Tamadoge (DOGE)
Persbericht

DOGE Koers Verwachting: Crypto Whales Verplaatsen 1,5 Mld DOGE Tokens – Wat Gaat Dogecoin Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Dogecoin koers is vandaag gedaald nadat crypto whales 1,5 miljard DOGE hebben verplaatst aan de hand van meerdere transacties. Ondanks een sterke influx van whale activiteit, heeft Dogecoin vandaag een trading volume van iets meer dan $1 miljard in de afgelopen 24 uur.

Wat zegt deze activiteit van crypto whales over wat er gaat gebeuren met Dogecoin? Kan Dogecoin 1 euro worden dit jaar of zal de koers – net als de afgelopen week – onder $0,20 blijven liggen vóór de zomer?

Dogecoin koers daalt nadat whales 1,5 miljard DOGE verplaatsen

De Dogecoin koers schommelt vandaag op en neer met een stijging van +0,4% naar $0,16 in de afgelopen 24 uur. Dit niveau is ongeveer 0,4% lager dan dat van vorige week en 16% hoger dan een maand geleden. 

De Dogecoin koers zit aan het einde van de week in een lichte downtrend, nadat het afgelopen zaterdag $0,174 heeft bereikt. De koers krijgt nog wel een significante ondersteuning rond $0,155 bij de 30-daagse moving average (geel).

Met een neutrale Relative Strength index (RSI) rond de 50, is het onzeker wat Dogecoin gaat doen op korte termijn. Wat we wel zien is dat whales de afgelopen dag erg actief zijn geweest in het verplaatsen van DOGE tokens tussen wallets.

Zo hebben 3 whale wallets samen 1,5 miljard DOGE verplaatst aan de hand van transacties van 90 miljoen DOGE naar Robinhood, 499.42 miljoen DOGE naar een andere wallet en nog eens 970 miljoen DOGE tussen 2 wallets.

Gezien de grootste transacties tussen wallets waren en niet naar een exchange, had deze activiteit niet een té grote invloed op de Dogecoin koers. De verplaatsing van tokens kan een teken zijn dat een whale van plan is om langer tokens vast te houden of binnenkort te verkopen.

Wat Dogecoin in het weekend en aan het begin van volgende week gaat doen is onduidelijk, ook dankzij de neutrale RSI op de dagelijkse grafiek. Op langere termijn ziet alles er echter beter uit voor DOGE en zou de meme coin dit jaar nog naar $1 kunnen stijgen als de volgende bull run voor het eind van 2024 begint.

3 Alternatieve Crypto’s om in de Gaten te Houden

Dogecoin is de #1 grootste crypto meme en is daarom veel minder volatiel dan de meeste meme coins. Dit betekent dat het risico lager is, maar ook dat Dogecoin vanuit dit punt niet meer x100 zal gaan.

Voor de traders en degens die wel een x10 of x100 project willen vinden, zijn er betere alternatieven. In dit artikel kijken we naar de 3 favoriete projecten van crypto analisten met potentie om te exploderen nadat ze hun native tokens listen op exchanges.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge (PLAY) is een gloednieuw Play-to-Earn project dat sinds lancering van zijn presale van afgelopen maandag al $600.000 heeft opgehaald. Dit is een teken dat vroege investeerders erg snel enthousiast zijn geworden over dit project en dit is waarom:

Met PlayDoge is het mogelijk om geld te verdienen door je digitale huisdier te verzorgen en mee te nemen op avonturen in de vorm van klassieke arcade games. Beloningen die je verdient door te spelen kun je tijdelijk vastzetten om nog meer beloningen te verdienen.

Je kunt PLAY tijdelijk voor een lage prijs van $0,005 per token kopen tijdens de presale. Door dit te doen, kun je deze tokens ook vroegtijdig staken (vastzetten) om 530% extra tokens te verdienen op jaarbasis. Binnenkort zal de prijs van PLAY stijgen van $0,005 naar $0,0055.

Nu naar PlayDoge

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een van de meest succesvolle crypto presales van dit jaar, met een opgehaald bedrag van ruim $15 miljoen. Dit laat zien dat het project erg populair is en dat er veel kapitaal is voor de ontwikkeling van deze multi-chain meme coin.

De presale van Dogeverse zal na het weekend eindigen, gevolgd door een claim-moment voor investeerders en listing op exchanges. Na lancering op Ethereum, zal de meme coin gebridged worden naar de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Met deze multi-chain functionaliteit heeft de meme coin extra potentie om viraal te gaan.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor een vaste lage prijs van $0,00031 tijdens de laatste fase van de presale en staken voor een APY van 42%. Na lancering kan de prijs van Dogeverse verder stijgen, versterkt door de verlaagde verkoopdruk van investeerders die hun 37,1 miljard tokens hebben gestaked voor 7 dagen na lancering.

Nu naar Dogeverse

Sealana (SEAL)

Een van de meest veelbelovende Solana meme coins van dit moment is Sealana (SEAL), de opvolger van Slothana (SLOTH), de luiaard die na lancering met 300% is gestegen. De presale van Sealana heeft in enkele weken tijd meer dan $3 miljoen opgehaald en zal binnenkort eindigen.

Sealana heeft een echt Amerikaans thema, met een enorme zeehond in de stijl van South park als mascotte. Deze mascotte kan niet genoeg krijgen van de moderne Amerikaanse cultuur, junk food en crypto trading.

Je kunt SEAL kopen voor $0,022 per stuk tijdens de presale en zult deze tokens als airdrop ontvangen nadat de presale is voltooid. Na lancering zou de token het succes van Slothana kunnen herhalen, of misschien zelfs overtreffen.

Nu naar Sealana


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.