SHIB pb 25
Persbericht

Doge En Shib Vs Onbekende Crypto Memes – Welke Crypto’s Gaan Stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin en Shiba Inu blijven de absolute toppers onder de meme coins: met respectievelijk bijna $24,5 miljard en $22 miljard aan marktkapitalisatie steken de twee vrolijke honden tokens ver boven de concurrentie uit. Op de achtergrond staan verschillende tokens klaar om een gooi te doen naar de macht. Kunnen de vrolijke viervoeters de concurrentie van het lijf houden of heeft de meme crypto wereld binnenkort een andere koning op de troon?

Dogecoin – Uit de Hand Gelopen Grap

Eind 2013 begonnen software-engineers Billy Marcus en Jackson Palmer met de ontwikkeling van Dogecoin. Het doel was een vriendelijke, gezellige token op te richten voor een breed publiek. Tegelijkertijd wilden ze de speculatie op digitale tokens enigszins op de hak nemen.

Wat ze toen nog niet hadden kunnen vermoeden, was dat Dogecoin een van de succesvolste tokens ooit zou worden. Tussen maart en mei 2021 vloog de waarde van de meme coin omhoog. Lange tijd zat deze tussen $0,0020 en $0,0025, maar tijdens die bull market tikte de token op een zeker moment $0,7605 aan, nog altijd een all time high. 

Traders die al lang daarvoor in Doge geïnvesteerd hadden, harkten opeens gigantische winsten binnen. Sommige investeerders haalden wel 375x hun inzet uit de token.

Met horten en stoten ging het vanaf dat moment bergafwaarts met Dogecoin. Enkele bijzondere nieuwtjes of geruchten konden de koers van de token nog wat omhoog drukken. Een voorbeeld was het accepteren van DOGE bij Tesla en geruchten over een implementatie van de token op X.

In de laatste bull run steeg ook Dogecoin flink. In de afgelopen maand steeg de token met zo’n 117% naar de huidige koers, die stabiel rond de $0,1710 ligt.

Shiba Inu – Dogecoin op de Hielen

Net als Dogecoin begon in 2021 ook Shiba Inu flink te stijgen. De token, net zoals DOGE vormgegeven rondom het hondenras Shiba Inu,  steeg van $0,000000000056 in november 2020 naar $0,00008616 in oktober 2021. Een stijging van 150.000.000%!

Na deze gigantische groei zakte de waarde van de token snel weg. Enkele aanpassingen en veranderingen, zoals de introductie van Layer-2 netwerk Shibarium, kunnen niet voor nieuwe wonderen zorgen.

Alhoewel? De bull run die in november begon en nog steeds door lijkt te zetten heeft ook SHIB weer een nieuw leven gegeven. In het afgelopen halfjaar steeg de waarde van de token met liefst 400%. Sinds het begin van deze maand lijkt er bovendien een versnelling in de rally plaats te hebben. Een bottom is voorlopig gevonden op $0,00003120.

SHIB, Doge of een Andere Token?

Mede door de indrukwekkende rally’s van de afgelopen periode hebben SHIB en Doge behoorlijk wat plekken op de token ranglijst teruggewonnen. Momenteel bezit Dogecoin met een marktkapitalisatie van $24,5 miljard de 9e plek, terwijl SHIB met $22 miljard op de 10e plek staat. 

Beide tokens hebben zodoende een ruime voorsprong op nummer 11 (Avalanche, $16 miljard) en 12 (Polkadot, $13,5 miljard). Mochten Doge en Shiba Inu van plek wisselen, dan zou deze machtsgreep met name de koers van SHIB omhoog kunnen stuwen. Welke crypto gaat stijgen is deels van de verhouding tussen de twee afhankelijk.

Toch zou het verstandig kunnen zijn beide tokens links te laten liggen. Zij hebben hun glorieuze rally al gehad, en de enorme market cap maakt het praktisch onmogelijk dat ze nog eens dergelijke winsten gaan overleggen. Andere meme crypto, zoals recent Bonk, hebben echter bewezen dat enorme groei nog steeds mogelijk is.

Ben je van plan om in meme coins te investeren, en hoop je hiermee veel geld te verdienen? Dan is het waarschijnlijk beter om nu in te stappen bij een kleine crypto met potentie. Welke onbekende crypto’s maken zich op dit moment klaar om de exchanges te bestormen?

Peen Token (PEEN)- Peniscoin Gaat ‘Pumpen’

Ken je die schoolvrienden van vroeger nog, die altijd geslachtsdelen tekenden in schriftjes en op muren? Goed nieuws: ze zijn toch goed terechtgekomen en hebben zelfs een eigen token opgericht. Dat is althans de conclusie die getrokken kan worden bij het zien van de nieuwe token $PEEN.


PEEN is een meme coin gethematiseerd rondom getekende penissen, vol met visuele grappen en woordgrappen die op het randje zitten. Zo gaat Peen de financiële markten  ‘PEEN’etreren en is het uiteraard het plan om hard te gaan ‘pumpen’. 

