Rebel Satoshi
Persbericht

Dogwifhat (WIF) lanceert voor nieuwe ATH als Solana-pompen; Beleggers positioneren zich voor de momentumverschuiving naar rebel Satoshi ($RBLZ)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Dogwifhat stijgt in een week tijd met 25% en experts zijn van mening dat meer groei op zijn plaats is.
  • Solana stijgt in een week tijd met 14% en analisten verwachten dat de opwaartse trend zich zal voortzetten.
  • $RBLZ van Rebel Satoshi steelt de show na lancering op Uniswap en Coinstore.

De cryptomarkt is begonnen zijn groei te volgen. Topcryptomunten zoals Dogwifhat (WIF) en Solana (SOL) zijn echter groen gebleven. Aan de andere kant heeft Rebel Satoshi’s $RBLZ een opwaarts traject voortgezet na de lancering op Uniswap DEX en Coinstore CEX.
Zullen Dogwifhat, Solana en $RBLZ blijven pompen? Lees verder om te ontdekken!

Dogwifhat stijgt met 25% in een week: zullen de stieren blijven bestaan?

Dogwifhat heeft de afgelopen zeven dagen indrukwekkend gepresteerd. Op 8 maart veranderde WIF van eigenaar voor ongeveer $2,20. Na dagen van range-bound trading piekte WIF op 13 maart. Deze stijging kwam nadat The Block onthulde dat Dogwifhat de skyline van Las Vegas zou sieren na het ophalen van $650.000.

Door dit nieuws steeg de WIF-handel op 15 maart tot $3,53, wat een nieuwe ATH betekende. WIF slaagde er echter niet in het opwaartse traject vast te houden en begon naar beneden te corrigeren voordat het zich op 15 maart stabiliseerde rond de $2,80. Ondanks de retracement betekent deze prijs dat WIF een wekelijkse winst van 27,27% heeft geboekt.

Zal Dogwifhat blijven pompen om zijn ATH terug te winnen? Volgens deskundigen zal WIF blijven stijgen om het jaar af te sluiten op $6,98. Deze voorspelling maakt van WIF een topcrypto om in te investeren. Experts koppelen deze voorspelling aan het feit dat WIF meer investeerders zal aantrekken dankzij het door de gemeenschap aangestuurde netwerk, dat op Solana draait.

Solana wint 14% in een week: er komen nog meer winsten aan!

Solana heeft de afgelopen zeven dagen lovenswaardig gepresteerd. Op 8 maart schommelde SOL rond $147,78. Na dagen van zijwaartse handel won SOL op 13 maart aan kracht. Deze stijging kwam nadat BILS, de eerste Israëlische aan Shekel gekoppelde stablecoin, goedkeuring kreeg om zijn pilot te lanceren. BILS zal met name gebruik maken van Solana-tokenextensies om te lanceren.

Door dit nieuws steeg de SOL op 15 maart tot $185,96, voordat hij zich stabiliseerde rond $169,85. Ondanks de lichte correctie betekent deze prijs dat SOL in een week tijd 14,93% is gestegen. Is SOL, op basis van deze prestaties, een goede crypto om te kopen voor enorme winsten voordat het jaar afloopt?

Volgens analisten zal Solana een groene kaars blijven vasthouden en eind 2024 naar $169,21 stijgen. Analisten baseren deze voorspelling op het feit dat SOL meer investeerders zal aantrekken dankzij de snelle en schaalbare blockchain, die snelheden biedt van meer dan 1.000 TPS.

banner

$RBLZ van Rebel Satoshi zorgt voor opschudding na lancering op Uniswap DEX!

Rebel Satoshi, een nieuw meme-muntenproject, is het neusje van de zalm geworden voor slimme investeerders vanwege zijn missie om de status quo in de crypto-industrie uit te dagen door centralisatie te bestrijden. Bovendien is Rebel Satoshi het go-to-project geworden voor crypto-enthousiastelingen vanwege zijn dual-token-ecosysteem.

De twee tokens in het Rebel Satoshi-ecosysteem zijn $RECQ en $RBLZ. $RECQ is het nutstoken van Rebel Satoshi. Als zodanig ondersteunt $RECQ alle transacties, vergoedingen, beloningen en aankopen.

Aan de andere kant is $RBLZ het bestuurs- en lidmaatschapstoken van Rebel Satoshi. Dit betekent dat $RBLZ investeerders toegang biedt tot alle Rebel Satoshi-functies. Deze omvatten een speelhal met meerdere spellen, een stakingprogramma en een NFT-marktplaats voor het verhandelen van de 9.999 NFT’s in de Rebel NFT Vault.

$RBLZ voltooide zijn openbare voorverkoop op 29 februari voor $0,025. Deze prijs betekent dat $RBLZ een voorverkoop-ROI van 150% genereerde. In maart was $RBLZ gelanceerd op Uniswap DEX en Coinstore CEX. Interessant genoeg geloven experts dat deze aanbiedingen de prijs van $RBLZ door het dak zullen duwen. Deze voorspelling legt uit waarom $RBLZ de beste cryptomunt is om nu in te investeren!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.