pullixpb
Persbericht

Dogecoin (DOGE)-beleggers beginnen zich vast te bijten in de voorverkoop van Pullix (PLX)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het jaar 2021 bracht een mijlpaal voor Dogecoin (DOGE) met beleggers die vroeg investeerden en exponentiële winsten maakten. Slimme investeerders zoeken meestal naar solide projecten die op lange termijn winst kunnen opleveren. Er is al veel gezegd over de voorverkoop van Pullix (PLX) en dezelfde investeerder die miljoenen verdiende met Dogecoin (DOGE) investeert nu in Pullix. Andere investeerders kunnen hier een aanwijzing uit nemen en investeren in deze DeFi-cryptocurrency om hun winst te vergroten als de winsten beginnen binnen te komen. Analisten hebben al hoge winsten voorspeld voor het PLX-token in dit jaar.

Pullix (PLX) benadrukt dominantie terwijl het project de lancering nadert

Met de Dogecoin-hype in 2021 die een buzz creëerde op de cryptomarkt, is Pullix de favoriet van de bookmakers om dezelfde prestatie te repliceren. Pullix is niet zomaar een handelsplatform, het is een vernieuwend hybride systeem dat de belangrijkste kenmerken van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beurzen combineert. Met de constante liquiditeitsuitdagingen van gevestigde beurzen komt Pullix als een baken van hoop, waardoor investeerders worden bevrijd van problemen met liquiditeit en hoge transactiekosten.

Het Pullix-platform stelt gebruikers in staat om volledige zeggenschap over hun activa te hebben, rekent geen commissie op transacties en biedt robuuste beveiliging om de veiligheid van de fondsen van investeerders te waarborgen. Pullix zorgt voor een complete transformatie van het handelen door liquiditeit te stimuleren, waardoor wordt gegarandeerd dat investeerders enorme liquiditeit kunnen bieden voor de geautomatiseerde market makers om concurrerende prijzen te bevorderen.

Pullix bevindt zich nu in de laatste 48 uur van de voorverkoop. Het platform heeft meer dan 115 miljoen PLX-tokens verkocht en meer dan $9 miljoen opgehaald. Meer dan 25.000 deelnemers hebben zich aangemeld voor het project, met meer abonnees die verwacht worden voor de lancering over een paar dagen. Het ERC20-token PLX is nog steeds beschikbaar en wordt verkocht voor slechts $0.14. Investeerders die nu het token kopen, krijgen een bonus van 20%. Investeerders hebben tot 4 maart 2024 om de laatste paar miljoen tokens die overblijven van de totale voorverkoopallocatie van 120 miljoen, te ontgrendelen.

Vanaf 4 maart zal Pullix zijn eerste officiële DEX-notering op Uniswap hebben, met de CEX-notering op de BitMart-beurs die op 7 maart volgt. De lanceerprijs zal op de dag van de lancering worden onthuld, maar wordt verwacht hoger te zijn dan de huidige verkoopprijs. Op 28 maart wordt de eerste set van PLX token airdrops verdeeld onder deelnemers aan de voorverkoop, met de daaropvolgende airdrop die plaatsvindt op 28 april, 28 mei en 28 juni. Terwijl de markt de lancering van Pullix verwelkomt, hebben analisten deze DeFi-cryptocurrency hoog gewaardeerd en een aanzienlijke stijging van de waarde in 2024 voorspeld.

Dogecoin (DOGE) startte enorme crypto pump

In 2021 veroorzaakte Dogecoin (DOGE) een van de meest buitengewone crypto-stijgingen in de geschiedenis na een stijging van 9.984% om een nieuw recordhoogte van $0.7376 op 8 mei 2021 te bereiken. Met deze enorme stijging transformeerde Dogecoin gemiddelde investeerders in grote walvissen die miljoenen in winst maakten. Hoewel het token sindsdien wellicht is gedaald, kan de komende bullmarkt een nieuwe rally starten.

In de afgelopen maand is de prijs van Dogecoin met een indrukwekkende 68% gestegen, waarbij de wekelijkse grafiek ook een pomp van 56% aangeeft. Hoewel de munt nog steeds ongeveer 82% van zijn all-time high verwijderd is, zou een goede prestatie in de komende bullmarkt zijn prijs kunnen doen herleven. De belangrijke marktindicatoren van Dogecoin, zoals handelsvolume en marktkapitalisatie, beleven een enorme rally, waarvan analisten denken dat deze de lopende rally van Dogecoin nog dagen zal verlengen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix zie onderstaande links:

Bezoek Pullix

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.