$PEEN is de crypto-investering die je het liefste geheim houdt voor je vrienden en familie, omdat het allemaal ontzettend plat en banaal is. Toch kan juist dit weleens gaan zorgen voor een uiterst succesvolle token. 

De low cap gem begon met een fair launch ($100k market cap), waarbij alle 800813569 (vat u ‘m?) tokens beschikbaar kwamen. Op 5 maart begon de verkoop, en langzaamaan begint de token steeds bekender te worden. 

Ben je bereid een risico te nemen en wil je de volgende pump niet missen? Dan is het misschien wel een goed idee om in PEEN te investeren… Maar breng je familie liever niet op de hoogte!

Nu Naar PEEN

Smog – Voorbereiding op Airdrop

Crypto airdrops kunnen een goede manier zijn om een token onder de aandacht te brengen. Zo was de razendsnelle opkomst van meme coin BONK met name te danken aan een crypto airdrop (op de Solana Saga telefoon).

Het team van meme coin SMOG, gethematiseerd rondom een vuurspuwende draak, heeft nu een token ontwikkeld die inzet op de grootste crypto airdrop ooit. Liefst 35% van de tokens zal middels een airdrop worden weggegeven.

Hoe langer je tokens in bezit hebt en vasthoudt in een smart staking contract, hoe hoger jouw beloning zal zijn op het moment dat de airdrop een feit is. Het kan daarom verstandig zijn om de token nu alvast in te slaan.

Met het succes van de Bonk airdrop in het achterhoofd (een pump van meer dan 20.000%) kunnen we alleen maar fantaseren over het effect dat de grootste airdrop ooit zal hebben.

Nu naar SMOG

Sponge (SPONGE) – Nieuwe Kans op x100?

Sponge was een van de succesvolste tokens van 2023. In het midden van de bear market wist deze meme coin te groeien van $1 miljoen market cap naar $100 miljoen market cap – sommige investeerders haalden winstfactoren van x100 binnen.

Nu is Sponge terug, met een nieuwe token. Volgens het team achter dit project is SpongeV2 ‘Bigger and Better’ dan het origineel. Zo is onder meer een eigen play-to-earn game aan het ecosysteem toegevoegd, is er een groter marketingbudget en is er een grote groep enthousiastelingen rondom de token. Bovendien zit de financiële stroom nu wel mee.

Omdat er geen twee Sponge tokens naast elkaar kunnen bestaan is de originele Sponge gebridged naar de nieuwe Sponge V2. Mocht je nog oude tokens hebben, dan kun je deze staken en bridgen tegen hoge rewards.

Wie nog geen Sponge in bezit heeft, kan de tokens via de website van het project kopen en staken. Koop je met MATIC? Dan krijg je enorme staking rewards, tot wel 527%!

Nu naar SPONGE

Scotty (SCOTTY – AI Waakhond Weet Alles

Een ander kansrijk meme crypto project is Scotty the AI. Deze token combineert op frisse wijze een meme-uitstraling met een belangrijke functie voor de blockchain.

Scotty is vormgegeven als een hondenmemecoin, maar is verfrissend genoeg geen Shiba Inu. Het tokenteam heeft ervoor gekozen om als karakter een soort Schotse terriër ‘in Space’ te creëren. Het verhaal hierachter? Schotse terriërs zijn extreem slimme en waakzame honden, die in het verleden gebruikt werden om schaapskuddes op de Highlands te beschermen.

Scotty the AI beschermt geen schapen, maar crypto kuddes: met de kracht van AI kan Scotty inzicht geven in elke blockchain transactie. Handig, want zo kunnen een hoop verdachte of vreemde transacties onderschept worden. Dankzij het gebruik van deze AI-techniek kunnen scammers en hackers mogelijk een halt toegeroepen worden.

Dogecoin en Shiba Inu kunnen alleen maar dromen van een dergelijk nut – en dat is dan ook de reden dat Scotty volgens veel insiders en analisten een goede kans maakt om de volgende top crypto investering te worden.

Nu naar Scotty the AI

Meme Kombat (MK) – Extra Winst in Battle Arena

Ook Meme Kombat maakt kans om vroege investeerders extreme winsten terug te geven. Het ecosysteem van deze token is bijzonder innovatief ingericht, met een eigen Battle Arena als absolute aandachtstrekker.

Verschillende bekende crypto meme figuren zullen het in AI-gestuurde gevechten tegen elkaar gaan opnemen in deze Battle Arena. Traders die hun tokens staken krijgen het recht om in te zetten op deze gevechten, en kunnen een mooie bonus krijgen wanneer zij de uitkomst goed voorspellen.


De frisse vormgeving, de vrolijke crypto meme figuren en het feit dat verschillende community’s hier samen zullen komen kunnen ervoor zorgen dat deze token snel in waarde stijgt. 

Bovendien is Meme Kombat ook voor meer serieuze investeerders interessant, omdat de token een grote APY biedt op staking (ook zonder in te zetten op de Arena) en de kans heeft binnenkort flink in waarde te stijgen.

De presale van de token is inmiddels afgelopen, maar hou de website in de gaten om meteen toe te kunnen slaan tijdens de launch van de token!

Nu naar Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.