Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dogecoin stijgt met 15% nu Tesla DOGE begint te accepteren

Elon Musk, de CEO van Tesla, heeft aangekondigd dat de fabrikant van elektrische auto’s vanaf nu Dogecoin accepteert voor het kopen van merchandise.


Dogecoin schiet met meer dan 15% omhoog

De prijs van de Dogecoin schoot meteen omhoog naar een maandelijks hoogtepunt van boven de $0,20. Dit als reactie op het nieuws dat de DOGE token nu kan worden gebruikt voor betalingen in de Tesla-winkel.

Elon Musk deelde het nieuws op Twitter en zei dat de handelswaar van het bedrijf “koopbaar is met Dogecoin”.

Zoals in de onderstaande grafiek is te zien schoot de Dogecoin prijs met meer dan 15% omhoog naar een hoogtepunt van $0,210370.

De meme coin bevindt zich nu weer op hetzelfde niveau als op 14 december, toen Musk de intergratie van DOGE voor het eerst aankondigde.

“Tesla zal wat merch kopen bij Doge en kijken hoe het gaat”, zei Musk destijds.


Wil jij DOGE verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Wat kun je kopen in de Tesla winkel?

Momenteel zijn er slechts een paar items beschikbaar in de Tesla-winkel die je met DOGE kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Giga Texas Belt Buckle, die te koop is voor 835 DOGE. Ook is er een Cyberwhistle voor 300 DOGE en een Cyberquad voor kinderen, die beschikbaar is voor 12.020 DOGE.

Vorig jaar begon Tesla Bitcoin te accepteren als betaling voor zijn elektrische voertuigen. Het bedrijf stopte hier echter mee vanwege zorgen over de negatieve impact van de toonaangevende cryptocurrency op het milieu.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten