uwerx
Persbericht

Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) Investeerders diversifiëren naar Uwerx Presale (WERX)

Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC) zijn voorbeelden van gevestigde cryptocurrencies die hun vroege investeerders enorme opbrengsten hebben opgeleverd. Als u er nu in investeert, zullen nieuwe beleggers echter geen winsten behalen die ook maar in de buurt komen van wat ze ooit aan hun vroege geldschieters hebben geleverd.

Munten met een kleinere kapitalisatie en bruikbaarheid in de praktijk – vooral die in de voorverkoopfase – hebben een oneindig groter potentieel om parabolische winsten te behalen. Een van die munten is Uwerx, wat volgens ons een betere investering is dan Polygon (MATIC) en Chainlink (LINK) in 2023.

Shiba Inu (SHIB) Beleggers het hof maken met de Metaverse

Shiba Inu (SHIB) heeft gewonnen door te praten over een verhuizing naar de metaverse. Het team van Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs nieuwe plannen aangekondigd en walvissen verplaatsten hun symbolische voorraad.

Shiba Inu (SHIB) probeert ontevreden investeerders het hof te maken met zijn plannen voor Shibarium en de Shibaverse. Shibarium is een nieuwe Layer-2-blockchain die naar verwachting schaalvoordelen zal opleveren voor het Shiba-ecosysteem. De Shibaverse streeft ernaar gebruikers passieve inkomensmogelijkheden, verzamelobjecten en beloningen te bieden. Shiba Inu (SHIB) staat momenteel op nummer 13 in de lijst met munten met een marktkapitalisatie van $6,3 miljard.

Dogecoin (DOGE) Beleggers moeten diversificatie overwegen

Dogecoin (DOGE) wordt nog steeds ondersteund door hypetraders en meme-investeerders. Het project zag zijn waarde toenemen toen Elon Musk Twitter kocht, maar dat was een teleurstelling. De marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE) is momenteel ongeveer $11 miljard tegen een prijs van $ 0,09. Als de munt een rendement van 10x opleverde en terugkeerde naar zijn vorige hoogtepunten, dan zou een marktwaardering van $100 miljard hem op de derde plaats plaatsen, maar is dat realistisch als er geen nut is?

Dogecoin (DOGE) is de moeite waard om vast te houden voor de rit in de achtbaan, maar de kansen om voort te bouwen op een winst van 10x zijn niet waarschijnlijk en beleggers moeten op zoek gaan naar projecten met betere fundamenten en opwaarts potentieel. Dit zijn geen betrouwbare investeringen en het is verstandig om diversificatie te overwegen.

Uwerx (WERX) voorverkoop heeft potentieel om 150x te raken in 2023

De lucratieve freelance- en kluseconomie van $1 biljoen bloeit met miljoenen externe werknemers en freelancers die naar freelanceplatforms zoals Upwork en Fiverr verhuizen om klanten te vinden. Dergelijke Web2-platforms hebben echter weinig concurrentie, waardoor ze meer dan 20% transactiekosten en geavanceerde functies in rekening kunnen brengen in ruil voor maandelijkse abonnementskosten.

Uwerx brengt daar verandering in. Uwerx bouwt een gedecentraliseerde op blockchain gebaseerde freelance marktplaats die aanzienlijk goedkopere transactiekosten, veilige administratie en gegevensprivacy biedt, en zich richt op de bescherming van de IP-rechten van gebruikers.

Uwerx heeft onlangs zijn voorverkoop gelanceerd voor het WERX-token, dat het platform mogelijk zal maken. WERX is momenteel beschikbaar tegen gereduceerde prijzen van $0,0065. WERX heeft echter het potentieel om een 200x te doen om tegen het einde van 2023 niveaus van $3- $4 te bereiken. Het is een geweldige kans voor crypto-investeerders om enorme winsten te maken ondanks het aanhoudende bearish sentiment.

Join the Uwerx (WERX) Presale Today

Uwerx is misschien wel het voorverkoopevenement van 2023. WERX heeft een aanzienlijk potentieel ten opzichte van investeringen in Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC) in 2023. Uwerx voldoet aan alle eisen van een succesvolle cryptocurrency, net zoals Polygon (MATIC) en Chainlink (LINK) ooit deden – mis de voorverkoop niet voor een bonus van 25% en een kans om deel te nemen aan een wedstrijd om de prijs van Bitcoin te raden en $5.000 aan WERX te winnen.

Lees hier meer:

Voorverkoop: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/