nuggetrush
Persbericht

Dogecoin en Bittensor boeken aanzienlijke winsten; Bullish marktsentiment versterkt NuggetRush voor een maanlanding

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Dogecoin’s (DOGE) plannen voor een grotere adoptie in e-commerce zouden zijn prestaties kunnen verbeteren.
  • Houders van Bittensor (TAO) mikken op een rendement van $700.
  • Het mijngame van NuggetRush blijft P2E-enthousiastelingen aantrekken nu zijn tokenverkoopaantal de 270 miljoen overschrijdt.

Het bullish momentum van Dogecoin (DOGE) zou in Q2 2024 kunnen toenemen. Bittensor (TAO) blijft in de groene zone te midden van de opwinding rond zijn stijgende AI-partnerschappen.

NuggetRush (NUGX) maakt golven in de game-sector, met de verkoop van meer dan 270 miljoen voorverkoop tokens en het ophalen van $3,75 miljoen. De prijs van zijn token is met 100% gestegen, tot een huidige waarde van $0,020. Maar kan NUGX andere top ICO-netwerken in 2024 overtreffen? Laten we dit bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Dogecoin sluit maart af op een hoogtepunt

De prestatie van Dogecoin (DOGE) in maart maakte het tot een van de top meme coins in de industrie. De stijging van Bitcoin wakkerde de vraag naar digitale activa aan, wat leidde tot een meme coin boom die de marktkapitalisatie van Dogecoin (DOGE) aan het einde van maart op $26 miljard bracht.

Dogecoin (DOGE) bleef ook in de groene zone ondanks een prijscorrectie die veel top crypto munten trof. DOGE werd verhandeld voor $0,1396 op 1 maart. Het steeg met 10,5% naar $0,1543 op 17 maart. DOGE sprong met 18,2% naar $0,1825 op 26 maart voordat het met 12,6% steeg naar $0,2056 op 1 april.

Dogecoin (DOGE) krijgt concurrentie van andere Solana meme coins naast zijn belangrijkste rivaal, Shiba Inu. Analisten zeggen dat de plannen van Dogecoin (DOGE) voor een grotere adoptie in de e-commerce sector het een voordeel kunnen geven. Dit zou de DOGE token van Dogecoin met 35,9% kunnen doen stijgen naar $0,2795.

Opwinding bouwt op rond Bittensor’s partnerschap met AIT Protocol

De bullishheid van Bittensor (TAO) gaat door ondanks een lichte daling veroorzaakt door de late daling van Bitcoin in maart. Ondanks dat het zijn positie als een van de bullish altcoins handhaaft, daalde het momentum van Bittensor (TAO) licht. Echter, on-chain rapporten tonen aan dat Bittensor (TAO) nog steeds in de groene zone blijft met een marktkapitalisatie stijging van $2,3 miljard sinds half januari.

Bittensor (TAO) sprong in maart ook kort naar $700. TAO werd verhandeld voor $606,89 op 28 februari. Het sprong met 18,5% naar $719,26 op 18 maart. TAO verloor bullish momentum, en daalde met 31,0% naar $495,78 op 30 maart. Het herstelde echter met 5,6% naar $523,65 op 2 april.

Bittensor (TAO) zou kunnen stijgen door een subnet-ontwikkelingspartnerschap met het AIT protocol. Beide bedrijven zullen de Einstein-AIT (subnet 5 in het Bittensor ecosysteem) bouwen. De ontwikkeling ervan zou de AI-diensten van Bittensor uitbreiden. Opwinding rond de ontwikkeling zou de waarde van TAO verder met 21,7% kunnen doen stijgen naar $633,99.

NuggetRush voltooit een waardestijging van 100% te midden van felle concurrentie van gamingtokens

De opwinding rond NuggetRush (NUGX) bouwt op nu meer gamers verlangen uitdrukken om te profiteren van zijn goudbeloningen. NuggetRush (NUGX) is een 3D-reis door een virtueel mijnbouwlandschap op Ethereum. Het verwelkomt investeerders, gamers en P2E-enthousiastelingen om te komen en zijn potentieel voor vermogenscreatie te verkennen via avontuurlijke gaminguitdagingen.

NuggetRush (NUGX) bestaat uit taken die draaien om het opzetten van een mijnbouwbedrijf. Alles wat een speler nodig heeft, is beschikbaar op NuggetRush (NUGX). Van land tot machines en zelfs een hoogwaardige marktplaats. NuggetRush bevat ook verschillende NFT-personages die de boel opfleuren met hun uiteenlopende mijnbouw- en ondernemersvaardigheden.

Het rekruteren van deze personages in je mijnbouwbedrijf is noodzakelijk. Echter, je moet zorgvuldig selecteren, rekening houdend met je beschikbare budget en je mijnbouwbehoeften. Verder kun je ongebruikte activa en extra machines op de marktplaats van het spel verkopen.

Spelers kunnen de financiële waarde van NuggetRush (NUGX) naar de echte wereld overbrengen. Alle activa, inclusief spelfondsen, zijn inwisselbaar voor contant geld. Bovendien biedt het NFT-staking die tot 20% APY betaalt aan gamers voor het vergrendelen van hun activa voor een vaste periode. Zijn NFT-stakingsmogelijkheden bieden het gemak van het verdienen van inkomsten uit gamingactiva zonder deze te verkopen.

De stapel van P2E-voordelen van NuggetRush (NUGX) heeft veel ogen getrokken naar zijn gaming-ecosysteem. Het heeft nu meer dan 270 miljoen tokens verkocht in zijn voorverkoop. De totale inkomsten uit NUGX-verkopen hebben de $3,75 miljoen overschreden.

Bovendien heeft de recente stijging naar $0,020 een groei van 100% in de voorverkoop voltooid vanaf een initiële prijs van $0,010. Het verzamelen van NUGX-tokens is een kans om deel te nemen aan een van de snelst groeiende in de cryptomarkt.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.