Dogecoin, DOGE
Persbericht

Dogecoin & Crypto Memes Maken Comeback In Aanloop Naar Doge Day 2024 – Is Deze Nieuwe Crypto Presale De Volgende Shiba Inu?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt is in de afgelopen dagen erg onvoorspelbaar geweest. Zo was de Bitcoin koers erg volatiel en lijkt het erop dat we ons momenteel in een crypto crash bevinden. Veel gevestigde cryptomunten maken allemaal verliezen, en het lijkt erop dat dit door kan zetten. 

Is dit misschien een voorbereiding op de aanstaande Bitcoin halving? Zo ja, wanneer en hoe hevig gaat de markt zich dan herstellen? In dit artikel zullen we proberen uit te zoeken welke crypto’s de beste comeback zullen maken. Misschien is het ook slim om naar nieuwe crypto’s te kijken.

Marktbrede Crypto Crash – Waar Komt het Vandaan?

De afgelopen dagen zijn erg zwaar geweest voor investeerders in crypto. Eigenlijk heeft elke bekende cryptomunten verliezen geleden. Voornamelijk de twee grootste cryptomunten, Bitcoin en Ethereum, zitten in een bearish fase.

Bitcoin heeft bijvoorbeeld bijna 13% verlies geleden in de afgelopen week. De token wordt op het moment van schrijven verhandeld voor ongeveer $61.500. Vergeleken met het nieuwe all-time high van $73K vorige maand, zijn dit geen cijfers om over naar huis te schrijven.

Ethereum heeft nog zwaardere klappen geleden en is met meer dan 16% gedaald in de afgelopen 7 dagen. De gehele crypto markt heeft in totaal ook zo’n $300 miljard aan verlies geleden. Veel investeerders vragen zich af waar dit vandaan komt.

Er zijn een aantal redenen voor de grote verliezen. Allereerst lijken de aanvallen van Iran op Israël veel invloed te hebben. Op het moment dat er onzekerheid heerst in de wereld, verkopen veel investeerders hun meer volatiele assets als eerst. Crypto lijdt dan ook de grootste verliezen. In Amerika moesten ook de belastingen betaald worden deze week. Het kan dus zomaar dat investeerders een deel van de tokens hebben verkocht om de belastingen te betalen.

Welke Cryptomunten Gaan Wel Stijgen? – Doge Day Valt Samen met Bitcoin halving

Sommige crypto’s hebben wel een goed vooruitzicht. Allereerst komt er een Bitcoin halving aan. Tijdens een halving worden de block beloningen voor het minen van Bitcoin gehalveerd. Historisch gezien is dit altijd positief geweest voor de cryptomarkt. Veel crypto’s behaalden hun ATH’s na een halving. 

Het is ook vaak het geval dat de gehele markt een kleine dip ervaart voordat de halving plaatsvindt. De historische patronen geven een duidelijk beeld. Na een halving vinden er grote stijgingen plaats.

Voor de Dogecoin is het plaatje perfect. De community van Dogecoin heeft namelijk 20 april gekozen als Doge Day. 20 april staat voor 4/20, wat ook de internationale stonerdag is. Het geluk van Dogecoin komt voort uit het feit dat deze dag precies samenvalt met de Bitcoin halving.

Tijdens vroegere edities van Doge Day heeft de Dogecoin koers het altijd erg goed gedaan. Het kan dan ook verwacht worden dat de combinatie van een Bitcoin halving met de Doge Day voor grote stijgingen kan zorgen in de DOGE koers. 

Enige alertheid is wel vereist, het is namelijk ook bekend dat kort na een Doge Day de DOGE koers terug kan vallen. Een goed voorbeeld hiervan is Doge Day in 2021. De Dogecoin koers steeg erg snel, maar verloor de winst toen ook erg snel in de opvolgende dagen. 

Doge Day 2021 bron: CoinMarketCap

Nieuwe Crypto die kan Stijgen na de Crypto Crash

Aangezien de gevestigde crypto’s momenteel in een dip zitten, kijken veel investeerders ook naar andere opties. Dit zijn voornamelijk nieuwe altcoins met een lage marktkapitalisatie. Deze crypto’s wachten vaak nog op hun eerste noteringen zodat de eerste winsten kunnen maken. 

Vaak zijn de eerste winsten van een nieuwe crypto het grootst, aangezien ze nog veel ruimte hebben om te groeien. Wij hebben vier voorbeelden van dit soort crypto’s samengevat. 

Dogeverse ($DOGEVERSE) – Beste Nieuwe Crypto Tijdens Crypto Crash

Er is een nieuwe meme coin met hondenthema op de markt. Deze zal zich echter op een hele bijzondere manier onderscheiden van alle bekende meme coins met hondenthema. Dogeverse ($DOGEVERSE) is een multi-chain crypto die zijn vroege investeerders parabolische winsten op kan leveren. 

De token is al live op Ethereum, BNB Smart Chain en Polygon. Daarnaast staat er ook uitbreiding naar Solana, Base en Avalanche op de planning . De multi-bridge is een gigantische innovatie in de wereld van Doge.

