kangamoon
Persbericht

Dogecoin en Shiba Inu worstelen om momentum, terwijl houders overstappen naar een nieuwe memecoin

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Twee van de belangrijkste memecoins, Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), hebben de afgelopen weken moeite gehad om een opwaartse rally vast te houden op de markt. Als gevolg van deze ontwikkeling hebben de tokenhouders gezocht naar alternatieve crypto-investeringen om het afnemende momentum van Dogecoin en Shiba Inu te compenseren.

Bij het zoeken naar alternatieven valt KangaMoon (KANG) op als een van de best presterende memecoins met enorm groeipotentieel. Hierdoor stappen houders van de twee belangrijkste memecoins over naar KangaMoon om zich te positioneren voor toekomstige winst. Hieronder volgen meer details.

Houders van Dogecoin vrezen een langdurige prijsdaling

De status van Dogecoin (DOGE) als de meest waardevolle memecoin op basis van marktkapitalisatie blijft bestaan. Echter, de recente prijstraject van Dogecoin heeft houders gealarmeerd voor een dreigende aanzienlijke daling. Ter context: Dogecoin heeft ongeveer 4% verloren in de afgelopen week.

Ondertussen heeft de prijs van Dogecoin een positieve traject van 8% groei binnen de afgelopen maand behouden. Desalniettemin vrezen houders dat de recente daling in de prijswaarde het begin zou kunnen zijn van een langdurige bear-trend. Als zodanig heeft een aanzienlijk aantal investeerders van de token zich gericht op de opkomende KangaMoon memecoin.

Shiba Inu (SHIB) herstelt en staat klaar voor een rally

De prijs van Shiba Inu (SHIB) heeft zijn lichte terugval overwonnen en de prijswaarde op het pad van een opwaartse rally gezet. Echter, de prijs van Shiba Inu in de afgelopen week laat slechts een lichte winst van 2% zien, aangezien houders migreren naar KangaMoon, waarvan experts een 10x rally in juni voorspellen.

Met de stijgende handelsvolume en marktkapitalisatie van Shiba Inu zal de token waarschijnlijk een verlengd bullish sentiment veroorzaken, waardoor het een top memecoin wordt om in te investeren. In de afgelopen week tonen gegevens van Shibburn dat het SHIB-verbrandingspercentage met meer dan 60% is gestegen, met een piek van 169% in het transactievolume van Shiba Inu. Dit toont verhoogde marktactiviteit. Hierdoor zou de prijs van SHIB in juni met 100% kunnen stijgen.

KangaMoon (KANG) – De nieuwe potentiële blue-chip memecoin

Na de fluctuerende prijsniveaus van memecoins zoals Dogecoin en Shiba Inu, heeft KangaMoon (KANG) zich gepositioneerd als een van de best presterende memecoins, zelfs terwijl het nog in de voorverkoop is. Ter context: KangaMoon heeft meer dan $7,3 miljoen aan verkoopopbrengsten opgehaald. Opmerkelijk is dat de token tot nu toe 400% is gestegen in de voorverkoop, met een extra projectie van 450% stijging vóór de lancering.

Al deze statistieken geven inzicht in hoe exponentieel het potentieel van de memecoin is geworden. Met de notering op CoinMarketCap en CoinGecko is KangaMoon zelfs begonnen met de voorbereidingen voor de lancering. Als zodanig moeten investeerders die willen profiteren van zowel de pre-launch als post-launch prijsrallies nu beginnen met investeren in de KangaMoon token tegen een prijs van slechts $0,025.

Ondertussen biedt het KangaMoon platform een bloeiend ecosysteem om inkomen te genereren uit de play-to-earn gaming adventure. Spelers die bepaalde mijlpalen bereiken, worden beloond met digitale verzamelobjecten, inclusief de KANG token.

Daarnaast fungeert het KangaMoon platform als een bloeiende meme-gemeenschap, ontworpen om interactie en betrokkenheid tussen meme-enthousiastelingen op het platform te faciliteren. Over het algemeen vertegenwoordigt KangaMoon een naadloze synergie van GameFi en SocialFi structuren en een kans om te investeren in KANG, dat wordt gezien als een van de beste memecoins op de markt.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.