Borroe Finance is zeker een onderwerp van interesse. Inderdaad, Borroe Finance heeft met succes zijn voorverkoop overtroffen, waardoor $ROE nieuwe hoogtes bereikt. Deze innovatieve aanpak van crowdfunding overbrugt de kloof tussen digitale en traditionele financiën.

Het meest belangrijk is dat Borroe Finance een door AI aangedreven NFT-financieringsmarkt is waar Web3-spelers direct geld kunnen genereren door hun toekomstige inkomsten of omzetten te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen. Wat nog spannender is aan Borroe Finance, is dat het een unieke combinatie maakt van AI, slimme contracten, Orakels, NFT en blockchain-technologie.

In de levendige wereld van tokenruil en liquiditeitspools, beschouwen experts $ROE als een gewild goed. Daarom heeft Borroe Finance al meer dan 227 miljoen $ROE-tokens verkocht.

Het succes van Borroe Finance ligt in zijn governance tokens, $ROE. Momenteel is $ROE indrukwekkend geprijsd op $0,0190. De volgende fase zal de prijs van $ROE verhogen naar $0,0200. Maar $ROE zal blijven nieuwe hoogtes bereiken. Zodra de voorverkoop afloopt, zal $ROE $0,0400 bereiken, wat 300% biedt aan vroege vogels.

Dus, experts kiezen $ROE als een goede crypto om te kopen als je je portfolio wilt diversifiëren.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Bitcoin Prijsvoorspelling: Zal BTC $50.000 bereiken?

Te midden van de goedkeuring van Spot Bitcoin ETFs, heeft Bitcoin een aanzienlijke prijssprong ervaren naar ongeveer $48.600. Echter, deze BTC-stijging was van korte duur, waardoor het positieve sentiment in de Bitcoin-gemeenschap afnam.

Daarna kreeg Bitcoin te maken met een ernstige duikvlucht in de derde week van januari. BTC daalde naar ongeveer $38.700, wat zorgen wekte onder Bitcoin-handelaren en investeerders. Desondanks kan Bitcoin, als leidende cryptocurrency, nooit onderschat worden. Na een diepe duik heeft BTC een rebound geactiveerd.

Aan het einde van januari steeg BTC naar $43.500, wat een uitstekende pomp van 12,40% markeerde. Ook steeg de marktkapitalisatie van Bitcoin naar $852 miljard. Bovendien toont de MACD ook een bullish trend voor BTC.

Met een toename in vraag zeggen experts dat BTC voorbij de $50.000 zal rallyen na het Bitcoin halving-evenement. Toch zijn ze erop gebrand om investeerders te waarschuwen voor de kortetermijnvolatiliteit van BTC.

De afgelopen maand heeft Chainlink een consolidatiefase doorgemaakt, met handel tussen $12,84 en $16,45. Echter, Chainlink heeft sterke tekenen van een rebound getoond door boven de bovenste trendlijn uit te breken.

Na het sluiten van een baanbrekende samenwerking met Protocol Labs om nieuwe startups te ondersteunen via het Chainlink BUILD programma, heeft LINK een aanzienlijke stijging op de markt meegemaakt. Opvallend is dat Chainlink veel gevestigde munten heeft overtroffen. Echter, aan het einde van januari zweefde LINK rond de $15,68, een bescheiden toename van 2,66% over de afgelopen 30 dagen.

Volgens de technische analyse van Chainlink toont de kruising van LINK’s 50/200 daagse EMA tekenen van een Golden Cross, wat duidt op hogere winsten in de komende dagen. Ook onthult de MACD van LINK een continue groene histogram.

Daarom verwachten experts een positieve vooruitzicht voor LINK. Als Chainlink $16,47 overstijgt, zal LINK stijgen naar $18,67. LINK is ook een van de aantrekkelijke vooruitzichten geworden om groei te beoordelen. Toch kiezen investeerders $ROE boven LINK.

Leer meer over Borroe Finance ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.