De token zal hierdoor ontzettend veel functionaliteit en utility bezitten. Op het moment dat het op meerdere blockchains en platformen gebruikt kan worden, zal de vraag stijgen. Combineer dit met een vastgestelde token voorraad van 200 miljard tokens, en de koers kan alleen nog maar stijgen. 

Ook Dogeverse zal genieten van extra populariteit op Doge Day. Het is daarom verwacht dat de token snel uit zal verkopen. Momenteel loopt de presale nog en kun je één $DOGEVERSE aanschaffen voor $0,00297, maar dit zal ongetwijfeld niet lang meer duren. Het project heeft een soft cap staan op $8.835.000. Op het moment van schrijven is er al meer dan $6,7 miljoen opgehaald, dit doel is dus bijna bereikt. 

Koop Hier Dogeverse 

99Bitcoins ($99BTC) – De Nieuwe Crypto van een Razend Populair Platform

99Bitcoins ($99BTC) is een erg interessante nieuwe token die uitgekomen is op de blockchain van Ethereum. De term 99Bitcoins bestaat echter al wat langer in de crypto wereld. Het is namelijk een gigantisch educatief platform waar beginnende crypto investeerders kunnen uitgroeien tot ware rotsen in het vak. 

Dat een Bitcoin alternatief uitgekomen is op Ethereum klinkt misschien raar. Maar dit is wel bewust gedaan. Op Ethereum heb je namelijk de beste smart contract veiligheid toepassingen en Ethereum heeft naast de chain van Bitcoin het meeste bereik. Het doel is wel om uiteindelijk naar de blockchain van Bitcoin te verschuiven. 

$99BTC zal de native token worden op het 99Bitcoins platform. Hierdoor heeft de token erg veel utility. Het platform heeft een Learn-to-Earn mechanisme. Hier krijgt een gebruiker beloningen in de vorm van $99BTC op het moment dat hij cursussen en modules uitvoert op het platform.

99Bitcoins heeft ook nog een extra campagne: de crypto airdrop campagne. $99.999 aan $99BTC tokens zullen verdeeld worden over 99 leden van de community. Door $99BTC te bezitten heb je dus kans om te winnen. Het is ook belangrijk dat je de sociale media kanalen van 99Bitcoins volgt en dat je het crypto wallet adres doorgeeft waarmee je hebt deelgenomen aan de presale. 

Koop Hier 99Bitcoins

Mega Dice ($DICE) – Nieuwe GambleFi Token is Perfect voor na de Cypto Crash

Een van de tokens die het meest van winst kan genieten na de crypto crash, is de Mega Dice ($DICE) token. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze token de native token zal worden van een ecosysteem dat al gevestigd is. Hierdoor zal deze token minder gevoelig zijn voor volatiliteit dat veroorzaakt wordt door extern nieuws.

Het online casino is altijd crypto-vriendelijk geweest. Daarom is het ook een erg logische stap dat het nu een eigen token uitbrengt. De $DICE kan Mega Dice tot nieuwe hoogtes tillen. Investeerders kunnen nu deelnemen aan de presale waar een $DICE token gekocht kan worden voor $0,069.

Het project wist voor zijn presale al binnen enkele minuten meer dan $300.000 op te halen. Dit zegt hoe veel interesse er is voor deze token. $DICE is een token die door zijn utility en fundamentelen genoeg stabiliteit heeft om perfect te profiteren van de aankomende bull-markt. 

Nu  $DICE Kopen

Slothana ($SLOTH) – Nieuwe crypto meme komt op het perfecte moment

Slothana ($SLOTH) is een ander meme project dat zal genieten van de aankomende marktomstandigheden. Deze 4/20 vriendelijke coin zal zeker ook aandacht krijgen tijdens Doge Day, wat alleen maar goed kan zijn voor de koers. De lancering van het project is daarom ook perfect gepland rondom deze gebeurtenissen.

Het eind evan de ICO fase is gepland voor 29 april. Investeerders hebben dus nog maar 11 dagen om de meme coin aan te schaffen voor de laagst mogelijke koers. De timer is gezet nadat de ICO al een enorm bedrag heeft opgehaald, meer dan $10 miljoen.

Slothana werkt op Solana, wat tegenwoordig hét netwerk is voor meme coins. Als we kijken naar meme coins zoals Slerf, DogWifHat en Bonk, dan kunnen we concluderen dat meme coins op Solana momenteel het heetst zijn. Investeerders krijgen massaal FOMO voor de volgende virale meme op het netwerk van Solana. 

Op de pagina van Slothana kan de verbintenis met 4/20 goed gezien worden. Kijk maar naar de klok op de muur of naar de gebakken rode ogen met de tevreden grijns. Het gerucht gaat ook rond dat Slothana naar het spul ruikt. Alle redenen waarom Slothana extra veel gaat genieten in het komende weekend. Wees er dus op tijd bij!

Nu Slothana Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.