Dogecoin, doge
Persbericht

Dogecoin Koers Verwachting: Nieuwe Crypto Functie Op X-App, Zal Elon Musk Crypto Hype Aanwakkeren, Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elon Musk, de eigenaar van X, gaf onlangs aan dat hij plannen heeft om een ‘alles-in-een app’ te ontwikkelen. Deze app zal een nieuwe betalingsfunctie bevatten, waaronder waarschijnlijk de bekende Elon Musk crypto: Dogecoin. Kan dit ervoor zorgen dat de Dogecoin koers gaat stijgen en kan Dogecoin veel waard worden?

Betalen met Elon Musk Crypto op X

In een interview van de Daily Wire met Elon Musk vertelt Musk interviewer Ben Shapiro over het willen toevoegen van een betalingsfunctie aan X. Dit systeem moet vergelijkbaar zijn met PayPal. Musk wil deze nieuwe functie dit jaar nog toevoegen aan het platform.

Onlangs heeft Musk een speciaal account gecreëerd voor de aankomende betaalfunctie op het sociale media platform. Al snel werd gespeculeerd dat deze app een crypto functie zal hebben.

Dogecoin Koers Verwachting – DOGE en Elon Musk

Het is alom bekend dat Elon Musk gelooft in DOGE. Op verschillende momenten heeft hij aangegeven vertrouwen te hebben in de coin, en hij is ervan overtuigd dat Dogecoin veel waard kan worden. Musk heeft dan ook DOGE tokens in zijn bezit en de merchandise winkel van Tesla, en verschillende SpaceX producten, accepteren DOGE als betaalmiddel.

In het verleden hebben meerdere tweets van Musk over Doge al laten zien dat hij fan is van de meme coin. Daarom zijn er in de crypto community sterke geruchten dat Doge een van de betaalmiddelen op X gaat worden.

De aankondiging van Elon Musk over de potentiële nieuwe crypto app zou ervoor kunnen zorgen dat de Dogecoin koers verwachting positief uitpakt. De afgelopen tijd had DOGE het namelijk niet gemakkelijk.

Als we kijken naar de Dogecoin koers grafiek, zien we bijvoorbeeld dat de coin vergeleken met vorig jaar is gedaald met ruim 7,5%. 

Na de aankondiging van Musk steeg de Dogecoin koers licht, maar experts wezen erop dat deze stijging hoogstwaarschijnlijk van korte duur kon zijn. Hun voorspelling lijkt inmiddels uit te komen, aangezien de Dogecoin koers snel weer daalde na de initiële opwinding rondom de aankondigingen van de X directeur.

Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

De aankondiging van Musk op X over Doge heeft in het verleden veel stof doen opwaaien, maar de afgelopen tweet heeft niet zoveel losgemaakt. Er lijkt dus meer nodig te zijn om de Dogecoin koers te laten stijgen, zoals een rol op het X platform als betaalmiddel.

Vooralsnog is de Dogecoin koers verwachting dus niet heel positief op de korte termijn. Er lijken fundamentele veranderingen nodig te zijn, waarmee de token zijn momentum weer kan hervinden. Veel investeerders zijn daarom op zoek naar nieuwe veelbelovende meme coins. Voor hen hebben wij hieronder een aantal interessante opties verzameld.

Nieuwe Cryptomunten met Veel Potentie

Nieuwe cryptomunten kunnen een interessante optie zijn als het gaat om extreme rendementen. Vooral de presale crypto springen hierbij in het oog, want deze projecten staan nog helemaal aan het begin van hun groeicurve. 

Nadat de tokens worden gelist aan een exchange, stijgt de prijs normaliter rap. Enkele van deze nieuwe cryptomunten zijn Sponge V2 en Meme Kombat.

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme Coin met Veel Potentie op Korte Termijn

Sponge V2 is een nieuwe meme coin die veel potentie heeft op de korte termijn. Deze token is een nieuwe versie van de eerder succesvolle Sponge V1 tokens. De marktkapitalisatie van de token steeg daarmee naar een indrukwekkende $100 miljoen. Vroege investeerders van Sponge zagen hun investering namelijk 100x meer waard worden.

Na het initiële succes daalde de koers flink door een gebrek aan utility, en dat is met de tweede versie opgelost. De ontwikkelaars zijn druk bezig met het ontwikkelen van een Play-to-Earn game. In dit spel zal Sponge V2 token een centrale rol innemen.

Hierdoor verwachten analisten dat de nieuwe token het succes kan evenaren of zelfs overtreffen.  De opkomende cryptomunt Sponge V2 moet de eerste versie uiteindelijk volledig gaan vervangen.

De nieuwe token is te verkrijgen via een bijzonder Stake-to-Bridge mechanisme. Hiervoor moeten investeerders de eerste token en vervolgens staken. Als beloning voor het staken van deze voorganger worden ze beloond met Sponge V2 tokens. De Sponge V1 tokens worden permanent gelocked en zullen via het stakingmechanisme overgaan naar Sponge V2 tokens.

De ontwikkelaars willen de coin op grote exchanges listen, waaronder OKX en Binance. Wanneer Sponge V2 in de voetsporen van zijn voorganger kan treden en het voorbeeld volgt van vele andere meme coins, zoals BONK en MEME, kan de coin zeker de volgende crypto hype zijn.

Het staken van Sponge V1 is overigens zeer lucratief. Stakers kunnen vier jaar lang staking beloningen ontvangen. De APY staat hierbij op ruim 40%. Daarnaast loopt er een tijdelijke actie waarbij je het dubbele aantal tokens krijgt bij het kopen van Sponge V1 token. 

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Verdien Geld met de Volgende Crypto Hype

Veel traders zien meme coins als een goede investering die je in een korte tijd veel geld kan opleveren. Een van de nieuwe crypto meme coins die klaar wordt gestoomd voor de volgende crypto hype is Meme Kombat. 

Meme Kombat heeft veel karakteristieken van een meme coin. Toch is deze token niet zomaar een meme coin, want traders kunnen op verschillende manieren rijk worden met crypto met dit nieuwe crypto project.

Op het platform van Meme Kombat is een speciale Battle Arena ontwikkeld. In de Battle Arena nemen de bekendste meme coin personages, zoals Doge, Pepe, Shiba en Sponge. het tegen elkaar op.

Gebruikers van het platform kunnen inzetten op de uitkomst van deze gevechten. Bij goede uitkomsten krijgen ze een beloning uitgekeerd in $MK tokens. De hoogtes van deze beloningen verschillen per gevecht en kunnen bij de grootste gevechten flink oplopen.

Dit is echter nog niet alles wat het Meme Kombat project omvat. Traders kunnen namelijk een passief inkomen verdienen met het staken van de $MK token. De APY staat namelijk op een zeer aantrekkelijke 150%. Bovendien hoeven traders niet te wachten totdat de crypto presale is afgelopen, want al tijdens de presale is het mogelijk om je tokens te staken.

De presale is al bijna afgelopen en de hard cap komt al in zicht. Ga nu dus snel naar het platform van Meme Kombat en verzeker je van $MK tokens tegen de laagste mogelijke prijs. 

Nu naar Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.