Shiba Inu (SHIBA)
Persbericht

Dogecoin Koers verwachting – Twitter logo Rebranding Zorgt voor 30% pump, is Love Hate Inu de Volgende Meme Coin die Gaat Stijgen?

Meme cryptocurrency Dogecoin (DOGE) steeg deze week met meer dan 30% nadat het logo van Twitter vervangen werd door een foto van de Shiba Inu die Dogecoin al sinds de oprichting van de digitale token gebruikt als logo.  

Dit gebeurde op verzoek van Elon Musk, de steenrijke en controversiële ondernemer die in 2022 Twitter opkocht en sindsdien de touwtjes in handen heeft bij het socialmediaplatform met meer dan 368 miljoen gebruikers. 

Afgelopen vrijdag nog verzochten Musk en zijn team aan advocaten een Amerikaanse rechter om een punt te zetten achter een lopende aanklacht en rechtszaak tegen de multimiljardair. Deze rechtszaak draait om een beschuldiging van het bewust beïnvloeden van de Dogecoin koers en prijs door middel van een aantal tweets, die daardoor met ruim 36,000% steeg. 

Ga naar de Love Hate Inu Presale

Recap: Dit Gebeurde er de Afgelopen Dagen met de Dogecoin Koers en Twitter CEO Elon Musk 

De relatie tussen Elon Musk, Dogecoin en Twitter gaat al een aantal jaar terug. Met enige regelmaat valt de voorman van onder andere Tesla, Twitter en SpaceX terug in grappen en memes over de cryptomunt, die dan steevast een stijging in handelsvolume, volatiliteit en vaak ook de prijs leiden. Ook deze week was dat het geval. 

Dogecoin Koers Grafiek met piek op maandag 3 april

Op maandag viel het oplettende gebruikers al snel op: het logo van Twitter – van oudsher een blauw logo van een vogel, was nergens meer te bekennen. In plaats daarvan prijkte er op alle pagina’s van het platform een afbeelding van een Shiba Inu, een Japans hondenras, dat bekend is geworden door de ‘Doge’ meme. Ook ontstaan vanuit deze meme is Dogecoin, een cryptocurrency token met weinig utility, maar die bij veel gebruikers tot de verbeelding spreekt door de connectie met meme culture.

Gebruikers legden direct de link tussen het ‘nieuwe’ logo van Twitter en de cryptocurrency Dogecoin, en begonnen massaal met het kopen van DOGE. Hierdoor schoot de Dogecoin koers maandag de lucht in met meer dan 30%. Rond 19:00 Nederlandse tijd was Dogecoin zelfs weer even 10 cent waard (in dollars). 

Bijzonder Timing Dogecoin Koers Rally 

De stijging van DOGE komt onverwacht. De afgelopen tijd was de Dogecoin koers namelijk redelijk stabiel in een range van $0,070 – $0,080. Een vergelijkbaar koersniveau met dat van DOGE in het begin van 2023. 

Dat Dogecoin rallied vlak na 1 april is ook opmerkelijk, en er gaan stemmen op die zeggen dat het aan passen van het logo waarschijnlijk een verlate 1 april grap is. Dat past goed bij het meme-imago dat de cryptocurrency heeft. 

Gezien de beslissing met toestemming van CEO Elon Musk is genomen, is het ook belangrijk om in gedachten te houden dat hij en zijn team afgelopen vrijdag een verzoek tot seponering van een lopende rechtszaak over manipulatie van de Dogecoin koers hebben ingediend. Het gaat om een rechtszaak uti 2022 waarbij er in totaal $258 miljard wordt geëist van Musk vanwege vermeende manipulatie van de Dogecoin koers. 

De beschuldiging gaat dat Dogecoin een piramideschema is waarvan Musk profiteert door de prijs te beïnvloeden met zijn uitingen op sociale media zoals Twitter. De advocaten van Musk verdedigen zich door te stellen dat de uitingen van Musk op Twitter, en uitspraken zoals “Dogecoin rulz”, te vaag zijn om als poging tot marktmanipulatie te zien en dat het gaat om ‘onschuldige en soms flauwe’ tweets.

Ook na het aanpassen van het Twitter logo liet Musk van zich horen op zijn @ElonMusk account. Hij tweette onder andere een foto van een Dogecoin meme en postte onderstaande afbeelding waarmee hij de reden geeft van de aanpassing, en erop hint dat het idee voor de logo-rebranding al langer bestond: 

Dogecoin Koers Verwachting – Wat Nu, en zijn Meme Coins de Nieuwe Crypto met Potentie?

