Altcoin

Donald Trump bezit $1 miljoen van zijn eigen memecoin

Een paar duizend dollar aan TRUMP tokens, die naar een wallet van Donald Trump zelf zijn verstuurd, vertegenwoordigen op dit moment een waarde van meer dan 1 miljoen dollar; zo blijkt uit nieuwe data van Arkham Intelligence.

Overigens heeft Donald Trump zelf niets met de TRUMP token te maken, die is namelijk uitgegeven door een groep onbekenden. Sommigen gebruiken de tokens echter als een speculatieve investeringen met betrekking tot de Amerikaanse verkiezingen. Mocht Trump die winnen, dan verwacht men dat de koers van de token gigantisch zal stijgen.

Wat zijn TRUMP tokens?

De TRUMP token is uitgegeven in Augustus en de wallet van Donald Trump zelf ontving in eerste instantie voor 7.100 dollar aan tokens van de ontwikkelaars.

Die tokens kreeg de presidentskandidaat tussen augustus en oktober 2023. Inmiddels zijn deze munten dus meer dan 1 miljoen dollar waard. Wat dat betreft is de munt vanaf dat moment een zeer goede investering geweest, maar dat weet je van tevoren natuurlijk nooit zeker.

Het sturen van tokens naar populaire figuren is voor sommige projecten een strategie om hun munten onder de aandacht te brengen. In dit geval lijkt dat succesvol, want voor ons is het reden om over de munt te schrijven.

Het blijft immers bijzonder dat je een investering van 7.100 dollar kunt veranderen in meer dan 1 miljoen dollar. Dat zijn dingen die je bijna alleen maar in deze industrie ziet gebeuren. De kans dat het lukt is klein, maar het is wel degelijk mogelijk.

Behoorlijke market cap voor TRUMP

In principe deed de TRUMP token weinig na de lancering, totdat de recente overwinningen van Donald Trump in de presidentsrace de token een flinke boost gaven.

Waar de token in december nog 0,19 dollar waard was, is de waarde van de memecoin nu over de 2,00 dollar heen geschoten. Daarmee heeft TRUMP een market cap van 85 miljoen dollar bij elkaar verzameld.

Er zijn verschillende andere TRUMP memecoins die op andere blockchains leven. Maar er zijn er niet veel die het daadwerkelijk voor elkaar kregen om een serieuze gemeenschap op te bouwen.

De totale waarde van de wallet van Donald Trump ligt nu op ongeveer 2,5 miljoen dollar. Hij heeft onder andere 750.000 dollar aan Ethereum in bezit en verschillende andere kleine tokens; die waarschijnlijk zonder het te vragen zijn kant op gestuurd zijn.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten