shiba inu
Persbericht

Dogecoin vs Shiba Inu: SHIB Overtreft DOGE Trading Volume – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden In Meme Crypto Rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin en Shiba Inu zijn al tijden in een felle strijd verwikkeld. Beide meme coins met honden in de hoofdrol strijden om de eer de grootste meme crypto te zijn. DOGE ligt op het moment iets voor, maar Shiba Inu lijkt nu meters te kunnen gaan maken. Kan Shiba 1 euro worden in de volgende crypto rally?

Dogecoin vs Shiba Inu – Doge Geniet Plotse Crypto Rally

Zowel Dogecoin als Shiba Inu hebben in de afgelopen maand een enorme groei doorgemaakt. Dogecoin is over de afgelopen dertig dagen met 123% gestegen. Spectaculaire cijfers, zeker voor een meme coin die meerdere malen door investeerders en analisten afgeschreven was.

De groei van Dogecoin leek wat af te remmen, maar kreeg op 14 maart weer een enorme boost. Op die dag steeg de koers van de token plotseling met bijna 10% van $0,017 naar $0,019. Omdat dit evenement om 4:30 in de ochtend plaatsvond, lagen de meeste Europese traders echter nog lekker te slapen, onbewust van de gemiste kans.

De groei zorgt ervoor dat Dogecoin wat afstand neemt van Shiba Inu. Met een market cap van $26,5 miljard bezit DOGE momenteel stevig de negende plek op de ranglijst van grootste tokens. Toch zal de grootste meme crypto op moeten passen, want Shiba Inu lijkt zich op te maken voor enorme groei.

Dogecoin vs Shiba Inu – Maakt Trading Volume SHIB nieuwe Koning Meme Crypto?

De crypto rally van Dogecoin was indrukwekkend, maar de stijging van Shiba Inu in de afgelopen dertig dagen maakte de tongen pas echt los. Over een maand gezien, steeg de waarde van de token met maar liefst 250%! In de Bitcoin halving rally, die nog steeds bezig is, toont SHIB zich als een van de bekende crypto met de grootste stijging.

In de afgelopen week heeft de token weinig groei neer weten te zetten: met een kleine 2% koersstijging kan wel gezegd worden dat de token vrijwel horizontaal ging. Het gebrek aan groei zorgde ervoor dat de token de tiende plek op de market cap ranglijst moest inleveren (Avalanche is SHIB voorbij gegaan) en het verschil ten opzichte van Dogecoin groeide. Momenteel heeft SHIB een market cap van $19,9 miljard.

Data wijst echter uit dat een sterke groei van Shiba Inu aanstaande lijkt en daarmee kan SHIB zomaar weer tussen de grootste crypto stijgers komen te staan. Zo komt uit analyses van Kaiko naar voren dat SHIB een geweldige trading volume heeft: in de afgelopen maand werd er voor maar liefst $31 miljard aan tokens verplaatst. Dogecoin daarentegen heeft een volume van ‘slechts’ $23 miljard.

Deze transfers kunnen een teken zijn dat whales zich voorbereiden op de volgende meme crypto rally, waarin de Shiba Inu koers met sprongen omhoog kan gaan. Kan Shiba Inu 1 euro worden? Waarschijnlijk niet. Toch is een stijging op de lijst van beste meme coins goed mogelijk, en dan kan Dogecoin wellicht van de meme crypto troon gestoten worden.

Kapers op de Kust: Nieuwe Cryptomunten met Potentie

Terwijl de strijd van Dogecoin vs Shiba Inu nog wel een tijdje zal voortduren, moeten beide tokens blijven opletten niet voorbijgestoken te worden door nieuwe cryptomunten. De meme crypto wereld is constant aan het veranderen, en kleine tokens kunnen investeerders enorme winsten opleveren. Op den duur kunnen ze zelfs uitgroeien tot de grootste crypto stijgers.

