Rebel Satoshi
Persbericht

Dogecoin (DOGE) gaat naar de races terwijl de brandsnelheid van Shiba Inu (SHIB) omhoog schiet; Rebel Satoshi ($RBLZ) marcheert door voor meer winst na de lancering

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Dogecoin is in een week tijd 89% gestegen, maar experts verwachten dat er binnenkort een neerwaartse trend zal komen.
  • Shiba Inu steeg in een week tijd met 177%, maar analisten zijn van mening dat een retracement op handen is.
  • Rebel Satoshi belooft meer groei na een sprong van 150% tijdens de voorverkoop.

Terwijl de strijd tussen meme-munten heviger wordt, racen Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) om meer investeerders voor zich te winnen. Ondertussen is Rebel Satoshi ($RBLZ), een nieuwkomer in de meme-muntenniche, op de voorpagina verschenen nadat hij de openbare voorverkoop had voltooid en een ROI van 150% had gegenereerd. Welke cryptocurrency kun je het beste kopen: Dogecoin, Shiba Inu of Rebel Satoshi? Dat zoeken we uit!

Dogecoin stijgt met 89% in een week: komt er meer groei?

Dogecoin heeft de afgelopen zeven dagen indrukwekkend gepresteerd. Op 26 februari wisselde DOGE van eigenaar voor ongeveer $0,086. Na twee dagen marginale winsten te hebben geboekt, won DOGE op 28 februari grip op de markt na de lancering van Dogecoin versie 1.14.7. Dit nieuws en een bullish sentiment op de bredere markt veroorzaakten een enorme rally.

Als gevolg hiervan steeg DOGE op 4 maart naar $0,166, alvorens naar beneden te corrigeren en te stabiliseren rond $0,163. Ondanks de retracement betekent deze prijs dat DOGE in een week tijd maar liefst 89,53% heeft gewonnen. Zal DOGE zijn opwaartse trend voortzetten, en is het een topcrypto om in te investeren?

Volgens experts zal DOGE zich blijven terugtrekken naarmate de opwinding over de recente lancering van Dogecoin versie 1.14.7 afneemt. Daartoe hebben experts de DOGE-voorspelling van eind maart vastgesteld op $0,124.

Shiba Inu klimt 177% in een week: wat staat je te wachten?

Shiba Inu heeft de afgelopen zeven dagen een uitzonderlijke prestatie neergezet. Op 26 februari schommelde SHIB rond $0,000009666. Na dagenlang rond dit niveau te hebben gehandeld, begon SHIB op 28 februari te pompen nadat het Shiba Inu-team had aangekondigd dat SHIB Names op 5 maart zou worden gelanceerd.

Bovendien onthulde het nieuws op 2 maart dat de brandsnelheid van SHIB in 24 uur tijd met 30.000% was gestegen. Dit betekent dat Shiba Inu ongeveer 4 miljoen tokens heeft vernietigd. Als gevolg hiervan schoot SHIB omhoog en handelde op 4 maart tot $0,000027330, voordat hij zich stabiliseerde rond $0,000026840. Deze prijs betekent dat SHIB in een week tijd met 177,67% is gestegen.

Is SHIB, op basis van deze prestaties, een goede crypto om te kopen? Volgens deskundigen zal SHIB zijn groei volgen en de maand afsluiten op ongeveer $0,000019380. Deskundigen koppelen deze voorspelling aan het feit dat SHIB keldert naarmate het geroezemoes over de recente brand en de lancering van SHIB-namen verdwijnt.

banner

Rebel Satoshi laat investeerders zoemen na een sprong van 150% tijdens de voorverkoop!

Rebel Satoshi, een nieuwe meme-munt die tot doel heeft een revolutie teweeg te brengen in de crypto-ruimte door centralisatie te bestrijden, is een onderwerp van discussie geworden onder investeerders nadat hij onberispelijk presteerde tijdens de voorverkoop. Om precies te zijn: Rebel Satoshi heeft tijdens de voorverkoop ruim $2,5 miljoen binnengehaald, waardoor het de snelst groeiende meme-munt op de cryptomarkt is.

Hoewel dit een opmerkelijke mijlpaal is, is het de moeite waard erop te wijzen dat Rebel Satoshi ernaar streeft een marktkapitalisatie van $100 miljoen veilig te stellen voor zijn oorspronkelijke $RBLZ-token. Om deze prestatie te bereiken heeft Rebel Satoshi $RBLZ in het centrum van zijn ecosysteem geplaatst. Eenmaal voltooid zal het Rebel Satoshi-ecosysteem beschikken over een interactief P2E-spel, een NFT-marktplaats en een stakingprogramma.

In maart was Rebel Satoshi klaar met de voorverkoop en de prijs van $RBLZ was $0,025. Door deze prijs te bereiken heeft $RBLZ een ROI van 150% gegenereerd voor Early Bird Round-investeerders die het voor $0,010 kochten. Met name de Uniswap- en Coinstore-beurzen hebben $RBLZ genoteerd, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor meer investeerders.

Volgens experts zullen deze vermeldingen de $RBLZ helpen omhoogschieten. Als zodanig zijn experts van mening dat $RBLZ de beste crypto is om nu in te investeren!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-voorverkoopwebsite of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.