pbg
Persbericht

$DOGE, $PEPE en $BONK klaar voor grotere winsten als $BTC rally memes oppompt; $GFOX schiet voorbij $4 miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Meme manie is nog steeds in volle gang, en memecoins boeken wilde rendementen. Deze hoogoctaan activa zijn de perfecte storm van speculatie, toestemmingsloze markten en het menselijk verlangen naar snelle rendementen. Memes gaan nog veel hoger.

Dogecoin ($DOGE), Pepe ($PEPE) en Bonk ($BONK) staan klaar voor grotere winsten nu de rally van Bitcoin ($BTC) memes oppompt. Maar er is een opkomende underdog, en Galaxy Fox ($GFOX) schiet voorbij $4 miljoen en wordt de nieuwste kanshebber in de top crypto’s om nu te kopen.

$DOGE, $PEPE en $BONK klaar om enorme winsten te boeken

De rally van Bitcoin heeft het pad geopend voor memecoins om te exploderen. Er zit een interessante psychologie achter. Slim geld herkent dat memecoins inspelen op de meest fundamentele menselijke emoties, en investeerders die de dieptepunten van de bearmarkt hebben gemist, bieden op memes om de markt in te halen. Deze overvloed aan koopdruk stuurt ze hoger, en het geld van de detailhandel moet nog aan het feest beginnen.

$DOGE is meer dan 26% gestegen in de laatste week, $PEPE is meer dan 120% gestegen, en $BONK heeft meer dan 33% gewonnen in dezelfde periode. Mensen vergeten dat Dogecoin vorige cyclus een marktkapitalisatie van $88 miljard bereikte, en zijn huidige marktkapitalisatie is slechts $24 miljard. Nog steeds gerangschikt onder de top tien cryptocurrencies, zal $DOGE iedereen verrassen wanneer het $0.20 kruist, en het $1 prijsdoel weer een echte meme wordt.

Deze mand van memecoins zijn de marktleiders en natuurlijke kanshebbers voor de beste cryptocurrencies om te kopen voordat de maniefase begint. Echter, voor investeerders die echt zoeken naar een project met 100X potentieel, is $GFOX de aangewezen keuze.

Galaxy Fox ($GFOX) de $SHIB van deze cyclus?

Galaxy Fox is een underdog op dezelfde manier als Shiba Inu ($SHIB) dat vorige cyclus was. Het neemt een andere benadering van het verticale en wordt het best omschreven als een memecoin van de derde generatie. Het maakt gebruik van een hybride bouw, door het prototypische memecoin-ontwerp te nemen en een P2E-component te integreren. In plaats van alleen een wilde bovenkant, krijgen investeerders nu ook een goede portie entertainment erbovenop.

Na een indrukwekkende $4 miljoen in zijn voorverkoop te hebben geslagen, spreekt de vroege momentum van $GFOX over een massieve prijsontdekkingronde wanneer het live gaat op open markten. Nog steeds beschikbaar in zijn voorverkoopbiedingen, is $GFOX vandaag de equivalent van het kopen van $SHIB toen het voor het eerst werd gelanceerd op Uniswap ($UNI) in 2020.

Het play-to-earn runner spel fungeert als de primaire onboardingsfunnel, en de financiële prikkel zal zorgen voor een gestage instroom van nieuwe gebruikers in het protocol. Iedereen die het seizoen afsluit in de top 20% van het klassement, loopt weg met een geldprijs, en Galaxy Fox’s andere centrale innovatie is zijn tokenomics-model.

Staking-beloningen, een deflatoire voorraad, en een uniek belastingssysteem. Staking-beloningen bieden passief inkomen, het verbranden verwijdert tokens uit circulatie en drijft waarde aan via schaarste, en het belastingssysteem is de verborgen groeimotor. Het leidt kapitaal naar waar het nodig is in het ecosysteem om verdere ontwikkeling te bevorderen. Alles bij elkaar, pond voor pond, is $GFOX een topkandidaat voor de kroon deze cyclus.

Afsluitende Gedachten: Welkom bij de Memecoin Supercyclus

Geld van particulieren houdt van memecoins, en TikToks verspreiden zich al als een lopend vuurtje, waarbij niet-crypto gebruikers worden aangemoedigd en opgeleid over hoe te kopen. $DOGE, $PEPE, $BONK, en $GFOX zijn de top crypto’s om nu te kopen voor blootstelling aan de meme verticaal. Maar de winnaar moet wel Galaxy Fox zijn.

Een memecoin kopen voordat het op de open markt lanceert, is een levenshack. Kom binnen voordat iedereen anders dat doet, en geniet van de gereduceerde waardering van $GFOX voordat de markt het drastisch herprijsd. Doe vandaag nog mee met de voorverkoop.

Leer hier meer over $GFOX:

Bezoek Galaxy Fox Presale | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.