everlodge
Persbericht

Dogecoin (DOGE) behoudt neutrale houding terwijl Cardano (ADA) daalt – Everlodge (ELDG) wint aan momentum na notering op Uniswap

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA) navigeren door de roerige wateren van de cryptomarkt, waarbij DOGE een neutrale houding behoudt te midden van marktturbulentie. In tegenstelling, heeft ADA een aanzienlijke daling gezien, met een prijsbereik van $0,50 – $0,47 in de afgelopen week.

Ondertussen heeft Everlodge, een nieuwe deelnemer, een prijsstijging gezien tot het einde van zijn voorverkoop, waarbij al ongeveer 190% ROI voor vroege investeerders is vastgelegd, aangezien het zijn beloften nakomt om de beste crypto te zijn om te kopen in de vastgoedniche. Laten we dieper ingaan op de details van de huidige posities van deze munten en hun toekomstige projecties.

Dogecoin (DOGE) Prijs Behoudt een Neutrale Houding Te Midden van Turbulentie op de Cryptomarkt

De algemene vooruitzichten voor Dogecoin (DOGE) suggereren een neutrale positie, terwijl de prijs in de buurt blijft van de 200-daagse EMA van $0,0726. Hoewel stieren en beren momenteel verwikkeld zijn in een uitdagende strijd, is er een gebrek aan duidelijkheid in de huidige richting.

In de periode tot medio december 2023 behield de Dogecoin-cryptocurrency een positieve koers na het doorbreken van de consolidatie in oktober 2023. In dezelfde periode, in december 2023, bereikte de Dogecoin-cryptocurrency zijn hoogste prijspunt op $0,10, wat een stijging van 70% markeert vanaf een vorig dieptepunt van $0,072.

Echter, sinds het begin van 2024 is er een verkooptrend ontstaan, waardoor het DOGE-token dicht bij de 200-daagse EMA is gekomen. Gezien de aanhoudende fluctuatie, lijken zowel de korte-termijn als lange-termijn trends voor Dogecoin onzeker, gekenmerkt door een periode van consolidatie.

Ter context, de 50- en 200-daagse EMA’s op de dagelijkse grafiek dienen als significante steun- en weerstandsniveaus. De doorbraak of afbraak van deze cruciale EMA’s zou een beslissende impact kunnen hebben op de toekomstige richting van de DOGE prijsbeweging.

Cardano (ADA) Prijs Daalt: Marktsentiment en Toekomstige Projecties

In recente tijden heeft de top crypto munt Cardano (ADA) een aanzienlijke daling ervaren. Volgens CoinMarketCap daalde de prijs van Cardano met bijna 4% van $0,50 naar $0,47 in de afgelopen week. Tegelijkertijd daalde zijn marktkapitalisatie ook met bijna 3% van $18,48 miljard naar $17,14 miljard.

Echter, het sentiment rondom deze altcoin is nog steeds optimistisch, met 24 technische indicatoren die positieve signalen weergeven. Bovendien handelt de ADA-token momenteel boven zijn 100 en 200-daagse EMA tussen $0,36 en $0,41s.

Analisten op de markt houden rekening met deze factoren bij het formuleren van hun voorspellingen voor de prijs van Cardano. Daarom verwachten zij een stijging naar $0,54 ergens in maart 2024 voor deze DeFi-munt.

Everlodge ELDG Succesvol Genoteerd op Uniswap

Als een web3-platform stelt Everlodge (ELDG) investeerders in staat om deel te nemen aan vastgoedinvesteringen door fractioneel eigendom te verwerven in eigendommen die zijn gedigitaliseerd. Dit innovatieve proces omvat de conversie (d.w.z. het minten) van echte wereld activa (RWA) zoals vastgoedeigendommen in NFT’s, terwijl ze deze aan potentiële kopers aanbieden voor een instapinvestering zo laag als $100.

Door een bepaald percentage van deze eigendommen te bezitten, kunnen investeerders bijverdiensten opzetten door hun eigendommen te verhuren. Het Everlodge-ecosysteem zal daarnaast een marktplaats, een beloningsclub, een lanceerplatform en een leenplatform omvatten, waardoor investeerders de mogelijkheid krijgen om verschillende transacties uit te voeren en hun activa in te zetten.

Als onderdeel van deze maatregelen zullen er extra incentives zijn voor de houders van de ELDG-token, de utility-token van het platform. Deze erc20-token zal houders handelskortingen en lage kosten voor het onderhoud van activa opleveren.

Deze digitale activa zijn beveiligd met unieke tijdstempels en digitale identiteiten, waardoor identiteitsdiefstal en manipulaties worden voorkomen. Ondertussen heeft Everlodge onlangs zijn voorverkoopcampagne afgerond waar het met succes een rendement van 190% voor vroege investeerders heeft vastgelegd. Na de prijsstelling vanaf de initiële $0,01 tot $0,029 aan het einde van de voorverkoop.

Analisten projecteren een 30x wanneer het project officieel lanceert omdat het ook zal worden genoteerd op tier-1 beurzen. Met een geschatte waarde van de vastgoedindustrie van $280 biljoen, blijft Everlodge zeker een van de beste crypto’s om in te investeren.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) bezoek alstublieft hun website.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.