Wat zijn beste meme coins die op dit moment nog relatief klein zijn, maar misschien wel de potentie hebben om op een dag SHIB en DOGE voorbij te gaan?

Scotty the AI (SCOTTY) – Waakhond en Meme Coin

Het nieuwe crypto project Scotty the AI is meer dan alleen een meme crypto. Het platform is van plan om de veiligheid op de blockchain te vergroten met behulp van AI technieken.

Scotty is een meme coin vormgegeven rondom een cartooneske Schotse terriër (die futuristische ruimtereizen maakt). De keuze voor dit hondenras is geen toeval: de Schotse terriër is een alert en waakzaam hondje, dat vroeger in de highlands grote kuddes met schapen bewaakte.


Precies in die geest is Scotty the AI van plan de veiligheid in de blockchain wereld te vergroten: Scotty brengt transacties in kaart, maakt het mogelijk om oude transacties op te zoeken en kan alarm slaan wanneer iets niet in de haak lijkt. Hierdoor moeten hackers en scammers de pas afgesneden worden.

Daarnaast wil Scotty bouwen aan een grote crypto community, mede met behulp van een eigen token en een eigen chatfunctie. Wil je ook lid worden van de groeiende groep digitale investeerders met een passie voor veiligheid, decentralisatie en transparantie? Dan is het kopen van Scotty the AI in de presale ($0,01 per token) een goede eerste stap.

Ga naar de website, verbind je crypto wallet met de website, en verschaf jezelf snel van SCOTTY tokens voor de laagst mogelijke prijs.

Nu naar Scotty the AI

Smog (SMOG) – Airdrop Moet Zorgen voor Nieuwe Meme Coin Rally

In de afgelopen maanden is naar Dogecoin en Shiba Inu ook de meme coin BONK flink in waarde gestegen. De grootste reden voor de groei van de token was de crypto airdrop van deze token op de Solana Saga smartphone.

Het team achter de meme coin SMOG hoopt ook op flinke groei. Om dit voor elkaar te krijgen zet het team in op een grote airdrop. De grootste crypto airdrop ooit om precies te zijn. Liefst 35% van het totale aantal tokens zal in één keer over de community uitgestort worden.

Hoe meer tokens je vastzet in een smart staking contract (en hoe meer ‘quests’ op de website je uitvoert), hoe hoger jouw airdrop deel zal zijn. Door nu extra veel in te kopen, krijg je straks meer extra tokens uitgekeerd.

De hoop is dat deze meme coin voor de volgende grote crypto rally kan zorgen – een hoop die gegrond lijkt, gezien het succes van eerdere crypto airdrops. SMOG is te koop op Jupiter, en via de officiële website van het project.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Kan $SPONGE nog een Keer Knallen?

In het voorjaar van 2023 was de meme coin $SPONG, een vrolijke parodie op een bekende Nickelodeon serie, een van de grootste crypto stijgers. De meme coin wist een enorme rally neer te zetten, waarbij sommige investeerders winstfactoren van x100 pakten.

Het succes van Sponge heeft het team achter de token ertoe gezet een verbeterde versie te maken: Sponge V2. Deze nieuwe crypto is ‘bigger and better’ (aldus het token team) dan het origineel. Mede dankzij een eigen P2E-game en een groter marketingbudget moet Sponge V2 flink kunnen stijgen.

Sponge V2 is een Stake-to-Bridge token, wat betekent dat investeerders hun oude Sponge tokens konden staken om de nieuwe versie te krijgen. Inmiddels is Sponge V2 gelanceerd, en heeft het de ticker $SPONGE overgenomen. Nu is alles gereed om (weer) een enorme groei neer te zetten.

Wil je profiteren van de ontwikkelingen van SPONGE, dan ben je nog niet te laat. Koop je de token met MATIC via de officiële website, dan heb je bovendien recht op buitengewoon hoge staking rewards: liefst 447%!

Nu naar Sponge V2


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.