Dogecoin_Persbericht
Persbericht

Dogecoin Koersdaling Zorgt Voor $3,7 Mld Verlies in Market cap Binnen 10 Dagen – Wat Gaat Dogecoin Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin heeft het erg moeilijk gehad in de laatste dagen van de maand april. De grootste meme coin van de wereld verloor binnen 10 dagen $3,7 miljard van zijn market cap. Wat gaat Dogecoin doen in de nabije toekomst?

Dogecoin heeft een aantal volatiele weken achter de rug. De token moest net als de rest van de crypto markt aanzienlijke verliezen accepteren in aanloop naar de Bitcoin halving, maar wist daarna ook weer een herstel door te maken. Sinds dit herstel is de DOGE koers echter begonnen aan een aanhoudende neerwaartse trend. In een week tijd is de DOGE koers nu meer dan 23% gedaald. Dit brengt het totale verlies over de afgelopen 30 dagen tot bijna 40%. 

Als er voorbij de koers bewegingen gekeken wordt laat on-chain data zien dat Dogecoin miners anticiperen op een aanhoudende neerwaartste trend. Data van IntoTheBlock laat zien dat er grote fluctuaties plaatsvinden in het aantal Dogecoin dat vastgehouden wordt door Dogecoin mining firms. Dit lijkt te wijzen op een grote ‘sell-off’ onder Dogecoin houders die veroorzaakt wordt door paniek over de recente prestaties van de DOGE koers. 

Dogecoin Koers Verwachting – Wat Gaat Dogecoin Doen?

Dogecoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De RSI van Dogecoin lijkt te bevestigen dat er sprake is van verkoop momentum nu deze waarde richting de 30 is gezakt. Tegelijkertijd geeft het MACD histogram een verkoopsignaal af met een waarde van -0,0099. 

Met zijn recente dalingen is de koers ook onder al zijn belangrijkste moving averages gezakt, van zowel de korte als de lange termijn. Daarmee lijkt Dogecoin zich in een erg moeilijke fase te bevinden die voorlopig nog niet op lijkt te houden. 

Dit zorgt ervoor dat het erg aannemelijk is dat de DOGE koers voorbij zijn ondersteuning rond de $0,12 zakt. Op dat moment is de kans aanwezig dat er een nieuwe crash plaatsvindt die de DOGE koers richting de $0,10 brengt. 

Alternatieve Cryptos om in te Investeren

Omdat de Dogecoin koers op de korte termijn geen herstel door lijkt te kunnen maken zullen veel investeerders er goed aan doen om hun aandacht te verschuiven naar andere cryptos die in staat zijn aanzienlijke te stijgen op de korte termijn. 

Historisch gezien zijn presale tokens in staat geweest om zijn investeerders aanzienlijke winsten op te leveren. Dit komt doordat investeerders in staat zijn om tokens te kopen tegen een gereduceerde prijs en als het project vervolgens tractie creëert kunnen deze tokens ongelofelijke stijgingen tegemoet gaan op het moment dat ze gelist worden.

Ook nieuwe cryptomunten zijn in staat om aanzienlijk te stijgen, doordat ze beschikken over een lage market cap. Deze lage market cap zorgt ervoor dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor aanzienlijke stijgingen op het moment dat er een bull run plaats vindt. 

Hieronder bespreken we dan ook een aantal van de meest belovende altcoins van dit moment. Hieronder vallen twee presale tokens en twee onlangs gelanceerde meme coins. Al deze projecten zijn veilig en hebben het potentieel om zijn investeerders aanzienlijke winsten op te leveren op de korte termijn. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Het Beste Multi-Chain Alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is de eerste optie die besproken moet worden als er gekeken wordt naar een alternatief voor Dogecoin. Deze token is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain versie van Dogecoin. Het project realiseert dit door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains. 

De Dogeverse token zal onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, Avalanche, Base, Polygon, Solana en BNB blockchains. Het project weet hierdoor al de nodige tractie te creëren aangezien gebruikers kunnen profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Dogeverse geeft ook aan snellere en goedkopere transacties aan te kunnen bieden door verbeterde liquiditeit. 

Met een maximale token voorraad van 200 miljard token zit er een cap op het aantal uitgegeven Dogeverse tokens. Dit is goed voor de toekomst van het project en kan ook deflatoir werken, helemaal in combinatie met zijn staking mechanisme. 20 miljard van de token voorraad is namelijk gereserveerd voor staking beloningen. Gebruikers die de DOGEVERSE token vasthouden kunnen genieten van een APY van 87%.  Daarnaast zijn er nog eens 30 miljard gereserveerd voor de presale die nu live staat. Ondanks dat deze presale live staat zijn gebruikers nu al in staat om hun aangekochte tokens te staken. 

