kangamoonpb
Persbericht

Dogwifhat (WIF) en Shiba Inu (SHIB) in de lift, KangaMoon (KANG) komt naar voren als het beste volgende meme-coin fenomeen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Twee meme-munten die de laatste tijd enorm populair zijn, zijn Dogwifhat (WIF) en Shiba Inu (SHIB), beide met enorme waardestijgingen. Maar te midden van deze gekte is er een nieuwe uitdager opgedoken—KangaMoon (KANG). Volgens sommige analisten zou deze ster in de voorverkoop van fase 4 zelfs kunnen uitgroeien tot de volgende 100x meme-munt in 2024. Laten we ontdekken waarom.

Arthur Hayes: De Dogwifhat-prijs zal $10 bereiken

Onlangs heeft Dogwifhat (WIF) opmerkelijke winsten laten zien. Gegevens van CoinMarketCap tonen aan dat de prijs van Dogwifhat in de laatste 30 dagen steeg van $0,39 naar $3,24. Zijn marktkapitalisatie schoot omhoog van $384M naar $3,24B in die periode. Crypto-analist Arthur Hayes gelooft dat deze opwaartse trend zal doorgaan naar $10 voor de Dogwifhat-crypto.

Aangezien het al 19/30 (63%) groene handelsdagen heeft ervaren, zou Dogwifhat dit momentum kunnen behouden. Bovendien geven tien technische indicatoren een groen licht voor deze meme-munt. Daarom maken analisten optimistische prijsvoorspellingen voor Dogwifhat. Ze voorspellen een potentiële prijsstijging naar $4,34 voor WIF binnen het tweede kwartaal van 2024.

Shiba Inu (SHIB): Een Meme-Coin op de Bullish Golf

Ondertussen heeft Shiba Inu (SHIB), een van de titanen onder de meme-munten, ook groei ervaren. In de afgelopen maand steeg de prijs van Shiba Inu van $0.000009642 naar $0.00003367. Bovendien zag zijn marktkapitalisatie een groei van $5,68B naar $19,84B, een sprong van bijna 300%.

Vanuit een technisch analyse perspectief zal deze bullish trend voor de Shiba Inu-munt doorgaan. Opvallend is dat SHIB handelt boven zijn 50 en 100-dagen EMA’s, terwijl het pronkt met 24 groene technische indicatoren. Experts in het crypto-veld letten op deze indicatoren bij het maken van hun Shiba Inu prijsvoorspellingen. Daarom voorspellen zij een stijging naar $0.000050 voor het einde van Q2 2024.

KangaMoon (KANG): Een van de Populairste Meme-Coins in 2024

KangaMoon (KANG) is uit het niets verschenen in de ruimte van meme-munten, met Dogwifhat en Shiba Inu extreem populair. Deze unieke meme-munt onderscheidt zich van anderen omdat het nut heeft. Om te verduidelijken, KangaMoon is een Play-to-Earn (P2E) spel aan het ontwikkelen dat KANG als zijn hoofdvaluta zal gebruiken.

Een ander opwindend aspect van KangaMoon is de focus op de gemeenschap. Bijvoorbeeld, actieve leden van de gemeenschap (die liken, retweeten en sociale media berichten delen) zullen gratis KANG tokens verdienen terwijl de voorverkoop aan de gang is. Mensen zijn enthousiast over dit project, en dat blijkt. Het heeft al meer dan $2M opgehaald en zal $2.5M bereiken voor maart.

Momenteel is KANG in Fase 4 van zijn voorverkoop, aankoopprijs slechts $0.014 – een stijging van 180% vanaf de startprijs van $0.005. Maar, aangezien KangaMoon banden heeft met de P2E NFT spellenmarkt, is het langetermijngroeipotentieel uitstekend. Als gevolg daarvan voorspellen marktanalisten een 100x stijging voor deze meme-munt zodra een Tier-1 CEX deze in Q2 van 2024 noteert.

Wat Maakt KangaMoon Anders dan Dogwifhat en Shiba Inu?

De meest opwindende eigenschap van KangaMoon is zijn marktkapitalisatie van $11,25M, aanzienlijk lager dan die van Dogwifhat en Shiba Inu. Hierdoor kan de prijs veel sneller stijgen omdat er minder nieuwe fondsen nodig zijn om erin te injecteren. Daarom is KANG een van de top meme-munten om in de gaten te houden. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan voor zijn voorverkoop hieronder en ontvang een bonus van 10% op elke aankoop.

Ontdek de Spannende Kansen van de KangaMoon (KANG) Voorverkoop Vandaag!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.