DogecoinNugget
Persbericht

Dogecoin aan het overwegen? Insiders uit de industrie stellen voor om eerst aandacht te schenken aan dit opkomende crypto-juweel

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Dogecoin (DOGE) heeft zich licht hersteld van de recente recessie.
  • NuggetRush staat nu hoog tussen de P2E-netwerken na de verkoop van 162 miljoen tokens in de voorverkoop.
  • De waarde van NUGX is ook met 80% gestegen sinds de start van de voorverkoop.

De markt heeft een lichte teruggang gekend. Toch zou Dogecoin (DOGE) zich kunnen herstellen na de recente prijsstijging.

NuggetRush (NUGX) heeft zich aangesloten bij de competitie van top ICO-projecten nadat bij de voorverkoop 162 miljoen tokens werden verkocht. Het project biedt eenvoudige manieren om geld te verdienen met miningbronnen in zijn NFT-game-avontuur. Maar kan NUGX beter presteren dan DOGE? Laten we erover praten.

NuggetRush Kopen

NuggetRush bevat meerdere beloningen in zijn Play-to-Earn-avontuur

NuggetRush (NUGX) is een revolutionair blockchain-project met een geweldige miningervaring waarbij spelers ervaren ondernemers kunnen worden. Het virtuele miningavontuur van de game combineert superrealistische gameplay, de mogelijkheid om samen te werken aan avonturen en gouden beloningen.

Door deel te nemen aan NuggetRush (NUGX) kunnen spelers rijkdom opbouwen met weinig risico. Belangrijke elementen voor succes op NuggetRush zijn onder meer scherpe besluitvorming en middelenbeheer. De game bevat meerdere NFT-personages en miningbouwapparatuur. Als gamer heb je de taak een effectief miningteam samen te stellen, klaar om graafoperaties op te zetten en natuurlijke hulpbronnen op te graven.

De gameplay van NuggetRush (NUGX) is uniek. Spelers kunnen ervoor kiezen om samen te werken in groepsuitdagingen. Je kunt ook kiezen voor een solo-miningervaring, waarbij je tegen andere miners strijdt om de bonussen en NFT-beloningen van NuggetRush. Sommige prijzen in NuggetRush zijn extra NFT’s, spelgelden en de mogelijkheid om goud te winnen. De gouden beloningen van NuggetRush (NUGX) kunnen bij u thuis worden afgeleverd.

NuggetRush (NUGX) ging de vijfde ronde van de voorverkoop in en zorgde voor veel opwinding binnen de gaminggemeenschap. Beleggers hebben de blockchain-ICO gretig gevolgd en 162 miljoen tokens verworven. NUGX is ook met 80% gestegen tot de huidige waarde van $0,018. Beleggers kijken nu reikhalzend uit naar de aftrap van de miningavonturen van NuggetRush, die zal plaatsvinden wanneer NUGX naar $0,020 springt.

NuggetRush Kopen

Dogecoin-houders speculeren over een mogelijke rally

Het is geen nieuws dat het beleggerssentiment voor door de gemeenschap aangestuurde meme-munten scherp is gedaald. Dit resulteerde in een aanzienlijke daling voor Dogecoin (DOGE) ten opzichte van de hoogtepunten van december 2023. De marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE) bedroeg op 11 december $14,48 miljard. Ruim een maand later is deze sindsdien gedaald tot $11,93 miljard.

DOGE begon de handel in 2024 op 1 januari tegen $0,09202. De koers daalde met 14,9% naar $0,07822 op 7 januari. DOGE steeg met 3,7% naar $0,08113 op 15 januari, voordat hij met 8,3% steeg naar $0,08789 op 20 januari.

Dogecoin-houders zeggen dat het herstel zou kunnen voortduren als de markt corrigeert van de huidige neergang. Ze verwachten dat het sentiment van beleggers in meme-munten zal stijgen als gevolg van een marktherstel. Dit zou vervolgens de handelsactiviteit op Dogecoin (DOGE) stimuleren.

Als de handelsactiviteit van Dogecoin toeneemt, zou DOGE $0,09409 kunnen bereiken, een stijging met 7,0%. Marktexperts zeggen dat een voortdurende stijging van Dogecoin (DOGE) het één van de beste cryptomunten zal maken die je nu kunt kopen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.