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al bijna $13 miljoen op weten te halen en bevestigt daarmee nogmaals hoe populair dit project al is binnen de crypto community. De prijs van 1 DOGEVERSE token is op dit moment $0,000304, maar deze prijs zal verder gaan stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BASE, SOL, MATIC, AVAX, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Crypto Die Werelden Van AI Crypto En Meme Coins Samenbrengt

Met WienerAI is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen die weleens tot grote disruptie binnen de meme coin sector kan leiden. Deze meme coin combineert namelijk de werelden van AI crypto en meme coins en kan hiermee rekenen op een breed publiek aan geïnteresseerde investeerders. 

WienerAI heeft net als veel andere meme coins een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. In het achtergrondverhaal van WienerAI wordt uitgelegd hoe er in het jaar 2132 een wetenschapper is die de beste AI compagnon die er bestaat wil ontwikkelen. Door per ongeluk het DNA van een hotdog te mixen binnen deze creatie ontstond echter de humoristische WienerAI. 

De native token van WienerAI, WAI, kan worden gestaked door gebruikers. Op dit moment kunnen WAI houders zelfs profiteren van een APY van boven de 1.200 procent. Ondanks dat dit percentage nog gaat dalen kunnen vroege investeerders dus al aanzienlijke winsten realiseren op dit platform. 

De presale van WienerAI heeft inmiddels al meer dan $700.000 weten op te halen, ondanks dat het onlangs pas gelanceerd is. Tokens kosten op dit moment $0,000702 per stuk, maar deze tokens zullen verder gaan stijgen in prijs op het moment dat de presale zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels EHT, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Smog (SMOG) – Nieuwe Onlangs Gelanceerde Solana Meme Coin 

Smog is een nieuwe Solana meme coin die geen gebruik maakte van een presale, maar gelijk gelist werd op de Jupiter DEX. Dit betekent dat het project niet in staat was om een grote community aan investeerders en liefhebbers op te bouwen. Desondanks was de SMOG koers in staat om meer dan 100% te stijgen in de eerste 24 uur na zijn lancering. 

Het team is inmiddels nog altijd hard bezig om de viraliteit en naamsbekendheid van dit project te vergroten. Hiervoor is dan ook 50% van de token voorraad voor gereserveerd. Deze voorraad gaat gebruikt worden voor het ontwikkelen van wereldwijde marketing campagnes. 

Daarnaast is er nog eens 35% van de token voorraad gereserveerd voor airdrop beloningen. Airdrops vormen een belangrijke factor bij de allocatie van Smog tokens. Gebruikers die in aanmerking willen komen voor deze airdrops zullen SMOG tokens moten kopen. Daarnaast kan je ook voor airdrop punten sparen op Zealy. 

Smog werd initieel alleen gelanceerd op de Jupiter DEX, maar op 4 april ging de SMOG token ook live op de MEXC exchange. Gebruikers die de token op dit moment kopen via de officiële website komen daarnaast in aanmerking voor 10% korting. Deze korting zal binnen korte tijd echter ophouden. 

Bezoek Smog Website

Sponge (SPONGE) – Bekende Meme Coin Migreert Naar Polygon Blockchain

Sponge is een bekende naam onder veel traders nadat de Sponge token in 2023 binnen korte tijd een market cap van $100 miljoen wist te realiseren. De Sponge token was echter een meme coin zonder enkele utility en hierdoor moest de token op de loop van der tijd consolideren. Het team heeft er nu echter voor gekozen om een grote update door te voeren. 

Met de introductie van de Sponge V2 token wil het team achter Sponge de gebreken van de originele Sponge token oplossen. De Sponge V2 token gaat om deze reden onder andere gebruikt worden voor Play 2 Earn racing games. 

Daarnaast zal de Sponge V2 token ook gestaked kunnen worden voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment worden er beloningen beloofd van 163%. Door de introductie van deze utility wil het team het gebrek aan utility van de Sponge token oplossen en is de verwachting dat de token zijn waarde vast kan houden over een lange periode. 

De Sponge token is nu nog beperkte tijd te koop op de officiële Sponge website. Hier kunnen SPONGEV2 tokens gekocht worden middels ETH, MATIC en UDST. De Sponge V2 zal de originele Songe token uiteindelijk volledig vervangen en ook de Sponge naam krijgen. De originele Sponge zal verwijderd worden door naar een permanent wallet adres gestuurd te worden. 

Bezoek Sponge Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.