Wat gaat er nu gebeuren met de Dogecoin koers verwachting, en wat kunnen beleggers verwachten van andere meme coins en nieuwe crypto? Laten we om te beginnen kijken naar Dogecoin. 

De Dogecoin koers verwachtingen van experts en analisten van eerder deze week kunnen eigenlijk alweer de prullenbank in. Weerstandsniveaus die hierop werden vermeld zijn allemaal in één klap doorbroken met de pump van zo’n 30%. De Dogecoin koers steeg in één keer van ruim 7 naar 10 cent. 

Daarna stagneerde de breakout, en corrigeerde DOGE naar $9 cent per token. Op dit moment beweegt de token zich tussen een koers van $0,09 en $0,10. Er zijn geen duidelijke signalen dat de Dogecoin koers verwachting nu direct positief eerst, of dat we moeten rekenen op een verdere correctie. Dat laatste lijkt gezien de plotselinge stijging wel reëel. 

Op een harde stijging volgt doorgaans een fikse correctie. Beleggers moeten daarbij ook in gedachten houden dat Dogecoin nog steeds geen echte functionaliteit heeft, en de Dogecoin koers eigenlijk pure speculatie is. Tegelijkertijd kunnen meme coins op basis van hype soms onverwacht sterk presteren en hoog stijgen. 

Stijging Dogecoin Koers is Goed Nieuws voor Nieuwe Crypto en Meme Coins 

De stijging van Dogecoin is hoe dan ook goed nieuws voor andere meme coins en nieuwe crypto met potentie. Er is bullish sentiment aanwezig in de markt, en het zou binnen de lijn der verwachting liggen dat een deel van het volume en de profits van de Dogecoin rally afvloeien naar andere meme coins – zoals Shiba Inu en Floki. Hou deze dus in de gaten.

Een nog betere optie zijn nieuwe crypto met potentie, en zeker nieuwe meme coins. Het perfecte voorbeeld van een dergelijke token is Love Hate Inu (LHINU). Dit is een, nu nog kleine, nieuwe crypto met potentie die gebruik maakt van hetzelfde soort memes als Dogecoin.

Zo zijn het logo en de naam van Love Hate Inu beiden gebaseerd op hetzelfde Shiba Inu hondenras dat Dogecoin gebruiken en nu het logo van Twitter is. Ook gebruikt het project dit slim in combinatie met karikaturen van beroemdheden zoals Elon zelf, zoals te zien op bovenstaande foto. 

Love Hate Inu is een vote-to-earn crypto op het randje van de memecoins. Het is een concept waarbij gebruikers kunnen stemmen op hun favorieten in polls, en zo hun mening laten horen. Dit kan voor allerlei organisaties en personen interessante mogelijkheden voor marktonderzoek opleveren. 

Wanneer gebruikers stemmen doen ze dat door LHINU tokens te staken. Hoe langer men staked, hoe waardevoller de stem. Als beloning voor de deelname aan de polls, ontvangen zij bovendien weer extra LHINU tokens. 

De Love Hate Inu tokens worden nu alvast aangeboden middels een presale. Deze presale verloopt in verschillende fases, waarbij investeerders tegen een vaste prijs een hoeveelheid cryptomunten kunnen aanschaffen. Dit kan met Ethereum (ETH) en Tether (USDT) via de officiële presale website van Love Hate Inu.

Meer informatie over de nieuwe LHINU meme coins

Love Hate Inu Presale Informatie – Nieuwe Crypto met Potentie Trekt Veel Investeerders

De Love Hate Inu presale is publiekelijk toegankelijk, en geeft iedereen een eerlijke kans om te investeren. Op dit moment is er al voor ruim $2,8 miljoen aan kapitaal opgehaald. Wanneer de mijlpaal van $3 miljoen wordt bereikt, volgt de onthulling van de mysterieuze CEO van het project! 

Love Hate Inu kost momenteel omgerekend $0,000105 per token. Dit is iets hoger dan de presale prijs per token in de eerste fase van $0,000095, maar een stuk lager dan de presale prijs in de laatste fase en tijdens de launch van de cryptocurrency ($0,000145). 

Investeerders kunnen via de link hieronder de website van Love Hate Inu bezoeken voor meer informatie, of om direct deel te nemen aan wat door velen nu al wordt getipt als een van de beste crypto presales van 2023. Deelname aan de presale kan met Ethereum (ETH) of Tether (USDT) en een crypto wallet van bijvoorbeeld MetaMask. Door de integratie met TransAk is het ook mogelijk om met een creditkaart LHINU deel te nemen aan de presale.

Zelf Meedoen aan de Love Hate Inu Presale